ålderskillnad på 58 år

image14

läste nyss om detta par från Argentina. Reinaldo 24, och Adelfa 82. Dom är nygifta och störtkära trots den stora ålderskillnaden på 58 år. inte bara upprörda föräldrar anlände till bröllopet, utan också nyfikna åskådare och journalister. de träffades när Reinaldo var endast 15 år och blev tvungen att flytta in hos Adelfa när hans mor dog. men de är faktiskt lyckligare än någonsin, och ska nu fira smekmånad i Rio de Janeiro.
Läs mera om dem här

spelar åldern någon roll när det gäller kärlek eller ?

trettionde september

idag har väl inte mycket hänt. tråkigt deppig söndag bara. men snart ska jag ialf ut i byn med flicks, alltid kul :) sätter bara på lite smink och äter och klar. fast läxorna är fortfarande ogjorda, men dom ordnar sig väl. kommer mer sen.

Update: flicksen kom hit först och vi satt vid datorn sen gick vi ut och kolla killar typ. och hem igen sen. då blev jag sur, nu har jag haft magknip hela dagen och jag tänker inte äta för hjälper ändå inte. så trött på det. och jag har heller inte gjort mina läxor wtf. jag är sur.

image13

gårdagens -

igår skulle vi då ut i byn. soffi kom hit sen satt vi och snacka med boys på msn tills anela kom :) 
vi gick ut, mest gick runt i byn och snacka allt möjligt. hade kul på vårt sätt kan man väl säga. vi va också och åt till grillen, god mat och mycket skratt !  vi fortsatte gå typ hela kvällen och vila och allt möjligt kul :D  sen när vi skulle gå hem snacka vi om två killar sen helt plötsligt hörde vi två cyklar komma bakom oss, gissa om vi blev skrämda. skrek till och med. och det var just dom killarna vi snackat om, sammanträffande. så sprang vi allt vi kunde efter dom ända hem ! jag blev väldigt illamående och andfådd igår. men soffi blev tvungen att åka hem , men jag och anela såg på i'll always know what you did last summer med killarna. jag somnade typ tre fyra gånger under filmens gång. jag gick genast i säng när alla gått , så trött som jag var.  jag va ialf nöjd med dagen

kategoriinfo -

man ser ofta olika "vem bär den bäst" inlägg på olika bloggar, så jag tänkte jag själv skulle prova mig på det :) får ser hur det blir av det. därav den nya kategorin Best Wearing People , här nedan ser ni redan det första inlägget.

model vs. lindsay

image11 image12

Vem bär den bäst . Model eller Lingsay Lohan ?
toppen är från Asos , 22,98 euro

tjugoåttondeseptember -

igår var det ännu en av mina humörsvängningsdagar. usch bara. det var nog kul igår, inte som jag hade tänkt mig. inga fler kommentarer om den kvällen. idag kanske jag träffar flicksen i byn eller något sånt. annars ska jag bara ta det lugnt.

we could cry the pain away ,

tjugoåttondeseptember -

skolan idag var helt okej. på gymnastiken hade vi först orienteringsteori sen andra timmen givk vi ut och orientera lite. så mycket vi hann ialf. nästa gång har vi förhör i orientering, suck. matte va tråkigt eftersom jag inte fattar något, men äh. snart kommer älsklingstjejerna hit (: fest hos mig ikväll så. ska bli riktigt kul ! fast jag borde fixa mig nu, måste hitta kläder och sminket är inte på ännu !

puss på rumpan !

playlist -Kent - Ingenting
kents nya låt ingenting är väldigt bra, och videon har dom lyckats med också. bandet bildades 1994 och sen dess har dom gett ut åtta album på svenska och två på engelska. och plus 24 singlar. det är mycket dom hunnit med kan man säga.

viktökning -

gå upp i vikt. varför hittar man inget tips på nätet om hur man lättast går upp i vikt ? alla vill inte gå ner i vikt, det finns ju dom som är smala och vill gå upp. men hur. i varje tidning hittar man minst en artikel om viktminskning. "ät rätt och uppnå din drömvikt. " det är en sak som man reagerar på. för dom som vill gå ner är det hur enkelt som helst, bara slå upp det i närmaste tidning eller sök på nätet. jag är säker på att du hittar åtmintone tre bra tips. men om man är en av dom som vill gå upp så är väl det bästa tipset "uppsök läkare eller dietist." inte hittar man någon artikel om piller som hjälper dig öka vikten. det är faktiskt inte alla som vill va pinnsmala och se ut som ett rakt streck. och det är ju inte alla som blir glada av en kommentar som "åh vad smal du är" . det kan såra minst lika mycket som att säga åt någon att den är fet eftersom personen själv inte vill va smal. det hjälper inte att bara äta mera än vanligt eller att äta regelbundet. tragiskt, men är det inte vi männsikor som skapat den pinnsmala trenden ?

tjugosjundeseptember -

idag hände inte mycket i skolan. hade geografi-förhör, det gick väl bra. och textilslöjd var kul som alltid :) när jag kom hem satte jag mig här genast, den lilla fritid jag har slösar jag oftast upp på att sitta här och prata eller blogga. usch, lite tråkigt är det nog. nu har vi två prov bestämda, båda finska. rätt grovt med två prov i samma ämne inom endast två veckor. tragiskt . jag har lust med höst- eller jullov nu. trött på det mesta. men ialf så ska jag snart kolla på idol och sen säkert gå i säng. men nu först ska jag packa min gympaväska och hitta kläder till imorn.

jag älskar dig ( ? )

playlist -länge sen det dök upp en låt här, åtminstone känns det så. men här kommer då en, Newton Faulkner. denna 22-åriga kille kommer från storbritannien och började med musiken redan som 15-åring i ett Green Day cover band. och nu i oktober kommer hans nya singel "All I Got " . jag bjuder på en härligt lugn låt av killen
Newton Faulkner - Dream Catch Me

tjugosjätteseptember -

geografi: vi fortsatte öva på kartor, längdgrader och breddgrader
geografi: gick igenom övningar och bestämde förhörsdag
textilslöjd: satt mest och pratade och jävlades med girls
textilslöjd: fortsatte snacket, kom inte långt på mitt arbete
studiehandledning: skrev och prata lite om fortsatta studier efter grundskolan
matematik: började med skala
engelska: ordförhör ( gick bra ! ) och fyllde i massa papper

idag är jag nog lite stolt, hann med allt jag planerat efter skolan. kom hem och satte mig genast ner här för att snygga till bloggen eftersom den var så trist. mellan allt fixande cykla jag till butiken och hjälpte mamma med matinköp. sen fixade jag klart bloggen, skrev läxor och en varm dusch. resten av kvällen har jag väl städat och dammsugat. och tänker sitta här en stund till nog, ialf tills idol börjar. måste kolla på det. nu har jag också hittat min outfit tills imon och jag kom faktiskt på att jag måste fixa mina trista naglar nu, och uppdatera mp3:n :) det var väl min dag, rätt bra. inga humörsvängningar den här gången.

UNDER KONSTRUKTION !

det är tyvärr så att jag sabbat hela min bloggdesign när jag skulle testa en grej. så nu har jag faktiskt ingen lust att skriva så mycket heller när det ser så fult ut, men jag jobbar faktiskt på att förnya den nu. och jag menar förnya helt, inte den samma jag hade förr. ska bli en ny header som jag snackat om en hel del nu, men blir inte den jag skrev i ett inlägg i förra veckan. (eftersom den inte passade ) sen ny bakgrund och lite till. för den som faktiskt läser, ha tålamod :)


lista -

Kolla i din mobil

1. Vad har din mobil för färg ? silver grå röd svart
2. När köpte du den ? förra hösten
3. Vad är det för märke ? Nokia
4. Vem ringde dig senast ? mamma
5. Vad står det i ditt senaste mottagna sms ? hah, jag hadd 5E typ, sku int shoppa,bara va ti optikern ;)
6. Hur många mess har du i inkorgen ? 180
7. Vad heter din kontakt nr. 12 i din kontaktlista ? elin

Kolla i din dator

1. Vad har du för bakgrundsbild ? utsikt från hotellet i crikvenica
2. Vilken/Vilka är din favorit sida på nätet ? blogg, bilddagboken
3. Är du medlem på bilddagboken ? ja, som sagt
4. Hur ofta sitter du vid datorn ? varje dag
5. Är din dator bärbar ? nej

Kolla i din garderob

1. Vilket plagg använder du mest ? mörka denim sqin
2. Hur många jeans har du ? fyra användbara
3. Har du mycket kläder ? ganska, men använder bara det nyaste
4. Har du några märkeskläder ? nej, bara gympakläder
5. Har du något helsvart plagg ? ja
6. Hur ser din bikini ut just nu ? vit grå svart randig

Gå in i ditt rum

1. Vad är det första du ser ? soffan
2. Hur städat har du, på en skala från 1-10 ? 3
3. Har du något på väggarna ? tapeter, klocka och någon enstaka tavla
4. Vad ser du om du tittar ut ? träd
5. Har du bäddat din säng ? nej
6. Hur stort är ditt rum, på en skala från 1-10 ? 5

bloggdesign -

igår hittade jag lite designhjälp på en blogg så jag bestämde mig helt enkelt att testa. jag började göra en header med hjälp av photoshop, och fortsatte med den idag. min bror hjälpte mig med texten lite och vips så var den färdig. nu har jag suttit här en stund och försökt få in den på bloggen, hittade nog rätt med har problem med stolek och sånt. fast tar en paus med designen nu, fortsätter imorgon kanske. får se om det alls lyckas, annars ber jag någon kunnig om hjälp. här nedan ser du min förhoppnings framtida bloggheader ! jag är rätt nöjd om man tänker på att det är mitt första bloggexperiment :)

image19

drömmandevilt -

har lust att gå ut och gå lite, en stund endast för mig själv.
det brukar va helt skönt. ibland går jag till parken,
det är oftast ingen där då kan man bara sätta sig i en gunga och slappna av,
inte en enda tanke ska behöva snurra i huvudet.
man behöver inte oroa sig för något, det finns helt enkelt inga funderingar
det är avslappnande skönt

tjugoförstaseptember -

jag har nu på sistone varit så skoltrött så det inte alls gått att plugga. så nu har jag totalt struntat i läxläsning så det bara gått dåligt. jag har en stark känsla av att jag får dåligt på betyget efter första perioden. vi hade förhör idag, ett som jag inte alls läst till, och det gick åt skogen. faktsikt. men hela världen är det ändå inte. och på studiehandledning började vi med våran praoplats-presentation. var lite svårt när man inte ens vet vart man ska på prao, men funderar på att ringa Foto Airaksinen på måndag. efter skolan hämta jag mina linser och sen prata jag med lite bekanta på msn bara. har varit rätt nedstämd och sur hela dagen, vet inte varför. kanske bara är är stressad. börja kolla på film men somna typ direkt så nu sitter jag här för att inte sova och missa en hel fredagskväll. väntar på att idol ska börja, om ca en halv timme. hoppas det kommer något annat bra på tv ikväll också. så trist annars.

heartbreaker ,

tjugondeseptember -

skolan var rätt kul idag, på hälsolära hade vi muntligt förhör i form av leken sanning och konsekvens. vi satt i ring och snurra en flaska och den som flaskan pekade på måste svara på en fråga. det var helkul tyckte jag faktiskt :) ibland kan hälsolära va riktigt kul och sometimes till och med intressant. sen kollade vi ondskan på modde. textil var kul idag med. sen har jag nog mest suttit här, snackat med lite folk och försökt hitta mera bra låtar. hittade några ialf. imorgon är det äntligen fredag, har längtat ! nu får man vila lite och ta det lugnt. men jag ska nog plugga moppe i helgen det är det jag slösat upp mina senaste helger på. värt det är det väl. som jag sagt så många gånger redan. ja, nu ska jag fortsätta leta efter musik och om fem minuter börjar idol ! [ idolpolisen är väldigt snygg, kommer inte på hans namn. hah :D ]

my heart has a story ,

playlist -första låtarna jag hörde av Blunt var "Goodbye My Lover" och "You're Beautiful" två väldigt härliga låtar och de placerade sig högt på listorna men sen dess har man inte hört mycket av honom. men nu har han äntligen kommit med en ny extrem låt, och den är väldigt bra. det är väl knappast någon som missat den, spelas nämligen mycket i radio och tv.
James Blunt - 1973

nittondeseptember -

var för trött för att skriva igår men tänkte ta igen det nu (: vi hade två förhör igår , ena gick bättre än det andra. idag på hälsolärafick vi ut förhören, 10- . man blev ju glad :D  och textil var helt kul, precis som alla andra gånger. egentligen borde jag börja plugga mer till mopedkörkortet, men finns så mycket annat och så sitter man ju här flera timmar så man orkar helt enkelt inte, men ska väl försöka mer nu. vill skriva det snart, då jag får en tid vill säga. annars ikväll gör jag väl inget speciellt. kan hända att vi har hälsolära-förhör imorn (oförberett) så jag borde väl läsa igenom häftet ialf. fast knappast orkar jag :D det är inte mycket jag orkar, märker man ju. men ska skriva en tankekarta i finska nu ialf. ikväll kollar jag idol och advokaterna. jag är rätt tv-beroende, speciellt sånhär serier ! ännu idag måste jag uppdatera min mp3, tar en evighet.

du är bäst ! (:

sjuttondesptember -

brandalarmen gick två gånger i skolan idag. det var trist med övning, lärarna blev bara sura. men efter skolan blev det ialf stan, en klänning två tunikor, jeans och lite mer. nu är jag pank men jag är nöjd :) nu är jag för trött för att skriva så skriver mer sen.

a lonely september ,

playlist -Plain White T's - Hey There Delilah
var bara tvungen att sätt hit låten, killen sjunger bara så underbart !

sextondeseptember -

gick i duschen genast när jag vakna sen satt jag mest här. sen det har väl int mkt mer hänt, försökte sy om ett par byxor men sket sig.  sen på kvällen bad mig pappa att dammsuga bilen vilket jag också gjorde tog bara 35 minuter, och för det fick jag 12 euro :)  lättförtjänta pengar. imon åker jag in till stan direkt efter skolan. nu ska jag göra läxor och eventuellt kolla film om jag hinner, sen plugga lite till.

wishlist :
  • sqin jeans
  • tunika
  • sjal
  • masterpiece max mascara
  • nya leggings
  • klänning


playlist -Fall Out Boy - Thanks For The Memories


femtondeseptember -

kom helt plötsligt på att jag inte skrivit något idag. hah.
jag har ialf inte hunnit med så värst mycket idag. städade när jag vakna, såg ut som ett bombnedslag i mitt rum, blev bättre ialf. sen pluggade jag i typ fem timmar, så tråkigt var det faktiskt inte. efter det har man väl mest suttit här, letat ny musik och trixat med photoshop. resultatet finns redan på bloggen. bror hjälpte mig lite, man kan lära sig lite varje helg sen till slut är man expert ;) jag har ju mina tankar. ska kanske plugga lite ikväll före jag lägger mig, sen vet jag inte. kolla svensson, svensson idag. länge sen man såg det. nu lyssnar jag på blond, kommer en hel massa bra musik där ! ja, det var väl allt för mig ikväll. gonatt.

you can't hurry love ,

photoshop -

image6 image7

jag kan verkligen inte säga att jag är bra på photoshop men det är ialf kul att prova sig fram.
den första bilden har bror gjort men jag satt dit texten, andra bilden är helt min.

playlist -Gwen Stefani - 4 In The Morning

fjortondespetember -

idag var det ännu en såndär tråkig skoldag, svarade på en enkät på samhälls. helt tråkig men man slapp lite samhälls ialf. studiehandledning tkr jag är lite kul, ibland ialf. vet ännu inte vad jag ska göra efter nian, men på prao fundera jag ialf att åka till nån fotograf om jag hittar någon bra :) får se. det gäller att va snabb och hinna före alla andra. matte gick för första gången bra i år, fick faktiskt hela tre uppgifter gjorda och fick fullpott i förhöret. inte för att skryta, men lite stolt är jag nog. de är roligare på timmarna om man fattar något. idag fick vi nya läseordningen för period två, engelska och geografi nu. och gymnastik på fredagar, härligt ! not. ska väl inte snacka mkt mer nu, nu i helgen nåste jag faktiskt försöka plugga lite. annars inget, gonatt

wish i was your someone ,

listandtest -

ätit sand
hoppat från högre höjd än 5m ner i vattnet
simmat i Medelhavet
åkt paraseiling
kört Vattenscooter
åkt snowboard
pilkat
brutit benet, armen
testat att åka Kneeboard
åkt vattenskidor
slagit någon så hårt att han/hon skadat sig
åkt motorcykel
hoppat bungyjump
fångat snöflingor med tungan
varit kär i en lärare
ligga på gräsmattan å tittat på moln
druckit så mycket att man inte kan stå
tävlat i öl drickning
ridit på en häst
byggt en snögubbe
gjort en snöängel
blottat mig för någon
pussat en tjej
ljugit
sjungit karaoke

kysst en främling
tigd om pengar
ljugit om min ålder
haft sex med en apa lr något som liknade en apa
blivit påkörd
flugit med flygplan
kört på någon/något
varit tillsammans med någon
fantiserat om andra fast man har kille/tjej
har ett fordon
skärt mej på en sten
crowdsurfat
surfat på vågor
solat i solarium
varit utanför Europa
har en vän som inte bor i Europa
haft hemmafest
klabba
tagit någon på röven
bitit någon
sagt åt en främling att du tkr han/hon är snygg
rökt en cigarr
rökt en cigarett
rökt Vattenpipa
testat att snusa
sett något stort band live
blivit fast för snatteri lr liknande
kört snö scooter
sminkat mig i annat syfte än då man ska ut
åkt slalom
gjort en snöboll som varit högre än mej själv
kört en motorbåt
pratat i telefon i över 4 h
dansat väldigt intimt med någon
hoppat på en trampolin
spelat teater
räddat någon/något från att drunkna
varit nära att drunkna
slagit sönder ett fönster
sett en del av mig brinna
gjort en lärare arg
blivit utslängd från klassrummet
saboterat en fest
gjort bort mig
gjort en egen låt
liftat
kört bil
kört en 125 cc.
varit nära döden
dansat på en bar
fått en blomma av en främling
varit kär i en utlänning
byggt ett hus
blivit biten av en hund så att jag måste åka till sjukhus
hoppat från ett tåg när det rör på sig
varit på en riktit stor nattklubb
gråtit
suttit i ?botkon?
haft självmordstankar
kört lastbil
fiskat
åkt ambulans
suttit vid en strand och tittat på solnedgången
varit nära att få en alkoholförgiftning
använt droger
känner någon som heter något ovanligt
pratat om känslor
vet vad jag vill bli i framtiden
målat med fingerfärg
ridit på en kamel
skrivit dagbok
sett någon som blivit dödad
sett någon som blivit misshandlad
sett en fordonsolycka
kört av vägen
haft sönder någons ägodel å sedan inte sagt något
kört fyrhjuling
åkt i en ring som dras efter en motorbåt ?Ringos?
sett en båt flyga med hjälp av vingar och motor !
vunnit guld i någon tävling
dansat i bara underkläder för någon
haft Cyber6
fångat en trumpinne lr liknande som artister har kastat ut i publiken
gjort en kort film
varit på en festival
tältat
haft över 600 kontakter på msn
vandrat i skogen

fet stil = sant
kursiv stil = kanske
normal stil = falskt

trettondeseptember -

helt vanlig skoldag idag. efter skolan va jag till optikern på kontroll och beställde månadslinser, äntligen :)
sen dess har jag väl bara suttit här nånstans. håller på och uppdaterar min mp3 och försöker hitta nya bra låtar.

we'll make love, someday

playlist -The Fray - How to save a life

tolfteseptember -

skolan var bra, började äntligen fatta lite matte,
får se hur det fortsätter. läxor och plugg annars,
ikväll kollar man idol. jag fryser och jag har tråkigt.


there are no beautiful suicides ,

elfteseptember -

tyska: skrev lite och prata i grupper
tyska: gjorde färdigt grypparbete
modde:
språkriktighet forsättning
samhälls: skrev förhör, mellansvårt. fick 7 i förra förhöret
data: fortsatte på exel, tråkigt
data: fortsatte på exel, ångrar att jag tog data

11 september idag, de flesta vet nog  vad det innebär. sex år sen terroratacken mot world trade center. minns dagen efter vad det pratades i skolan om det, men man var inte gammal nog att förstå det. men nu vet man.

annars en bra dag, har pluggat till hälsolära-förhöret enda sen jag kom hem från skolan kan lite nu ialf. fast jag fortsätter väl plugga hela kvällen ialf. kollar på idol och house annars ikväll.

PEACE

tiondeseptember -

modde: språkriktighet, så tråkigt så man nästan somna.
modde: fick ut uppsatsen, bra med 8½ . ordspråk
gympa: gick till gräsplan sen kasta vi diskus och värmde upp
gympa: satt i omklädningsrummet och va nevös, sen löptestet 07,48  (bättre än förra hösten) blev helt nöjd :D
matte: fick inte ens en hel uppgift gjort, borde ha stöd i matte tror jag nästan, men orka.
finska: översatt en text

annars har väl dagen bara varit bra, skrev klart mitt ondskapapper idag och gjort andra läxor. och nu borde jag plugga till förhör. borde städa lite ikväll och ta en dusch sen, men får se. pluggar moppe resten. gonatt så länge

sorry, just put the blame on me ,

niondeseptember -

denna helg har egentligen varit rätt tråkig, har knappt ens kollat läxorna . men det skiter jag i nu, för helger är till för att ta det lugt efter en vecka skola. idag har jag hållt på med bloggens design, blev nog inte så speciell. fast nöjd det är jag nog :) borde gå i säng snart. får se hur ännu en skolvecka går, imon har vi ialf löptest i gympa. förra året losa jag total, klara inte skiten och gick heller inte på 'omtagning'. fast på våren är man alltid slö, eller ? känner mig mer laddad nu, men är nervös för att det ska gå åt skogen igen. lycka till. på tisadag har vi ännu ett förhör. jag tkr skolan i år är jobbig ända från början. eller så är det jag som blev för avslappnad under sommarn. lite rädd för framtiden är jag, har ingen aning om vad jag vill göra efter högstadiet. börjar bli ont om tid nu.

have a good life ,

design -

ny design. håller på med den, men internet sket sig mitt i och kom inte förrän nu. det krävs tålamod märker jag. blir av kanske först nästa helg eftersom man inte hinner med alla läxor och sånt i veckan annars. :)

GODNATT

sjätteseptember -

skolan ska man väl knappast nämna så tråkig som den är. men annars så är det okej.idag har jag ialf försökt plugga teori , känns väldigt svårt förstår inget med trafikreglerna. usch. men ska väl gå bra bara jag får en del lediga stunder att plugga. imon är det fredag, och sen helg. härligt , ska bara ta det lugnt nu i helgen och plugga ännu mera. men det är väl värt det. är lite förkyld ännu, men börjar bli bättre nu. annars är väl allt annat helt bra med mig :) grattis Annelie !

we're gonna live forever ,

andraseptember -

jag är sjuk för flera. det är hemsk. igår var det fagerö, blev uppochner hela kvällen. var helt borta så minns inte ens vem jag snacka och inte snacka med igår. fuck it. jag lovar det var sista gången jag var nånstans där man måst shejka loss. ja, sånt är livet. inte alltid lätt. idag har jag försökt skriva klart min saga till modde, men har lite kvar. och sen har jag försökt läsa ut ondskan, gick inte så bra. men snart lyckas man väl. tänkte läsa ut den först och sen börja plugga till mopokorte, annars blir man helt förvirrad av att behöva läsa två saker. jag måste in till stan snart , måste köpa nåt jävla tyg till textilen. men nu orkar jag inte när jag är sjuk. NU ÄR MITT HUMÖR RÄTT BRA TROR JAG :D man har ju fått prata av sig med folk :)  jaja, ska väl int tjata mkt mer nu. gonatt sen ialf

it can only get better ,

hundrafrågor -

1. Namn? inela vajzovic´
2. Smeknamn? ila ibland, love it
3. Ögonfärg? mörkbrun
4. Längd? 166 hela centimeter
5. Hårfärg? brun
6. Syskon? ines
7. Tycker du om att sjunga i duschen? aldrig provat, låter hemskt ialf
8. Tycker du om att sjunga på toaletten? eh, nej ?
9. Födelsedag? den 23 augusti
10. Stjärntecken? på gränsen mellan jungfru och lejon, så beror på var man kollar
11. Adress? annasvägen
12. Kön? tös
13. Höger eller vänsterhänt? höger
14. Vad söker du i ett förhållande? ärlighet och att man litar på varann
15. Civilstånd? singel kan man väl säg
16. Har du en bil? nej, faktiskt inte
17. Vilken bil har du haft/önskar du dig? vill inte ha bil, vespa

Favorit
18. Godis? ingen godisälskare precis
19. Film? alla möjliga
20. Favoritlåt? finns för många
21. BandSångare? varierar
22. TV-program? falcon beach
23. Skådespelare? johnny depp och chad michael murray
24. Skådespelerska? ingen
25. Mat? bara man blir mätt så är det bra
26. Favoritnummer? 3
27. Tecknat? Ice Age
28. Disneyfigur? ingen aning
29. Färg? svart, grå med mera

Kärleksliv
30. Planerar du att skaffa barn? säkert senare
31. Vill du gifta dig? om jag hittar nån att gifta mig med, säkert då
32. Vid vilken ålder vill du skaffa barn? när jag vill ha barn
33. Hur gammal vill du vara när du gifter dig? före 30
34. Kommer du att ha barn när du gifter dig? vem vet
35. Har du en Pojk-Flickvän? nej. man önskar
36. Är du förälskad? det är slut
37. Skulle du kunna vara otrogen mot någon? nej

Välj det du tycker bäst om
38. Musik/TV?
musik
39. Pojkar/Flickor? beror på hur man tänker
40. Rosa/Orange? rosa
41. Festar/Sitta hemma? festar
42. Sommar/Vinter? sommar såklart, vinter är rena helvetet
43. Dag/Natt? båda, bara man inte måste gå till skolan på dagen
44. Hänger/Tar det lugnt? hänger när man mår bra, tar det lugnt när man mår skit
45. Tråkigt/Roligt? roligt vad annars.
46. Konstiga meningar? vem bryr sig om sånt ?

Om dig som person.
47. Vilken skola går du i?
HiP
48. Har du tagit droger? dagligen
49. Vad tänder du på? motsatta könet
50. Hur långt är du beredd att gå på första daten? beror på hur bra man känner varann
51. Hur skum är du? 100 % jo.
52. Vilka 5 personer gillar du mest och litar till 100%? dom jag kan berätta allt för, du vet vem du e :)
53. Vad tycker du om själsfränder? jag har en
54. Är det rätt att flirta när man har pojkflick-vän? skulle inte tro det
55. När grät du sist? i veckan
56. Vad är det som du inte förstår dig på när det gäller tjejer? jag fattar inte hur vi kan va såhär jävla snygga :D
57. Är du glad? inte precis, men lever ialf
58. Varför? allt e uppochner
59. Vilken sak kan du inte leva utan? nära vänner
60. Kärlek eller Lust? kärlek
61. Silver eller guld? silver
62. Diamanter eller pärlor? beror på i vilket sammanhang
63. Soluppgång eller solnedgång? solnedgång, så himla härligt
64. Har du någonsin badat naken? aaa

65. Sover du med gose djur? nej, sover med kuddar
66. Har du några piercings? öronen då
67. Vilken färg har dina underkläder? alla möjliga färger
68. Vilken låt lyssnar du på just nu? total eclipse of the heart
69. Vad är dom 4 sista siffrorna i ditt telefon nummer? 2602
70. Vart vill du åka på din smekmånad? bahamas elr hawaii skulle va skönt :)
71. Vad är det mest romantiska du vet? mys kanske
72. Vad är det första du lägger märke till hos det motsatta könet? att det är en kille
73. Favorit sport? fotboll
74. Vad gör dig glad? vänner och verklig lycka
76. Bär du kontaktlinser eller glasögon? joo
77. Vilket är det bästa råd du någonsin fått? har fått för många bra råd, kan inte räkna upp alla
78. Har du vunnit något speciellt pris? jo, en godisask :)
79. Vilka är dina framtidsplaner? vill utbilda mig till något vettigt, sen ska jag hitta min prins :'D

80. Vilken är den värsta sjukdom du har haft? utslag och nickelallergi
81. Vad gillar du mest Komedi eller skräck? komedi när man behöver skratta, skräck på kvällen med vänner
82. Över telefon eller personer emellan? personer emellan
83. Kramar eller pussar? båda
84. Vilken låt reflekterar du dig med?
85. Om du dog imorgon. Vem skulle du lämna allting till? nära och kära
86. Har du några fiender? inte fiende men nog ngn hatad
87. Vad är du mest rädd för? att förlora en någon jag älskar
88. Skulle du hellre vara rik eller berömd? rik, då har man ialf pengar

89. Vad är klockan i Albanien just nu? ingen jävla aning
91. Har du mött Jultomten? vaktmästarn i lågstadiet
92. Om E.T kom och knackade på din dörrvad skulle du göra? se vad söt du va då
93. När var det senast du pratade med personen du tycker mest om? igår
94. När känner du dig som vackrast? alltid :D
95. Har du några husdjur? nej, vill ha en hund.
96. Vad har du för E-Mail adress? smultron_s@hotmail.com
97. När var det sist du var ledsen? igår
98. Är du en alkolist? tänker satsa på en sådan karriär
99. Väldigt onödig info? jag älskar dej
100. Har du haft tråkigt när du gjorde detta testet? nej mest ansträngt mig

RSS 2.0