En liten historia

Äntligen hemma kan man väl säga. Tog en liten smörgås och åt på vägen till bib. Fanns tyvärr inga böcker jag ville ha så det blev att ta första bästa jag hittade. Vilket var Alltid den där Anette, gillar Peter Pohls böcker, så mycket känsla i dem. Har läst andra boken i serien men det här är första, tänkte den skulle va rätt intressant om jag gillat den andra.

Och gissa vad ? När jag var på väg ut ur biblioteket kom en person (som jag avskyr) gående längs vägen. Låter kanske smått löjligt men jag funderade verkligen på att vända om och gå en dubbelt längre väg hem bara för att slippa prata med personen. Precis vad jag inte gjorde, bara för artighetens skull fortsatte jag samma väg och snackade med henne. Jag brukar inte va den personen som avskyr folk, men just den här kvinnan står jag inte ut med. Det var dagens lilla historia, nu ska jag ta och äta frukost faktiskt. skrattretande :)

ilava

Kommentarer
Postat av: KnasCarro

Haha tycker du det? Jag träffar ofta "finnar" här i förorten jag bor i .. :)

2008-02-27 @ 13:52:45
URL: http://KnasCarro.blogg.se
Postat av: josefine

tack! fiin blogg! (y) :)

2008-02-27 @ 15:40:45
URL: http://josefinita.blogg.se
Postat av: Jennifer

tack:)

2008-02-27 @ 15:44:48
URL: http://jeeenniifer.blogg.se
Postat av: Hanna

Har läst en av Peter Pohls böcker, för många år sen. "Jag saknar dig, jag saknar dig!" bra var den.. Vilken av hans böcker hade du läst tidigare?

2008-02-28 @ 12:00:17
URL: http://hannalon.blogg.se/nova

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0