Långtråkig förmiddag

Nej usch vilken tråkig dag det har varit hittills ! Gick bara i duschen när jag vakna och sen satte jag mig direkt här. Har väl försökt hitta lite bra musik, men nu funkar ju inte mitt limewire :o  Irriterande, verkligen. Sen satt jag och kolla på Mimmis blogg och där hittade jag en länk till en bra sida, Webdesignskolan. Så nu tänkte jag att jag ska läsa och testa olika saker i photoshop och hoppas att jag ska lära mig en del av det. Svårt att lära sig något utan nån hjälp alls ! Hm, annars idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Blir väl bara att sitta hemma och ta det lugnt.
Jag kunde inte alls sova inatt, så jag satt och löste korsord i säkert en timme och sen läste jag ännu en bok som jag inte alls förstår mig på. Verkligen den dåligaste boken jag läst hittills, tusen Kulor tror jag den heter. Inget för mig, tror nästan jag ska läsa något annat i fortsättningen. Och jag som gillar Peter Pohls böcker, det här var nog lite av en besvikelse för mig , boken alltså. Nu ska jag fortsätta med photoshop.

Kram !

Kommentarer
Postat av: sanna

Fin blogg
Ha en trevlig dag!

2007-12-30 @ 13:30:07
URL: http://wiiiberg.tjejsajten.se
Postat av: Mimmi

Tack så mycket! :D
Kul att du testar dig fram i photoshop! En sidan som jag tycker är toppenbra är http://www.brusheezy.com/ där man kan ladda ner många fina penslar "brushers" till ps :) Kraam

2007-12-30 @ 16:31:58
URL: http://missmimmi.blogg.se
Postat av: Emelie

ha en trevlig dag:)

2007-12-30 @ 17:53:01
URL: http://emelieisaksson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0