Kvällen i korthet

Har varit en helkul kväll. Sofia ringde mig runt niotiden och sa att vi skulle mötas vid tunneln som bara ligger någon kilometer bort från mig. Var hos Anela en stund och sen körde vi hem igen och kollade en film, Disturbia hette den. Har kollat den flera gånger, men den är fortfarande lika bra. Typisk är det att jag alltid ska somna mitt i. Det är väl kort om vad som hänt för min del ikväll.

Annars kollar jag bara tv ikväll ännu, eller läser och redigerar lite bilder bara. Är ganska trött faktiskt och det skulle inte förvåna mig om jag ramlade ihop här på tangentbordet heller. Asså det kliar helt äckligt i min hårbotten, nästan som att jag skulle ha löss, hehu. Usch, hemska tanke. Jag borde röja upp lite i mitt rum innan jag alls börjar med något annat. Godnatt om jag inte skriver mera  ! ; )

ilava

Nygammal design

image143

Pratade ju om en ny design för en tid sen. Vet inte om ni minns något sånt. Först var tanken att ge den åt någon, sen blev jag så nöjd med den att jag till slut ville behålla den själv.  Fick aldrig riktigt tillfälle att fixa alla små detaljer som fattades och till slut hade jag i misstag slängt headern och allting jag behövde för att få ihop det till en personlig design.

Jaja, det är väl bara att jobba på en ny då, den dagen jag får nya krafter och tålamod till något så stort "projekt". Om ni klickar på bilden kommer ni till designen, skulle bara varit finslipningen kvar. Onödigt att fixa den när jag inte kan använda det sen, så ja det ser lite fult ut där. Och jag gillar inte designen längre, den blev alldeles för smal och lila. Men jag måste ju ändå fråga vad ni tycker om den, även om ingen kommer svara på det. Vad tycker ni ? : )

ilava

Fotorunda

image141image140

( före & efter )


Här är bilden jag pratade om i måndags eller när det va (: Som ni kanske märker blev den väldigt suddig när jag förminskade den, men om ni vill se tydligare så kan man ju alltid klicka på den ! Jag vet ju inte om jag är nöjd med den, blev mycket kontrast och konstgjord effekt i den, fast utan allt det skulle den blivit rätt livlös. Men det var ju bara ett litet experiment, precis som alla andra bilder jag har.

Nu är jag mätt och belåten efter lite tacopaj och choklad. Nyss hade jag en pytteliten tanke av att ta med mig kameran och gå ut. Åka någonstans eller bara sådär. Men vart försvann solen egentligen ? I bussen hem höll man på att stekas så varmt som det var, men nu. It's gone, helt enkelt. Jag får nöja mig med den lilla gnutta sol som skiner väl, för det ska väl inte få förstöra en god dag för mig.

Jag har bestämt mig för att plugga lite matte varje kväll ända fram tills provet. Jag är väldigt nära att bli underkänd på betyget också. Om det blir underkänt på provet kommer det bli samma på betyget. Och jag har ingen lust alls att komma til skolan igen på sommaren för att tenta. Nu sticker jag innan det blir surt väder igen ! & jag mår jävligt bra idag, hoppas ni också gör det ! : )


-
EDIT 17:14
omg, det är över 30 grader ute ! var bara ut för att kolla hur varmt det var och se där, kan ju nästan dra fram sommarkläderna nu ! :) whie, ska nog ta ut en filt att sätta mig på och ligga i solen och läsa eller nåt sånt ! härligt.


ilava

Onsdag

Det första jag gör när jag kommer hem är att springa till kylskåpet och leta efter något gott att äta, för att sedan traska till mitt rum tomhänt. Lika komiskt varje gång. Men idag åkte ett helt vindruvepaket ner i magen på tio minuter. Vindruvor är en av favoriterna och när jag väl börjat då slukar jag även de halvruttna. hah. Ska väl försöka leta fram riktig mat snart, för jag är verkligen vrålhungrig !

Känns rätt trist att jag berättar om skolan i nästan varje inlägg jag skriver så jag ska försöka minska på det. Annars har det varit en helt okej dag, jättefint väder idag också. Nästan så man skulle kunna ta och sola faktiskt. Men för ikväll skippar jag det. Skulle varit kul att hitta på något med nån idag faktiskt, får se vad jag gör. Tänkte börja på den där uppgiften jag har att göra innan urvalsprovet, vet inte ännu vad jag ska göra. Har bara fått ett bra tips hittills och sen har jag ju mina egna tankar förståss. Annars hittar jag väl på något skoj med min bror om inget bättre dyker upp.

Vi är lediga imorgon, första maj som alla redan vet. Inte ens då har jag några speciella planer. Och sen på fredag blir det skola igen, fast vi har väl skoldans just då. Hur kul eller trist det blir får vi se då.

ilava

BRUM BRUM !

Har varit ute och brummat några kilometer med mamma. Hon på cykel och jag på moppen, bra med motion haha. Det var skoj, körde runt halva byn och sen åkte vi till våra kusiner en stund. Studsade lite medan mamma pratade ut lite med dem. Alltså den här dagen har varit skitskoj faktiskt, ska plugga lite engelska ikväll bara. Blir förhör imorgon, har bara kollat igenom orden en gång och det verkade som att jag kunde allt redan. men ja, nu ska jag kolla tv en stund först bara :) puss.

ilava

Tisdag

Bra tisdag, verkligen. Tyskaprovet och vår presentation om kent gick helt bra. Har väl inte mycket mer att berätta om själva skolan, sprang till biblan på sista rasten och fick direkt syn på två böcker som jag länge velat läsa. Båda av Katarina von Bredow.

Idag fick jag tillbaka min vespa som varit på reparation. Tydligen var det inget fel på den, fast sen när vi skulle starta den funkade den inte. Började bli riktigt sur, men det visade sig att man måste ha upp fötterna på den för att den skulle starta. fniss. jaja, idag ska jag bara plugga lite engelska och kanske brumma på lite. Får se, nu ska jag iallafall hoppa i duschen snabbt och sen springa iväg med urvalsblanketten till posten. Hur har er dag varit ?

ilava

glad gladare gladast

Jag är ovanligt glad idag, hatar egentligen tisdagar. Men idag är jag till & med glad att jag får åka till skolan. hehu, springer runt i huset och äter vindruvor och dansar. Fast om jag vill hinna med bussen är det nog bäst jag börjar klä på mig. Som sagt blir det skolan idag och ikväll tar jag det bara lugnt :) kände mig tvungen att höra av mig innan jag åker baara. take care !

ilava

Allt & lite till

Det var så lite att plugga till tyskaprovet så jag har knappt läst på det ens. Jag vet att det kommer gå bra, tyska är min grej liksom. Eller jag kan så mycket sen jag var liten, kollade bara på tysk tv och sånt då. Det förklarar varifrån jag fått kunskapen. Nu tänkte jag bara lägga mig ner lite på soffan och kolla tv en stund och sen sova antagligen.

Har gjort en bild i photoshop idag på Jenny, visar den kanske åt er sen. Jag vet faktiskt inte om jag är så nöjd med den, såg lite falsk ut på något vis. Hade rätt mycket kontrast i den. Kan ju alltid göra något nytt av den. Är grymt kul att ta en trist och färglös bild och göra den mer levande.

Imorgon blir det tyskaprov & kentpresentation sen tänkte jag springa in på biblioteket på sista rasten och kolla om jag hittar något intressant. Efter skolan måste jag posta urvalsblanketten och sen blir det antagligen bara en helt lugn dag. Nu ska jag verkligen sticka, godnatt på er söta ! :)



-
Om ni har någon bild på er själv eller något ni bara vill få fixat så ställer jag gärna upp. Tänk aldrig på om själva bilden är fin eller ful just då, man kan alltid göra något extremt fint av den, bara man vill ! :) som ni kanske vet så gillar jag att leka med bilder. Bara ifall ni vill menar jag.


ilava

Urvalsprov & intervju

image139
Äntligen kom det, har varit nästan lite upprörd över att få höra av alla att de har fått sina brev och ska få åka på intervju. Jag är antagligen den sista som får det, hah. Började fundera lite på om jag kanske blivit bortglömd eller något sånt : > men idag kom det iallafall. Ska äntligen få åka på intervju och göra provet, fast det är först om en månad. Men jag har en del att tänka på redan nu. För er som inte vet så sökte jag till vasa yrkes på medieassistentlinjen där jag kanske börjar i höst. Vi får se om jag kommer in, vilket känns rätt viktigt för mig redan nu faktiskt. Det här är vad jag vill göra och jag är säker till tvåhundra på det.

Jag ska göra en förhandsuppgift till det också. Det ska bli en bildserie bestående av fem bilder med samma tema. Man måste kunna förstå hela serien genom bilderna endast, bildtexter är inte tillåtna. Jag ska börja med uppgiften så fort som möjligt för just nu har jag ingen aning om vad jag ska göra. Fast jag skulle vara jätte tacksam om ni gav mig lite hjälp på traven.
Hur ska jag göra ? Något speciellt tema ? :) När det handlar om jätteviktiga saker är jag totalt utan kreativitet, så.

Det är ju bra att jag har en månad på mig. Provet innehåller en skriftlig del också som jag kommer skriva där, jag har endast 30 minuter på mig. Har ingen aning om vad man ska skriva, men bror lovade fråga sin lärare om det där. Jag kan ju säga att jag är jävligt glad men å andra sidan vill jag absolut inte misslyckas. Min bror gjorde precis samma sak för två år sen, han kom faktiskt in. Så värst svårt kan det inte vara.


Bild från:
podiummedia.se

ilava

Plugg och sådär

Det har nog varit en helt bra dag idag, förutom att jag hade lite otur här & där. haha ! De allra tristaste ämnena var rätt intressanta för omväxlings skull. Fick ut samhällsförhöret, gick väldigt bra måste jag säga. Sen var det nog inget mer att berätta om skolan då, men idag lyckades jag åtminstone förstöra min mp3hörlurar och min halva hudkrämstud läckte ut i väskan så allt blev sådär äckligt. Nu måste jag tvätta typ allting, trevliga saker det :) inte.

I helgen blev jag så sugen på något nytt att äta så jag bad mamma laga tacopaj nu nån dag. Att det blir idag gjorde min dag ännu bättre ! Ska hjälpa lite, men sen har jag ju också prov att plugga på. Det fixar sig, för jag har inte mått så bra på flera veckor. Jag har en speciell orsak, berättar senare ikväll vad det är !

ilava

Måndag morgon

Alltså jag fick grymt lite sömn inatt (med tanke på hur mycket som behövs för att jag ska orka en hel dag), så idag kan allting hända. Jag är oftast på bäst humör när jag sovit lite, borde nästan vara tvärtom. Men måndagar är ju alltid värst, vi har typ alla ämnen samlade på en dag, vilket är rätt tungt men för att inte sprida någon negativ känsla på bloggen så tänker jag inte säga mer än så. Jag är ganska hungrig nu, borde äta lite innan jag åker till skolan iallafall.

Min dag kommer nog bara bestå av skolan idag, för sen när jag kommer hem ska jag börja plugga till tyskaprovet. Men jag vet att det nog kommer gå hur bra som helst, bara jag inte glömmer böckerna i skolan vilket är fullt möjligt. Det är något som är typisk inela ! :> ha det bäst .

ilava

tjugosjunde april

Klockan är snart halv elva och jag har inte ens börjat med läxorna, bra jobbat. Jag som skulle redigera och kolla tv ännu ikväll. Men det är ju sådär när man planerar något, blir aldrig som man tänkt sig.

Den här helgen har faktiskt varit grymt kul fastän jag skulle velat ändra på den lite iallafall. Var praktiskt taget hela helgen med Sofia, idag med som sagt. Åkte till henne runt tretiden, satt och pratade med lite folk först bara och sen gjorde vi milkshake som uppskattades av tjejerna. Vi blev inte så många där trots allt, men det var bara ännu mysigare tycker jag :) Kollade på en film som jag tyckte var rätt förvirrande, den hette Kl 11:14 när turen sviker (tror jag). Sen åkte vi nog in till byn och satt och gungade lite vid lågstadiet. Tills det började regna lite smått och vi bestämde oss för att åka hem. Det var nog en helkul kväll faktiskt. Tack för den. Nu ska jag iallafall försöka göra mina läxor, godnatt ! :)

EDIT 22:47: ojdå det var visst en hel del ogjort skolarbete, nu blir det verkligen ingen lång tupplur tills allt är gjort. ha aldrig för kul när du är ledig säger jag bara. jag har skaffat mig årets första myggbett, känns nästan bra för att va så dåligt, hehu :>

ilava

inela i ett nötskal

image138

Jag bjuder på en bild från igår. Har en hel del andra också men jag hann inte ens börja jobba på dem idag, denna mixade jag ihop igårnatt , hehu. Vet inte vad ni tycker, men jag gillar bilden. Känns härlig på något vis. :) tyck till själv.

nu när jag bläddrar lite genom mina inlägg och hela bloggen så märker jag hur hemskt lite bilder jag har här. Och jag som brukar säga att bild & design är mitt största intresse. Skäms på dig, men jag kan ju skylla på att jag måste koncentrera mig på skolan nu, är så jäkligt lite kvar. Men på något sätt blir bloggen bara tråkig ut lite liv & bilder. Fast det kanske bara är jag som känner så.. ?

ilava


Söndag

Blev ingen lugn hemmakväll igår, var hela dagen med Sofia istället. Satt lite vid datorn först bara sen gick vi ut och solade lite. Eller ja något åt det hållet iallafall. Hur skönt som helst. Ut och gick lite senare nångång och kollade lite film. Orkar inte berätta mer än så, men jag hade kul åtminstone :)

Var upp ganska länge efter att hon hade åkt, klockan hann säkert bli fyra innan jag somnade på riktigt. Just därför blev det en lite längre sovmoron idag. Idag åker jag till Sofia tror jag, alla tjejer ska komma sa hon. Något i mig vill stanna hemma hela kvällen och ta det lugnt för mig själv men ändå säger mig något att jag aldrig åker nånstans när jag väl är ledig. Får se, men jag ska sitta i photoshop hela dagen tills dess tror jag. Har en del bilder från igår och sånt :)

ilava

älskling

image137


Jag är en lycklig människa, galet lycklig. Beställde den här i söndags och den låg bland posten redan på torsdagen. Blev förvånad, hade nog räknat med att vänta några veckor faktiskt. Den är ganska komplicerad faktiskt och jag har aldrig sett en uslare bruksanvisning. Jag fick ta allt på talang & bror hjälpte mig lite också. Men vad gör det att den är komplicerad, nu kan jag åtminstone lyssna på all musik jag vill. Och tack pappa, jag älskar dig. (mp3man touch ifall någon undrar)



håkan hellström.
almedal. broder daniel. laakso. the kooks. billie the vision & the dancers. tiger lou. interpol. death cab for cutie. kent. band of horses. the hoosiers. florence valentin. mew. david & the citizens. let's make some love here !

ilava

Lördag

Somnade nästan direkt igår kväll, var inte precis så jag hade tänkt mig en fredagskväll. Men ny dag och bättre humör. Idag tänkte jag inte göra något speciellt, hjälpa mamma med något kanske. Annars sitter jag mest här, just nu letar jag efter lite musik och sånt. Sen tänkte jag försöka göra något i photoshop om jag hinner med det, vi får se. Kommer bli en härlig lördag, bara ta det lugnt och sånt :)

ilava

Live like that

Okej förlåt men om jag ska vara riktigt ärlig så skulle jag mått bättre av att stanna hemma ikväll. Det hade varit roligare om humöret hållit och allt. Jaja, höll på att frysa ihjäl påväg hem. Shorts och en iskall vårkväll är ingen bra kombination :> hehu, nu ska jag kolla på tv en stund och försöka få upp lite kroppsvärme. Jag hoppas verkligen att jag inte somnar nu, hejdå.

ilava

Fredag

Hann ju inte skriva av mig igår kväll, men det är inte så mycket att berätta heller. Satt vid datorn och färgade sandras hår. Hon var nöjd och jag var lite stolt, hehu. (tror jag) Var rätt skoj dag i skolan, på biologin kollade vi våra blodgrupper och hemoglobinet. Min blodgrupp var B åtminstone, var rätt ovanlig blodgrupp i vår klass. Sen på gymnastiken var det löptest, var rätt nöjd fastän jag fick sämre än förra året. Fick väl runt 7,40 minuter och en åtta i betyg. Helt okej :>

Ikväll blir det väl att åka till jenny, pappa jobbar sent så jag skulle varit tvungen att cykla. Men sist jag cyklat dit var jag slut hela kvällen så enda lösningen var ju att inte alls åka .. tills jag kom på att jag kan hoppa på med någon som tar vespan. Min är ju fortfarande kaputt. Nu ska jag väl bara kolla om jag ska byta kläder, packa väskan och  åka. Kommer antagligen sitta här halva natten när jag kommer hem, det hör till mina normala fredagar.

ilava

Torsdag

Har varit rätt varmt idag, brände riktigt i ansiktet när man satt på bussen hem. Känns rätt somrigt fastän det bara är maj och dessutom har jag hört att det kommer vara varmaste sommaren på 150 år ? Låter ju jättebra, och jag som ska bort från lilla Finland till ännu varmare ställen. Klarade knappt av 45° i somras.

Skolan var som vanligt, inget speciellt hände. Sandra borde väl komma hit ikväll, snart åtminstone. Så jag ska försöka göra lite läxor bara för att fördriva tiden lite nu. Händer nog inte mer än så annars (: Ha en god fortsättning på dagen !

ilava

Onsdag

Jag vet inte varför jag sitter här egentligen. För egentligen borde jag sitta någon helt annanstans och plugga. Jag förstår precis allt men det vill bara inte fastna, för jag har typ miljoner frågor som snurrar i mitt huvud som jag antagligen aldrig kommer få något svar på. Det är samhälls jag borde plugga, förrhör imon och sånt. Borde gå hur bra som helst, handlar bara om familjen tror jag. Och jag lyssnar ju på timmarna.

Dagen kändes typ super enda till lektion tre när allting brast. Onsdagar är mina vara-sur-dagar. Inget jag planerar, bara blir så. Lång skoldag med textilen och allt helt enkelt :> Har knappt ätit något idag, mamma lagar god mat idag så jag håller mig ett tag till. Nu spelades just en grymt fin låt av Tiger Lou på last.fm, a lucky escape hette den. Jag tror det är en ny förälskelse på gång.

en gång till

Alla läxor är klara, märkt till slut att det inte var så mycket ändå. Men det blev inget spring idag för jag fastnade här, pratade med folk och läste lite. Jag har blivit värsta boknörden på sistone. Är roligare att läsa när man har en intressant bok i händerna, just nu är det iallafall Räcker det om jag älskar dig ? av Katarina von Bredow. Kändes trist i början men nu är det väldigt svårt att lägga den ifrån sig. Nu ska jag ta en dusch tänkte jag, håret känns fett och äckligt och jag skulle behöva en liten uppiggning dessutom ! Sen hoppar jag nog in under mitt täcke och kollar lite kyle xy eller något sånt ! :) säger väl godnatt nu ifall jag inte skriver mera ikväll.

ilava

Riktig ormtjusare

Pissoaren på After Kök & Bar, Stockholm


Två killar ~20 ställer sig vid en pissoar och ska uträtta sina behov. De verkar inte känna varandra och är båda ganska alkoholpåverkade. Den ena verkar uppmärksamma att den andra inte får ut någonting.
Kille 1: Jag vet hur det är. Det kan vara lite svårt såhär när man har andra runt omkring sig.
Kille 2: Ja det kan ju det.
Kille 1 är klar och går för att tvätta händerna. Kille 2 står fortfarande kvar och får inte ut någonting.
Kille 2: Men kan inte du sjunga en sång för mig? Jag tror det går lättare då.
Kille 1 (som fortfarande står och tvättar händerna): Jo det kan jag väl. Har du några önskemål om låtval?
Kille 2 (funderar några sekunder och säger sedan): Kan du någonting av Ted Gärdestad?
Kille 1: Jo, jag tror jag kan "Jag vill ha en egen måne".
Kille 1 börjar sjunga refrängen av "Jag vill ha en egen måne". Efter att ha kommit halvägs genom refrängen stannar han upp.
Kille 1: Nu kan jag ingenting mer.
Kille 2: Nej men det är lugnt, det räcker, nu funkar det!
Kille 1: Vad bra!
Kille 2: Ha en fortsatt trevlig kväll!
Kille 1: Detsamma!


Källa: Tjuvlyssnat.se


Dagens planer

Helt okej dag det här med tanke på att det är tisdag. Dubbel data & tyskalektioner, brukar vara lite av en plåga. Men idag var det bra, någon fick mig på bra humör vilket gjorde dagen ännu bättre. Men nu till kvällens sysslor, har en del läxor som jag ska hinna med och sen har bror för en tid sen skaffat en massa design- och redigeringsprogram åt sig som jag kanske tänkte fixa åt mig också nu ikväll. Om jag hinner med det vill säga. Egentlien var tanken att jag skulle ut och springa en sväng, men just nu tror jag nog jag har tillräckligt att göra för dagen.

Nu ska jag iallafall sätta igång med allt skolarbete, men jag kommer nog hålla mig här en tid också. Har fått tillbaka min blogglust, är full av fantasier och vill bara skriva. Ska sticka.

ilava

tyskalektion

Igår kväll var jag och bror ut lite och sportade, blev lite fotboll och pingis. Alltid kul med honom. Sen försökte han lära mig en grej med fotbollen, man antingen så snubblade jag eller helt enkelt klarade inte av  det. Men övning ger färdighet som man brukar säga ;) Ska nog börja motionera lite nu hade jag tänkt mig, är speciellt härligt när det är fint väder också. På torsdag borde vi ha löptest på gymnastiken, kommer skita sig rejält om jag inte åker ut och springer en sväng före. haha, jaja det är inte hela livet iallafall.

Igår kollade jag  på något gammalt avsnitt av Dr Phil som handlade om en tjej som hade ätstörningar och sen fick jag någon hemsk dröm om att jag var hon också. Fy nu vet jag varför mamma klagar så mycket på mig faktiskt. Var väl en bra dröm det åtminstone, jag fick något ut av den.

Sitter på tyskalektion just nu, vi jobbar med ett musikprojekt och en massa grammatikövningar. Men jag sitter här istället, kan ju skylla på att vi är klara och jag är för smart för övningarana. not :> Sen nästa vecka har vi dessutom prov. Ja, men nu ska jag typ göra annat. Ha en bra dag !

ilava


Laakso - Aussie Girl



Laakso - Aussie Girl
jag har väldigt lätt för att förälska mig i musik, och det här är min alldeles nya förälskelse. Laakso är annars också väldigt ny för mig, men det är ju alltid roligt med nya. Det är ett svenskt indiepop-band som består av fyra medlemmar varav hälften är sverigefinnar. Markus Krunegård som är sångaren i bandet och som sköter om både text och musik har även en solokarriär och har nyss släppt ett album med namnet Markusevangeliet. Han är även programledare för P3 Live Session och är dessutom sångare i Hets. Den grabben har nog mycket han. Laaksos låtar är i huvudsak på engelska men har även några låtar på finska, bandet turnerar flitigt och deras låtar spelas väldigt mycket i P3.

Utvald

image136

Det kanske inte verkar så speciellt för er men jag måste iallafall berätta det. Men sen är ju inte jag den enda som blivit utvald till det här. För minst en månad sen anmälde jag mig till bloggkoll för att få testa deras nya version av själva bloggkoll. Om en halvtimme sätter det igång, ska bli kul att få testa det. Vet inte varför jag blev så superglad, men det kan nog bero lite på att jag annars aldrig har turen med mig och blir utvald eller vinner saker. Sen ska man ge dem feedback och sånt också. Ska bli rätt skoj :)

Måndag

Min skoldag var trist & ensam kan jag lugnt säga. Men tur var att hela dagen bara flög förbi. På finskan fick vi kolla på vår klassfilm (den var jätteskoj, och nu längtar jag tillbaka mer än nånsin) och sen fick vi ut proven. En nia är inte illa det, jag är stolt. Sen var det nog en hel massa tråkiga timmar kvar, halva klassen var borta så det kändes rätt tomt.

Pappa har nyss åkt iväg med min vespa på service så förhoppningsvis ska den vara helt frisk och "körbar" till nästa vecka kanske. Ju mindre jag tänker på den desto snabbare blir den klar. Och sen blev jag skitglad när jag kom hem och kollade igenom mina mejl. För jag har blivit utvald till en grej, ni får veta vad det är senare ikväll :) Blev genast på superbra humör. Ska springa och hänga upp tvätt nu och ta en snabbis in till butiken. Vi hörs

ilava

Godnattvisa

Har varit en superskön söndag det här. Var ute lite med kameran, var länge sen jag hann ägna mig åt den faktiskt. Bilderna blev bra men hann inte redigera dem, kanske hinner imon eller så. Sen har jag nog suttit här en del, kollat filmer och bara varit lugn. Kollade nyss på Gracie, den var rätt bra. Fotbollsfilm, like that.

Tänkte typ dra mig under täcket nu, läsa lite och kanske kolla ett Gossip Girl avsnitt. Imon är det skolan igen, men snart är det helg igen. Jag verkligen njuter när helgerna kommer, speciellt nu när våren äntligen har kommit. Ska plocka fram min nya vårjacka och kanske vårskorna tills imon. Fast det är ju ganska kallt ännu, men orkar inte springa runt i vinterkläder. Annars har jag världens bästa pappa, har beställt en ny mp4 åt mig eftersom den jag beställde aldrig kom. Dessutom betalar han allt ! Great, nu är jag ännu rikare :)

ilava

Tjejsnack v.15

TRO

Tror du på en högre makt / gud ? Vad ?
 - Naae, tror faktiskt inte på något speciellt.

Tror du på livet efter döden ?
 - Har funderat på det en hel del, men jag vet ännu inte om jag ska tro på det.

Tror du på spöken / andar ?
 - Jadå, tror faktiskt att det finns andar. Men inte på det sättet att man skulle bli en ande efter sin död. Det är invecklat.

Tror du på reinkarnation ?
 - njae, tycker nog mest det låter helt sjukt

Tror du på mänskligheten ?
 - jag vet faktiskt inte.


Vill du också vara med och tjejsnacka,
och få fem små frågor att besvara varje vecka ? Joina då Tjejsnack !

Låga priser förstör hälsan

Storknallen, Borås


En kvinna ~45 kommer gående ut från en affär och går förbi en kille ~20 som säljer telefoner.
Killen (ropar till kvinnan): Akta!
Kvinnan hoppar till och tittar sig omkring.
Killen: Nu höll du på att snubbla på våra låga priser!


Källa: Tjuvlyssnat.se


Söndag

Ovanligt glad söndag, jag mår helt okej idag faktiskt. Känns bra. Idag ska jag väl inte hitta på så mycket faktiskt, kanske vistas lite på bloggen bara och ta det lugnt. Sällan jag hittar på något på söndagar faktiskt. Funderar på om jag ska åka in till stan nu i veckan, vet inte om jag vill ha så mycket nya kläder för tillfället, ett par byxor och lite smink åtminstone. Har sprungit runt i samma byxor i några månader nu, så skulle nog kännas rätt bra med lite omväxling, och sminket är slut. hehuu. Gott om pengar har man ju, men orkar inte slösa upp det ändå.

Igår lyckades jag riva av en halv tånagel, med flit till & med. Det gör ont, idiotisk man kan va ibland. tihi. Men jag ska väl försöka ta och dammsuga mitt rum nu, jag är inte bra på att hålla mitt rum städat. verkligen inte

ilava

aussie girl

Ska just dra iväg och fixa mig och byta kläder kanske. Ikväll blir det fest hos Cecilia, ska nog bli rätt kul hade ändå inget annat att göra idag så. Idag är det typ skitfint väder ute fast lite kallt bara. Man får riktiga vårkänslor nu, vilket känns härligt.

 Alltså jag hoppas jag får åka på urvalsprov och sånt snart, alla verkar ha fått brev från sina skolor, men nej inte jag. Men sen känns det skit att man ska behöva vänta ända in på sommarlovet tills man får veta om man slipper in. Dubbelsuck. Jag hinner inte mer, hejdå. hehu

ilava

Lista

Ditt namn: inela
Är du snygg: ibland
Födelseår: 1992
Hur tar du bort oönskad hårväxt: jadu
Spelar du instrument: spelat piano
 Ligger Skåne i Sverige? : jarå
Har du några danska släktingar: nej
Ditt mest överanvända ord: va? bitch
Dina första tankar när du vaknar: suck varför kan det inte vara lov  
Är du hungrig: alldeles för ofta
Vart befinner du dig just nu: i mitt rum
Vart bor du: malax
Vad har du för t-shirtstorlek: s
Är du bra på: finns säkert något
Är du singel: jaop
CD i stereon nu: kent
Är du sexig: när jag vill
Antal timmar sömn inatt: tio minst
Vem vet mest om dig: sandra
Vem vet du mest om: vet inte
Vad vill du ha just nu: en dos någon
Snyggast i skåne: ingen
Vem hatar du mest i hela världen: ingen för tillfället
Höger eller Vänsterhänt: Höger
Vilka sjukdomar har du: ingen speciell
Ditt mål i livet: bli framgångsrik fotograf/designer, nejmen ingen aning.
Sängdags: alltför sent
Fobier: spindlar & en del annat också
Känner du en snygg kille: som fan
Har du körkort: jao
Vilka cigg gillar du mest: röker inte
Brukar du svara på kontaktannonser: naee
Äger du några vapen: nej
Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja: ingen aning
McDonalds el Burger King: mcdonalds
Mjölk i kaffet: ja, ifall jag dricker
Röker du: nej som sagt
Svär du: too much
Sjunger du: ja, när jag är ensam
Den starkaste du vet: bror
Vill du gå högskola: vet inte
Vill du gifta dig: kanske
Tycker du att du är attraktiv: inte ens lite
Är du en hälsogeek: nej
Kommer du överrens med dina föräldrar: oftast
Vad vill du arbeta med när du blir stor: foto och sånt
Din hårfärg och frisyr: orangebrun kort frisyr
Kläder du hade på dig idag: jeans & topp
Favoritfärg på kläder: allt
För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden: olika
Piercingar du har: ingen
Sov du ensam inatt: tyvärr.
Vem sov du hos senast: minns inte
Druckit alkohol den senaste månaden: nej
Varit på dejt den senaste månaden: Nae
Blivit slagen den senaste månaden: inte det heller

na na na

igår var en rätt bra dag iallafall. skolan var smått kul, prov och sexsnack mot slutet. egentligen lärde man sig inte något nytt, men. sen åkte jag och några till och åt till metro och sånt. det var gott. idag var en si&så-dag , blev besviken på mina betyg men gymnastiken var kul åtminstone. väl hemma försökte jag och pappa fixa min vespa, men nej sån otur du har inela. på måndag ska vi köra den in till stan på service, ännu en vecka av längtan blir det. känns nog lite dumt att köpa något trasigt som inte ens funkar, är ju precis samma sak som att jag skulle gått och plockat åt mig något på ett skrotställe.

idag blev det bio med folket och lite på stan, inte mycket mer än så. superhero movie hette filmen tror jag, bra var den. nu ska jag typ kolla på kyle xy eller gossip girl eller ghost whisperer eller nåt sånt. enda jag har, inga kanaler som sagt, men jag är van nu. men innan det ska jag ta min medicin och det kan både vara gott och äckligt, fast jag antar att det är bra för mig på något sätt. jag ska försöka hålla mig vaken till fyrafem tiden, annars blir det tre veckor, hejdå.

ilava

Fart och på

Tyvärr har det varit lite krångel med min dator de senaste dagarna, internet har knappt funkat och sånt. Eller vissa sidor har jag inte kunnat få fram, sen har jag varit tvugen att byta hit&dit mellan datorns olika konton beroende på vad jag hållit på med. Jaja, jag hoppas det fixar sig snart. Sen har jag haft en hel del annat att göra och knappt hunnit med datorn. I måndags kollade jag och pappa efter vespor på nätet och sånt, sen igår åkte vi in till stan för att skaffa en. Jag visste inte ens om att jag skulle ha en, men där ser man. Tack, jag ska försöka att inte köra sönder den. Idag skulle den registreras, men det blev problem så det fixar sig först imorn. Sen så har vi tjejer varit hos Jenny på middag ikväll också, så det har nog varit fullt upp. Och nu har jag ännu en hel del jag ska hinna med innan jag somnar ikväll, ska plugga till finskaprovet och sen kolla något på tvn :) antar att jag hör av mig, snart.

ilava

Lördagssnack

Är klar med det mesta nu. Lyssnar på musik och tar det lugnt bara. Tänkte försöka fixa klart bloggdesignen nu först bara, skulle behöva slänga bort allt onödigt jag har på datorn idag också. Hinner nog med det med antar jag. Jag har haft så mycket annat för mig idag så jag inte ens orkat klä på mig, sitter fortfarande här i mina "sov-hotpants" och jag har ingen tanke på att klä på mig idag heller. Ska ändå ingenstans. menmen, nu ska jag sticka ! :)

ilava

Städdags

Håller på och grovstädar mitt rum just nu, sitter bara här lite emellanåt. Känns verkligen som att jag behöver röja upp en hel del här. Har hunnit svänga om lite i klädskåpet, byta sängkläder och såna småsaker. Sen när jag är färdig med allting har mamma lovat tvätta mina fönster och byta gardiner. Känns bra när hon tar sig tiden att hjälpa mig ibland också. Och idag mår jag bättre än bra. :)

ilava

Lördag

Känns som att den här dagen kommer bli rätt bra. Vaknade rätt tidigt idag, kollade på Gossip Girl och Kyle XY, första gången jag kollade på båda och jag fastnade direkt. Nu tänkte jag först kanske klä på mig, plocka undan lite kläder som ligger lite här och där i rummet och sen vet jag inte vad jag hittar på. Några andra planer för idag vet jag inte om jag har. Blir nog en lugn lördag skulle jag tro :) see ya

ilava

Fredag

jag har ju mina små bloggpauser lite nu som då. vet inte när jag ska rycka upp mig ur allting och faktiskt försöka, har varit så mycket annat att sätta tankarna på. ont om tid helt enkelt. i onsdags hade vi fysikprov vilket gick rätt hyfsat bra. sen i torsdags var det dragqueen & dragking dag i skolan, alla vet väl vad det är ? att man klär ut sig till det motsatta könet helt enkelt. det var bara två killar som var utklädda vad jag såg. själv orkade jag inte bry mig så mycket, lånade lite kläder av bror bara. annars har skolan gåt finfint på sistone, bokanalysen blev bra och allt plugg går bättre än förväntat.

idag blev det biologiprov & det gick så bra så jag är helt stolt faktiskt. sen var jag till skolläkaren och sånt, gick sådär. tycker inte om henne, ställer en massa dumma frågor och klagar på precis allting. jaja, nu ska jag ialf börja käka vitamin & kalkpiller. få ordning på hur jag äter, sover och motionerar. fick en liten broschyr flickor & mat, tyckte väl jag skulle lära mig äta eller nåt sånt. samma sak varje gång. ikväll har jag varit hos anela med några tjejer, hade tänkt kolla film men fick inte det att funka så vi satt nog mest och pratade. jag tänkte typ kolla lite 70's show nu, ha det finfint !

ilava

Tjejsnack v. 13

tog två veckor innan jag märkte att jag missat tjejsnack  v. 13.
skrattretande, men jaja här kommer det ialf.

ORDSPRÅK

Sämsta ordspråket ?
 - beror på vad man menar med sämst. jag är dålig på ordspråk, kommer inte på något för tillfället.

Bästa ordspråket ?
 -  borta bra men hemma bäst

Ditt egna påhittade ordspråk ?
 - om jag ändå haft ett eget, haha.  första som jag kommer på nu är lev livet efter eget huvud, inte efter andras.

Bäst sagda av ett barn ?
 - "jag vill inte som de flesta människor ha levt förgäves. jag vill vara till nytta och nöje för människor som lever runt omkring mig utan att känna mig, jag vill leva vidare, även efter min död. "  Anne Frank

Ordspråk du lever efter ?
 - ensam är stark


Vill du också vara med och tjejsnacka,
och få fem små frågor att besvara varje vecka ? Joina då Tjejsnack !

inte en gång till

idag ska jag plugga biologi, så jag orkar inte bry mig om bloggen idag heller. stå ut säger jag bara. folk tycker att jag pluggar mycket nowadays, enda jag kan säga om det är att jag kommer ha en framtid inom något jag älskar att göra vilket kanske inte andra kommer ha. jag börjar verkligen känna mig som en egen människa nu, orkar inte förklara, men det är nog en väldigt bra känsal ialf :)

klent gjort, verkligen.
tack & hej

en hel del plugg & lite till

åh den här dagen var vekligen braa. på tyskan började vi med något arbete om något band, jag och sandra skriver om kent. vad annars. synd nog kommer man inte värst långt med en fnitterboll som mig på två lektioner. men ja, bästa tyskan på länge. efter det fick vi dansa bugg två timmar, typ jävligt kul. vissa killar var ju kassa på att dansa, andra var väldigt bra. den manliga läraren tyckte jag så väldigt kvinnlig ut när han dansade, hah. men jag har ju min unika humor jag.

imorgon har vi fysikprov och jag fattar absolut ingenting. vår lärare är rätt vimsig av dig, jag förstår inte ens mina anteckningar. med tanke på det kan man ju tänka sig hur själva provet kommer gå. men jag tänker positivt om det iallafall, man kan ju alltid ta om provet om man misslyckas. annars slår jag världsrekord i att vara dålig på att plugga. jag har sån tur att jag alltid är dödstrött när vi har prov &  jag måste ju ännu hinna med två andra läxor också. är väl bäst jag fortsätter plugga så jag inte failar totalt ändå !

ilava

Måndag

jag var skittrött när klockan ringde idag så jag låg en stund till på soffan. tänkte nog att det skulle bli en rätt bra dag iallafall, fastän måndagar aldrig är bra. lektionerna var helt okeeej idag. inte ens finskan kändes så himla tung idag. jag har verkligen försökt mitt bästa de senaste dagarna i skolan, alla säger ju jämt att vi måste orka de här sista veckorna nu. och själv vet jag nog att det är viktigt. tycker matte nästan har blivit lite roligt, för jag börjar förstå lite smått.

jag satt en stund vid datorn efter skolan, sen behövde bror den lite för att kunna fixa sin egen. så jag fortsatte skriva om realismen till svenskan. och idag har jag faktiskt läst ut min bok, den var jävligt bra & hemsk. förstår verkligen inte varför vissa kan vara så grymma mot sina medmänniskor. bittert. när jag skrev mitt senaste inlägg fanns det miljoner saker jag ville berätta men nu minns jag inget av det längre.

jaja, idag frågade jag mamma om vespan som hon och pappa lovat mig rätt länge nu. i höstas sa de att jag ska få den när jag klarar körkortet, sen sa de att eftersom snön kmr snart å väntar vi till våren istället, och nu .. ja nu får jag vänta till hösten bara för att vi ska resa i sommar igen. egentligen är jag lite förbannad, men nu är jag lugnare. fast hon har också lovat mig en systemkamera till hösten, hur det går ihop vet jag verkligen inte ? jag är nog lite bortskämd, jag vet. en sista sak för ikväll ! jag skickade igen  och frågade angående min mp4 jag beställt från sverige, nu hoppas jag att den kommer snart  för jag står inte ut med den jag har nu.  usch jag pratar alldeles för mycket. på onsdag har jag prov så imon pluggar jag till det, får se om jag hinner skriva. puss & hej

ilava

obstacle one

hej jag ska typ bränna en skiva full med 70's show
sen ska jag typ skaffa ännu mera musik bara för att göra allting bättre.
berättar mera senare ikväll & sköt om er !

ilava

söndagkväll

det känns inte alls som söndag, känns inte alls som att jag vakna imorgon tidigt och åka iväg till skolan. nej så känns det verkligen inte, men det är nog en bra känsla tror jag. jag sörjer åtminstone inte över att det är skolan som gäller imon liksom. så vad har jag gjort idag ? lyssnat på musik i massor, främst håkan och almedal för dom är bäst och jag blr glad av dem. har nyss kollat på tre avsnitt av that 70's show, och ska fortsätta med det ikväll bara för att jag inte kan kolla wallander ikväll :<

det känns bäst att vi inte haft läxor över helgen för nu har jag kunnat slappna av på riktigt, förutom att jag har stressläst anne franks dagbok vilket var rätt bra för nu har jag sisådär trettio sidor kvar bara. känns som att jag berättar massa onödigt för er så jag ska väl göra annat nu. leta fram lite musik av laakso och interpol om jag hittar, jag har hamnat i en indieperiod. jag har någon att skylla på. godnattpuss

ilava

bara en varelse

image134

som jag sa tidigare idag så tänkte jag visa er hur mitt hår blev. det har redan blekts rätt ordentligt med tanke på att jag bara tvättat det två gånger. och ja, jag längtar ju till min nästa brunett-period jag är redan lite trött på den här färgen trots allt.

Söndag

usch jag har aldrig tid eller ork att vara aktiv här på bloggen. jag kan skylla på att det har varit massa i skolan och hela helgen har varit fullproppad med saker att göra. så sant det kan bli. i fredags var jag som sagt med några vänner och sen satt jag och hade lite smått kul med någon till fem på morgonen, sen var det svårt att somna för min mp3 var död. men ialf så blev det lång sovmorgon. jaja, igår var tanken att sitta och jobba i ps men det blev ändrade planer och sandra och sofia kom hit i stället. kollade en komedi som var väldigt kul ändå. när de åkt hem satt jag här till ett eller något sånt sen blev jag för trött så jag lade mig ner för att kolla filmen till slut fast jag somnade. lördagen var bombad med humörsvängningar. det var väl min helg i korthet.

jag varken kan eller orkar baka eller laga mat åt mig själv så ibland är det bra att ha en mamma som har den talangen. idag när jag vaknade stod det en stor plåt med chokladmuffins i köket, så idag tänker jag leva enbart på muffins. socker är bra för hälsan, iallafall för mig för jag blir glad när jag får något sött i mig. hehu. annars ska jag typ stressläsa boken jag har till svenskan för jag har lite mindre än halva kvar av boken och vi ska skriva den där bokrapporten på onsdag. sen ska jag försöka bränna någon skiva som en släkting har beställt av mig, om man säger så. ja jag har nog fullt upp. det var en som frågade mig angående mitt nya hår också, så jag ska visa det senare idag. för dem som bryr sig. sen så vill jag ännu säga att jag saknar mitt bruna hår och längtar tills jag blir brunett igen. långt inlägg, men jag har ju inte skrivit något på en god stund nu. jag ska hoppa i duschen nu typ. ha en jättebästa söndag ni, jag ska försöka ha en sån jag me.

ilava

Fredagkväll

min kväll var väldigt kul, men kort. vi satt mest och åt och spelade när & fjärran. synd att man var så kass på det, eller svårt spel ju. sen kollade vi på talang och tjejernas konfirmation, nittioåtta procent av kvällen gick åt att skratta.

nu vet jag verkligen inte vad jag vill göra, absolut inte sova. om det varit en helt vanlig fredag så hade jag antagligen suttit och kollat något film som går på tvn. men det är ingen vanlig fredag, för jag har ingen tv :< antagligen kommer jag aldrig sluta klaga, det hör nog till. antingen sätter jag på någon film nu eller så börjar jag fixa bloggen. men allra först ska jag gräva fram en filt och pyjamas

ilava


Fredag

idag när jag vaknade var jag så himla trött efter att ha pluggat i massor igår kväll, så jag orkade inte alls bry mig om hur jag såg ut. min uppsats blev helt okej, förhöret gick bra och skolan var väl som den var sen. kände mig lite stolt när jag klarade flera uppgifter på matten idag :)

jag har lovat min bror att han ska få låna mitt rum ikväll. hans tjej kommer väl hit , tänkte kolla film men han har ingen dvd. gör väl honom en björntjänst. så det blir nog att jag åker på filmkväll , vi ska ha hälsokväll. Äta massa grönsaker och sånt, godare än chips ialf :>  funderar på om jag ska ta cykeln eller om pappa kör mig. känns så himla härligt att cykla nu när våren äntligen kommit. men i alla fall så kommer den här helgen bli rätt bra, känner det på mig. ha en bra dag !

ilava

Torsdag

Idag var nog en betydligt bättre skoldag. Mest tråkiga timmar och på gymnastiken hade vi mk-test. Sket sig för mig, men det är inte så stor del av betyget heller :) Den här veckan har nog varit rätt tung men nästa blir värre, har en del prov och sånt. Ska försöka plugga riktigt bra nu så jag inte får sänkt i något när det är så nära slutet. Är ju nog rätt viktigt faktiskt.

Idag ska jag också plugga, just nu sitter jag och skriver på min uppsats. Men vi har något förhör imorgon också så. Hörde idag att det skulle bli nån filmkväll imorgon, får se om jag åker. Känns nog lite dumt att skippa det av någon anledning. Men vi får se hur det blir sen. Idag har jag drogat håkans och almedals nya album, och ännu har jag inte tröttnat konstigt nog ! Bästa som hänt under hela mars. Höll nästan på att glömma det, men hoppeligen får jag min mp3 snart som jag beställde för en tid sen. Igår kontaktade jag dem pga att jag inte fått den ännu, så dom skulle kolla upp problemet. Det är nog en väldigt bra dag idag även om jag har miljoner saker att hinna med ännu. Vilket också betyder ingen blogg.

ilava

Onsdag

Jag sitter här i mörkret och försöker skriva min uppsats, min skrivbordslampa har lyckligtvis gått sönder den också. Jag har alltid väldiga problem med att komma igång när jag väl ska skriva en uppsats, så oftast lämnar allt till sista kvällen. Men jag har bestämt mig för att skriva om min högstadietid och ännu är jag inne på min tredje mening bara. Usch, jag är kass.

Men jag saknar faktiskt min kära tv, fastän jag inte varit utan den i knappt en dag ännu. Det är nästan konstigt hur beroende man är av vissa saker. I helgen blir jag kanske utan dator också för att mamma tycker bror ska fixa den. Den är liksom sjuk på riktigt, med det menar jag virus. Ärligt talat så skulle jag kunnat köpa en splitterny dator för alla pengar vi gett ut på att reparera den. Imorgon på gymnastiken har vi mk-test, är väl inte så farligt men tråkigt värre. Imorgon är det torsdag vilket betyder att det är helg snart. Ska bli skönt, ska nog sitta hemma och ha det skönt hela helgen. Jag orkar inte träffa någon, jag vill vara ifred ett tag till.

idag fyller håkan och eftersom jag gått och förälskat mig i hans nya album så måste jag självklart gratta honom ! sen känner jag en väldigt stor saknad efter någon just nu.

ilava

tro och tvivel

Dålig dag, finns inga ord för det. Igår hade jag uppdaterat min mp3 med nya fräscha låtar och låg och lyssnade på dem innan jag somnade men idag när jag just skulle springa till bussen fanns inte mina trettiofem låtar där. Tror knappast jag är så dum så jag går och raderar dem i sömnen heller. Sen skolan med förhör och allt plugg. När jag kom hem och skulle sätta på tvn för att kolla Dawson's Creek så har jag inga kanaler kvar. Och det är heller inte de enda sakerna jag stör mig på idag. Just nu skulle jag nog helst velat skrika så arg som jag är. Men jag låter bli för den här gången.
 
Jag ska försöka skriva uppsats idag och skaffa ny musik.

ilava

Info angående bloggen

Tänkte dra lite info för er som följer bloggen.

  • Har snackat om en ny design ett tag nu och pratade också om att uppdatera hela bloggen i söndags. Men då hade jag såklart turen med mig och blogg.se stängdes ner pga flytt. Så till slut blev det inget av min uppdatering. Själv har jag också märkt att den ser helt olika ut beroende på datorer. menmen, jag ska försöka fixa allt tills nästa helg. Tyvärr har jag alldeles för mycket jag måste hinna med nu denna vecka.

  • Vet inte om någon lagt märke till det men jag har bytt bloggnamn, vilket man bara kunnat upptäcka om man varit väldigt uppmärksam. Har varit utan namn enda sen jag satte igång och blogga ordentligt i december nångång. Men för er som inte märkt det så heter jag nu Aredhel vilket står för Inela på alviska, hur sjukt det än låter för er. Ville bara informera er angående namnet för att det säkert kommer va någon som frågar mig varifrån jag fått namnet när den nya designen dyker upp. ( om det är någon som vill veta sitt alvnamn så finns sidan HÄR ! )

  • Inom en snar framtid så kommer jag kanske flytta bloggen till en ny underdomän, men ni får nog mer information angående det när och om det händer ! ( den här underdomänen kommer inte försvinna även om jag skaffar ny )

Tjejsnack v. 14

KÄNSLOR

Vad gör du när du är:

 - Arg
om jag inte får något raseriutbrott och förstör hela huset av ilska så sätter jag mig nog ner vid datorn och pratar med någon vilket oftast inte brukar va bra för då drabbas också den.

 - Ledsen
oftast sitter jag och lyssnar på skadlig musik och börjar må ännu sämre efter det eller pratar med någon om problemet förstås :)

 - Nedstämd
nästan samma sak som ledsen att va nedstämd, musik eller pratar med någon helt enkelt.

 - Glad
pratar med alla, lyssnar på musik, viftar hit och dit med kroppen och känner sån lycka i hela kroppen ! :)

 - Nykär
tänker, dagdrömmer. pratar och är glad. gör det mesta kan man väl säga


Vill du också vara med och tjejsnacka,
och få fem små frågor att besvara varje vecka ? Joina då Tjejsnack !

söndagmåndagtisdag

Har ju inte kunnat blogga nu på två dagar pga att blogg.se har flyttat och sånt :) Saknat det faktiskt. Men nu är jag tillbaka igen. Har en hel del jag velat berätta som ni missat men vi tar det kortfattat nu.

På söndagen hade jag det minst lika mysigt som på lördagen, kolla film käkade godsaker och så. Kan ju säga att det var bästa helgen på länge, kändes så skönt att få slippa allt folk. Sen pluggade jag lite matte också. Wallander & parlamentet på kvällen också. Måndagen gick lite galet till från början. Försov mig och missade två timmar i skolan, ringe pappa och han tyckte jag skulle stanna hemma. Nej, kändes lite onödigt att stanna hemma om jag redan hade pluggat så hårt till förhör som vi skulle ha så jag åkte ialf. Den dagen blev som den blev sen.

Idag var jag ju som sagt och klippte mig. Kan väl visa sen hur det blev. Förklarat med ord så är det kort och rött typ. Jag vet inte om jag är nöjd, lite ovant just nu bara :) Nu väntar jag på maten, är hungrig. De senaste två dagarna har jag bara ätit skollunchen och två mackor. Stackars mage. Nej nu ska jag nog ta fram mina böcker och börja plugga !

ilava

RSS 2.0