Lördag morgon

God morgon ! Steg upp nyss faktiskt, men bra har jag sovit kan jag säga. Nu tänkte jag hoppa i duschen före jag börjar göra något annat. Har inga speciella planer för idag men vi får väl se senare. Om man inte hitta på något med någon så blir det väl bara att sitta hemma ta det lugnt och kanske sätta på en film och bara ha det mysigt för sig själv. Inte mycket mer än så åtminstone :) Ha en bra dag !

ilava

Kommentarer
Postat av: Emsan

Du har ju alltid Melodifestivalen du kan roa dig med :) Hoppas du får en bra dag! Det gäller att njuta fullt ut av helgen! Kram!

2008-02-23 @ 12:06:03
URL: http://www.emmaa86.blogg.se
Postat av: annica

svar:
Jag går andra året på något flummigt som kallas för SamTvärS. det är lite konstigt arbetssätt man jobbar på. typ som på universitetet. vi har nästan inga vanliga lektioner, utan mer föreläsningar, övningslektioner och arbetspass. på arbetspassen fpår vi jobba fritt o lärarna finns till hands. äh, det är jättekrångligt o förklara.

händer något kul i helgen?

2008-02-23 @ 12:11:26
URL: http://dwanci.blogg.se
Postat av: HKH Hertiginnan Anne af Uppsala

Din blogg handlar om att vakna och sova den suger. I morgon ska jag såga din blogg om det är okej för dig? Även bloggar som suger ska upp på listan för ni kan ju inte rå över att ni är så tråkiga.
kram

2008-02-23 @ 14:31:26
URL: http://VECKOMAGASINET.SE

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0