Redigering på G

Jag har börjat sova för lite nu igen. Jag vet nog själv vad det beror på, går för sent i säng. Så egentligen borde jag sova nu för att va pigg när klockan ringer på morgonen. Sånt är typiskt mig, men jag orkar inte. Nu just sitter jag och photoshoppar en vän, fast det kommer inte bli någon bild jag tänker publicera här. Bara kanske, om jag får och om nån verkligen vill se. Så nog ska jag sitta här en lång stund till, soffan får vänta på mig allt (:

Torsdag

Egentligen rätt urusel skoldag, men ändå bra på något sätt. På gymnastiken skrinnade vi, vilket var kämpigt för min del och rasterna var något man jämt längtade till. Alltså allt som vanligt. Mer än så har jag inte att berätta om dagen tror jag. Jag tror jag börjar bli beroende av Dawson's Creek det är så bra. Kollade avsnittet av det som gick på tv och sen tog jag en lång varm dusch, härligt. Sen dess har jag nog hållt på och målat naglar, är verkligen dålig på det förstör jämt. Ja, mer än så har jag inte att dela med mig av.

ilava

Lista

SÅ FORT DU LÄST DETTA HAR DU BLIVIT UTMANAD
Regler: Du måste svara på alla frågor och sen utmana alla som läser detta.

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel?: jao
2. Är du lycklig?: nej, inte precis
3. Är du uttråkad?: njae
4. Är du ledsen?: det kommer och går
5. Är du italienare?: nej
6. Är du cooling?: klart
7. Är du från irland?: nae
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: jaao

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: faktiskt
2. Har du någon gång blivit sårad?: ett par miljoner gånger
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?: massor
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?: jodå
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: nej
6. Har du haft en hemlig beundrare?: säkerligen
7. Är du kär?: jaa
8. Vill du gifta dej när du blir stor?: med den jag älskar ja

10 TVÅ ALTERNATIV
1. Hår eller ögon?: ögon
2. Katter eller hundar?: katter
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" ?  några få bästa
5. Tv eller internet?: internet
6. Coca-Cola eller Pepsi?: Pepsi
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: beror helt på
8. Pengar eller lycka?: lycka
9. Dag eller natt?: dag
10. Msn eller mobil? antagligen msn

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån?: hm nej
2. Brutit ett ben?: nej
3. Gjort nåt du ångrar?: jodu !
4. Hoppat Bungee Jump?: nej, skulle varit intressant om man haft mod
5. Ljugit för någon du tycker om?: jao
6. Ätit en hel tårta?: ja
7. Gjort bort dig offentligt?: som fan
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen?: beror på hur man ser det
9. Gråtit när ett husdjur dog?: nej
10. Velat försvinna?: jaa

SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde?: anela
2. Telefonsamtalet du fick?: mamma
3. Personen du var med?: vet inte, tjejs
4. Roligaste grejen som hänt?: inget vad jag minns
5. Personen du smsade: sandra
7. Du skrev till på myspace?: ingen
8. Du kommenterade?: viktor
9. Du tillbringade natten med?: tjejerna
10. Du kramade?: sandra

En snabbis

image65

ibland är lögner det vackraste du har

En tisdag

Skolan var ganska så kul idag. Åtminstone tyskan; medan alla andra skrev prov satt jag och fnissade åt sandra nästan hela timmen. Trodde verkligen vår kära lärare skulle klaga, men nej sån tur man har :> Religionen var spännande tråkig, kändes mer som att jag satt i kyrkbänken medan prästen predikade. Resten data och samhällslära som var väldigt långsamma timmar dom.

Jag anstränger mig mera med photoshop och all redigering än skolan. Men jag har så iver att lära mig mera och den får inte försvinna. Fast jag försöker hinna med skolarbetet också, nu ska jag exempelvis ta en kort paus och plugga igenom engelskaorden vi har i läxa. Sen ska jag fortsätta redigera, låter som västa tönten som bara sitter och glor på en bild hela kvällen men det är så intressant. =) Jag ska försöka höja mitt mattevitsord, skulle behöva det även om jag inte kommer behöva det i framtiden ( matte behöver man varje dag säger alla, men inte i min värld ) .

süs
süs
süs

du bist süs !

Tyskaplugg

image64

okej. rätt enformade bilder blir det, men jag har inte hunnit lära mig något nytt ännu.
Jag ska satsa på det i helgen i stället, hinner inte såhär mitt i veckorna.
blir så mkt. bilden är från mitt tyskaplugg om någon lägger märke till orden.


Petter ft. SäkertPetter ft. Säkert - Logiskt
Länge sen jag publicerat ett sånt här inlägg. Beror mest på att jag inte hunnit sitta på youtube men också har jag bara lyssnat på kent nonstop de två senaste veckorna. Ska försöka bättre i fortsättningen. Denna fastnade jag för, men alla har sin smak ju :)

Måndagar

Min skoldag. Finns väl inget tråkigare att berätta om antar jag ? Dagen började med dubbellektion samhällslära, på något vis kul för vi gjorde bara en massa uppgifter för oss själva. Sen religion, men jag skrev tyskaprov vilket gick åt helvete enligt mig. Sen finska engelska och matte. Måndagar och fredagar är alltid värst.

Imon skulle vi ha åkt til VYI på studiebesök, men det hade blivit inställt som alla andra gånger. Suck, jag som varit så ivrig på att få åka dit. Nåja, jag hörde att det kanske skulle bli av nästa vecka åtminstone. Nu ska jag bara kolla om vi har några läxor tills imon och sen gå i duschen om inget stoppar mig. Ha det bäst :*

ilava

Ilava designs

image62


photoshop är min nya favoritsysselsättning.
jag börjar känna mig bra. duktigare än förr åtminstone.
då kunde jag bara öppna och spara. skrattretande

tröstgodis

image61

jag är på inget humör idag
imon har vi prov och jag orkar inte plugga
och jag vill prata med någon vettig
photoshop tröstar.

Söndags morn

Idag blir det lite av en stressdag tror jag. Imon har vi tyskaprov, jag ska väl läsa lite idag. Ska nog gå bra , bara man kan orden och grammatiken så. Sen ska jag försöka hinna med att få klart min test-design till bloggen. Det tar nog upp hela dagen.

Jag drömde en jävligt mysig dröm inatt om någon. Berättar inte om vem, men den personen ska nog allt få veta vad jag drömt. Kanske skrämmer honom/henne lite. Tihi :)

Jag har ju sömnsvårigheter, det sa jag nog för en tid sedan. Men nu har jag börjat sova på soffan och sover lite bättre ialf, även om det blir jävligt varmt i rummet när datorn står på hela dagen men. Jag ska åtminstone gå och städa undan mitt sovgrejs nu. Hejdå

ilava

Photoshop

image60

nej vilken dag, lite redigering kent och en sötnos tröstar mig allt
nyaste bilden

i'll fight for you someday

jag mår jävligt bra
men du vet att det inte är samma sak utan dig

fyfan vad jag hatar sånahära helger
dom som är så oerhört planerade och som man längtat till ledigheten
sen blir händelserna noll.
kent peppar mig en del, aningen lyckopiller
jag har lovat mig själv att lämna deppighet utanför bloggen
det här är ett undantag det är ändå ingen som läser, förlåt.
någon som vill göra fortsättningen på lördagshistorien suverän kanske ?
jag kan åtminstone inte.


jag älskar dig, förstå.

Lördag

Känns nog ganska länge sen jag skrev något speciellt. Igår så åkte jag och några tjejer in till stan efter skolan vi gick runt på stan och sen åt vi på Chili & Lime. Vi hann nog inte shoppa värst mycket, men jag hade inga pengar att shoppa för så det kändes väldigt bra annars skulle jag ha blivit väldigt sugen.

Idag hjälper jag mamma här hemma, det har jag lovat eftersom jag åkt till stan utan lov igår. Så nu har jag jobbat ända sen jag steg upp. Har hunnit städa, torka golven, laga mat och gjort fastlagsbullar. Men nu har jag paus, konstigt nog tycker jag det är roligt att hjälpa, jag brukar ju vara så lat annars. Mamma har också lovat att jag ska få nya kläder när lönen kommer, äntligen känns det som :) Ikväll vet jag inte om det händer något speciellt, får se med tjejerna om vi gör något annars ska jag jobba på en ny design. Ska göra flera olika först tror jag och sen se vilken som blir bäst. See ya !

ilava

Religionslektion

Det är svårt att skriva något när det saknas ord
ord för det man känner, ord för det man gör.

Precis, jag har nästan inget att skriva för jag har inga ord att anteckna heller. Det bästa med den här dagen var nog sista lektionen då vi hade religion. Visste inte att en lärare kunde vara så rolig, han var inte lika dyster som alla andra lärare. Han sa saker en lärare aldrig skulle säga. Tänker inte säga vad han sa, men det var roligt. Och när en elev blev utslängd hade den här eleven konstigt nog lyckats fastna bakom en dörr. Nu vet jag åtminstone varför jag älskar religionslektionerna, dom är fulla med skratt och så mycket nytt man lär sig på samma gång.

Photoshop

image57

Denna har jag hållt på med halva dagen. Så länge tog det inte att få den gjord men jag höll på med massa annat medan. Den ser bättre ut i verklig storlek. Vad tycks ?

Prao-platsen fixad !

Yes, idag fick jag och två till praoplatsen fixad ! Alla på samma ställe, ska bli riktigt kul med praon har jag konstaterat. Från början ville jag inte alls ut på nån prao. Vi ska va i stan på Vasa yrkesinstitut på medieassistentlinjen. Det är ju dit jag funderar på att åka efter högstadiet så får se om jag alls gillar det :)

Var nog alldeles för kallt för att va ute en längre stund. Men jag fick lite bilder åtminstone, nu ska jag sitta och redigera så mycket jag hinner ikväll. Men jag är slö så mycket blir det knappast. Lycka till kära vän :*

Bildvandring

Äh, jag skippar plugget en stund nu. Jag ska blogga mycket ikväll känner jag på mig. Men först ska jag gå ut och rasta min kamera :') haha. Nejmen jag går ut en sväng med den bara ! Jag har märkt att jag börjar älska den sakta men säkert, fastän den borde ligga och ruttna i skräpkorgen. Men först ska jag klä på mig som en björn, det ser ut att va svinkallt ute. Det har snöat oavbrutet idag, och det ser härligt ut även om snön är min värsta fiende :) ciaao ♥

ilava

Fy för plugg

Usch vad jag hatar att plugga. Har suttit här ända sen jag kom hem och har inte fått in något, nog för att jag kan det mesta nu redan. Jag pluggar samhällslära btw. Jag har kommit på att jag stavar fel samhällslära på bloggen men inte utanför den, kusligt töntigt :D mina funderingar, du vet. Men i alla fall så har vi ett förhör imon. ( Eftersom vi inte har något prov utan istället flera förhör är detta rätt viktigt. ) Tycker jag har lyssnat så bra på lektionerna så jag inte behöver plugga, eller orkar inte helt enkelt. Jag ska försöka lite sen, men nu har jag en del att skriva här ! :)

Datalektion

Den här skoldagen är väldigt tråkig, sitter på datalektion nu. Vi har rast men jag orkar inte gå ut, ingen att umgås med. Det här är det värsta ämnet för mig, eller tråkigaste typ. Vi sitter och gör en massa uppgifter i excel, och det må jag säga är tråkigt. Kom på att jag måste åka till bibloteket idag med mina böcker också, vet inte precis när dom ska tillbaka med dem så. Annars vet jag inte vad jag gör, måste plugga till förhör åtminstone, men berättar mer sen. puss

ilava

Tisdag morgon

Åkte inte på nån bio igår, dels för att jag helt enkelt inte orkade och hade en del unfinished business här hemma. Och sen satt jag bara på datorn och redigerade bilder, vilket resulterade i att inte en enda bild blev klar.

Just nu har jag en del sömnproblem och får inte en blund på evigheter. Så inatt sov jag på soffan, trodde jag skulle sova bättre. Vilket inte jag gjorde, bara hosta en massa och kunde inte somna. Snart tar jag i med sömnpiller.

Jag ska till skolan med bussen om en kvart. Ska åtminstone kolla så jag har med alla böcker till idag i väskan och sen klä på mig. Nu har jag varit sjuk i en hel vecka och det är ytterst ovanligt för min del, verkar inte bli bättre ännu. Men jag får hoppas på en bättring i veckan åtminstone. Tyska två första timmarna, det är verkligen glädjedödande. Tror jag ska ta mig ut på en runda med kameran idag, jag behöver bilder. Är brist på sånt just nu. Fast nu ska jag sticka, god fortsättning !

ilava

Fotografering

Igår satt jag och kolla på en killes bilder. Dom var photoshoppade, men gud så snygga dom va! Bilderna var inte speciellt avancerat redigerade, men jag föll för dem måste jag säga. Då kom jag att tänka på mig själv, just nu är jag inte världens bästa på redigering, men jag kom på att om jag vill bli bättre så måste jag jobba på det och också skaffa en bättre kamera. Tills vidare duger den jag har nu åtminstone, men jag ska bli trogen fotograf om man säger så. Det är så roligt att bara få ha nöjet att leka med motivet och fotografera det. Det här är verkligen något jag skulle vilja jobba med på heltid, otroligt intressant.

ilava

Skoldag

Sammhällslära : vi talade om presidentens viktigaste uppgifter, mindre viktiga uppgifter, egenskaper och begränsning. läste tidningen i slutet.
Religion : Började med något helt nytt, nämligen etik och moral. Tycker det ska bli väldigt intressant nu
Finska : Vi prata om particip, om jag minns rätt
Engelska : Slö lektion, gjorde massa uppgifter bara.
Matematik : Jag förstår inget av vad vi håller på med, vi gjorde massa uppgifter tsm. Men det klickar inte för mig, måste va dum hah :)

I sin helhet var nog skoldagen bra, men ändå inte. Lektionerna var kul, speciellt religionen.Idag snacka jag med mamma om fortsatta studier, hon var lite intresserad av vad jag skulle göra efter högstadiet och så. Men jag har bara en alternativ skola jag vill till och om jag inte kommer in blir det gymnasiet. Annars ikväll vet jag inte vad jag gör, har inte så mycket läxor. Men dom här tjejerna funderar åtminstone om vi ska åka på bio ? Jag hänger på isåfall antar jag.

Tjejsnack v.4

FAVORITPROGRAM

Hur mycket tittar du på tv ?
- Lite varje dag, kan bli ca 2-3 timmar kanske.

Vilken kategori av TV-program föredrar du att titta på ?
- Hm, typ humor är bra. Men skräck gillar jag också.

Finns det något du följer slaviskt ?
- Jadu, när jag en gång börjar kolla så är jag tvungen att kolla nästa avsnitt. Så det finns massor, t.ex House och Made

När och varför stänger du av TV:n ?
- Oftast runt 22.00 för då slutar alla serier jag brukar följa :>

Skulle du kunna leva utan TV, varför och varför inte ?
- Vet faktiskt inte, jag är inte så beroende av den att jag skulle kunna dö utan den åtminstone

Vill du också vara med och tjejsnacka,
varje vecka få några små frågor att besvara ? Joina då Tjejsnack !

MuseMuse - Starlight
Jag har själv inte lyssnat så värst mycket på dessa, men det här är åtminstone en av de bästa låtarna tror jag. Bandet slog igenom 1997 och själva bandet består av tre medlemmar; Matthew Bellamy, Dominic Howard och Christopher Wolstenholme. De är väldigt kända för sina energiska live-uppträdanden och har sen bandets början gett ut fyra studioalbum och tre live-album.

Morgonstund

Nyss vaknat. Eller rättare sagt jag steg nyss upp, har suttit och läst i kanske en halvtimme. Nu tänkte jag typ fixa mig , känner mig ofräsch utan smink, sen ska jag nog plocka undan lite saker som ligger och skräpar i mitt rum och efter det checka läxorna lite. Gör väl inte mycket annat idag heller, vi får se. Ha en bra fortsättning.

ilava

Photoshop


image56

Sitter mest i photoshop idag, går rätt bra. Försöker göra en ny header.
Vad tycker ni om den här ? Testade den på bloggen, och nja inte så nöjd.
Men den var klar inom kanske 10 minuter bara, en snabbis.


Lördag

Länge sen. Har haft rätt mycket med skolan den här veckan, prov , förhör , uppsatsskrivning , och allt med praon. Gick inte så bra i religionsprovet, men fick väldigt bra i samhällsförhöret. Ja, slutpratat om skolan. Idag är jag nog bara hemma medans dom andra tjejerna är ute och festar. Helt enkelt inte min grej, dessutom vill jag få bort min förkylning innan veckans slut och då är det nog bäst att va inne och ta det lugnt. Jag har inte mycket planer för idag, kanske sitta och blogga, eller photoshop. Eller bara läsa något och kolla film, jag vet inte. Men jag hoppas åtminstone att jag får va ensam hemma idag, behövs ibland.

ilava

Tjejsnack v. 3

DIN FÖDELSEDAG

När fyller du år ?

  - 23 augusti ( 1992 )

Hur gammal kommer du bli nästa gång du fyller år ?
 - 16 år

Hur brukar du fira din födelsedag ?
 - Det beror nog helt på, olika från år till år.

Önskar du dig något speciellt i födelsedagspresent ?
 - Systemkamera och tillbehör

Kommer du ihåg något du fick på din förra födelsedag ?
 - Presentkort, prydnader,  skor och mopedkörkort lite senare

Vill du också vara med och tjejsnacka,
varje vecka få några små frågor att besvara ? Joina då Tjejsnack !

Plugg

Var hittar man mig om inte framför datorn ? Jag har inte precis tid att blogga nu när skolan kört igång igen och vi har så mycket att göra. I stället för att sitta här och skriva just nu borde jag sitta och skriva min finka-uppsats. Eller den är mitt framför näsan på mig men jag har noll aning om vad jag ska skriva, efter den ska jag börja plugga till religionsprovet som vi har på fredag också. Det var bara en liten hälsning från mig, fortsätter med plugget nu.

ilava

Rolig tristess

Ibland önskar jag att jag vore Ella även fast hon är otrogen mot Madde med Sandra. Precis innan jag somnar tänker jag på Tiisa och den enda som gör mig riktigt jävla pissed off är Anela. Evelina har ingen smak i konst och Pia skulle jag helst vilja stå och svära på ungerska till. Igår skulle jag köpa en födelsedagspresent till Sofie men köpte istället ett paket cigg och ljög sen om att Sandra hade rånat mig på 46 kronor. När jag ska sova och är rädd tänker jag inte att det är ett monster någonstans i mitt rum, utan att Evelina ligger och har sex med Mari under min säng! När Sandras mamma flörtade med mig fastän hon var med Cecilia hade vi sex och så rådumpade jag henne dagen efter och berättade för Linnea att jag blivit våldtagen. Nu ska jag dissa Netti och istället åka in till stan och möta Sofie för att snacka skit om Tobbe !

Ta fram din mobil. Byt ut namnen i berättelsen mot namnen som kommer upp i din tel-lista

Dagens outfit

image55

 • Jeans, Only
 • Lång topp - H&M
 • Munkjacka - H&M

Grå söndag

Sitter här, nyduschad och osminkad. Laddar ner lite ny musik bara. Tänkte jag skulle gå och sminka mig snabbt och fortsätta sen. Har inga speciella planer för idag, men ska nog mest sitta här och kanske photoshoppa lite. Annars ska jag plugga lite och inte mycket mer, kolla nån film om jag hinner bara :) Tycker helgen har gått väldigt fort nu, imorn är det skola igen. På fredag har vi redan vårt första religionsprov, känner på mig att det kommer gå bra eftersom jag hängt med och läst på läxorna hittills. Dessutom är själva ämnet väldigt intressant. Slutpratat om skolan, nu ska jag sticka iväg och fixa mig sen fortsätter jag där jag slutar nu (:

ilava

Lördagsmys

image53  image54

Lite mys med ljus och lite lugn musik är alltid skönt. Speciellt skönt om man inte varit ensam här :) Det är inte ofta jag tar det riktigt lugnt och slappnar av från allt skolarbete och stress i allmänhet, men nångång måste man ju. Ett bra tillfälle var det och riktigt avslappnad blev man också. Skulle kunna försöka slappna av lite oftare, speciellt när man verkligen är stressad.

Tjuvlyssnat

Busslinje 1, Jönköping

Tjej 1 ~15 : Alltså, kan du förklara ett sms åt mig?
Tjej 2 ~15: Vadå, jag får kolla.
Tjej 1: "På en miljon finns det bara en som du", vad fan menar han, är jag värsta horan eller vadå?
Tjej 2: Nej, alltså, om det är en miljon människor finns det bara en som du!
Tjej 1: Jag är fan ingen hora, varför säger han så?!

Källa:  Tjuvlyssnat.se

Och så fortsätter vi med Bloggen !

Nu är jag tillbaka, min dator är helt kry nu ! Den kom hem idag, och jag blev helt lycklig när de ringde mig och sa att den var färdig :) Egentligen var det nog en fördel också med att jag inte hade en dator till hands den här första skolveckan, jag pluggade precis allt vi haft till läxa , vilket inte är så vanligt. Dessutom tyckte jag det var kul utan dator, även om jag då inte hade något att göra och resultatet blev att mitt rum såg ut som ett bombnedlag bokstavligen ! haha ;)

Jag fick inte prao-platsen jag tänkt mig, så nu får jag börja fundera på något annat. Veckan var nog helt lugn annars, lite tyst. Igår var vi hos Jenny, en liten tjejkväll bara. Vi kolla på Dead Silence, ganska hemsk må jag säga. Jag t.o.m drömde om den inatt. Annars var det nog en kul kväll, fast det märktes nog lite att Sandra inte va där. Sen kolla vi nog på Let's Dance och satt på datorn. Idag har jag bytt skrivbord med brorsan, så rummet ser lite större ut än förr tycker jag :) Kul med lite förändringar. Längtar tills jag ska renovera mitt rum, vilket mamma faktiskt lovat. Då åker alla tapeter och jag ska måla i nån mysig färg. Så var det tänkt. Idag ska jag försöka blogga lite mera, men måste rensa datorn och sånt smått nu när allt är nytt på den.

Och gud så glad man blev när man kollade på statistiken när jag loggade in här såhär efter en vecka ! Fastän jag inte skrivit något här har nog inte besökarna minskat värst mycket heller, var rätt säker på att det skulle bli så men tydligen inte. Var tvungen att nämna det för jag blev verkligen glad att se det :)

ilava

Tjejsnack v. 2

Vilken var den senaste filmen du såg , var den bra ?
 - Tror det var någon på tv, men minns inte vad den hette. Så i stället säger jag License To Wed. Har skrivit lite kort om den här i bloggen också. Den var kul tyckte jag, om du vill skratta lite så rekommenderar jag den ;)

Vem var den senaste personen du pratade med, och om vad ?
 - Det var nog mamma. Hon frågade om jag ringt och frågat om praon.

Vad var det senaste inköpet ?
 
- Om man räknar med småsaker så var det nog tuggummi :D Annars var det julfestklänningen och julklappar tror jag.

Senaste kyssen, berätta om den ?
 -
Jadu, vi får vänta på senaste kyssen tyvärr. Skulle gärna berättat om det funnits någon sån :)

När var senaste gången du grät och av vilken anledning grät du ?
 - Jaa, om jag skulle minnas det. Var nog så länge sen så jag minns inte helt enkelt :)

Vill du också vara med och tjejsnacka, varje vecka få några små frågor att besvara ?
Joina då Tjejsnack !

Tjejsnack v. 1

Nu kommer en ny kategori ! Den heter tjejsnack. Varje vecka får jag och alla andra medlemmar några små frågor via mail som vi ska besvara på i vår blogg eller. Här kommer första delen :)

Har du någonsin dejtat en av dina bästa vänner ?
- Nej, ännu har jag inte hunnit med det. Kanske jag nångång gör det jag också. Vem vet !

Har du någonsin blivit arresterad ?

- Nej än så länge har jag inte blivit arresterad. Jag är väldigt lugn och försiktig av mig, men kanske jag också går den vägen en vacker dag, hah ;)

Har du någonsin sagt åt någon att du älskar honom/henne utan att verkligen mena det ?

- Ja, tyvärr har jag nog gjort det. För många gånger. Jag antar att jag sagt det åt folk som jag verkligen varit rädd att såra. Men egentligen är jag nog rädd att såra alla, det är nog de flesta. Men tror inte jag längre säger så åt folk. Jag har blivit ärligare tror jag, så de som jag säger de orden åt borde nog tro mina ord :)

Har du någonsin haft ett one night stand ?

- Hah, neej. Fast jag tror nog det kommer hända nångång åtminstone ;o

Har du någonsin busringt till någon, till vem och varför ?

- Ja det kan du verkligen ge dig på ! Massa gånger. Det har nog mest hänt för att jag inte kommit på bättre att göra. Och då har jag oftast ringt till såna jag haft i mobilen. Alltså, vänner och bekanta. Ibland kan det vara väldigt kul att busringa åt folk om man har tråkigt ! :)

Vill du också vara med och tjejsnacka, varje vecka få några små frågor att besvara ?
Joina då Tjejsnack !

En paus mot min vilja

Här har ni mig igen, jag ska bara skriva lite kort. Egentligen har jag en hel del jag vill skriva om men jag har inte tid. Nu är det faktiskt så att min dator har gått sönder, åkte just med den på reparation. Det kommer nog ta minst en vecka tills jag får tillbaka den. Så jag kommer knappast skriva mer den här veckan. Just nu är jag på brorsans dator, jag passar på nu när han inte är hemma. Jag ska försöka skriva något i veckan om jag får tillgång till datorn, men min bror sitter nog framför den 24/7 förutom när han är i stan eller i skolan. We'll se. Jag hoppas att dom som läser bloggen har tålamod att vänta på mig den här veckan minst. Datorn kapa ju helt och gick inte alls på, så de sa att det inte var så litet problem heller. Själv ska jag också försöka ha tålamod.

Igår var första skoldagen och jag kände mig verkligen pluggpigg, och hela dagen gick helt bra. Det var kul att träffa klassen igen. Idag var en aningen tråkigare skoldag, på tyskan var varken Sandra eller Cecilia där så humöret sjönk lite bara. Men annars gjorde vi inte så mycket så det var ju inte speciellt jobbigt heller. Tycker det roligaste ämnet på vår läseordning är Religion, så intressant just nu. Om alla sånhär fornnordiska gudar och sånt. Annars var nog dagen lite tråkig. Jag ringde också angående praon idag men chefen var inte där så jag vet inget ännu, ska ringa från skolan imorgon. Annars hoppas jag ni har en riktigt trevlig fortsättning på veckan så hörs vi väl när min dator har kryat på sig ! :)

ilava

Sista lovdagen

Tänkte jag skulle skriva av mig lite så ni vet att jag lever åtminstone ;) Hah. Har inte haft tid att skriva något idag, steg upp sent, gick i duschen och sen fick jag veta att en vän skulle komma hit. Så då var det bara att börja röja upp lite i mitt rum, fixa mig själv och försöka få min cam att funka. Har typ haft sönder den eller nåt sånt, tänkte jag skulle ge den åt en kompis och hoppas att den funkar bättre för henne. Men jag funderade nog på att köpa ny på samma gång. Får se om den kommer funka nu. Snart kommer min kompis hit, så jag ska nog sticka. Det här är kanske det sista jag skriver för idag, måste tidigare i säng ikväll eftersom skolan börjar imon ! Men ha en bra fortsättning på dagen ni :)

ilava

License to Wed

image52

Jag tänkte jag skulle testa göra en sånhär i photoshopp istället för att bara skriva ;) Vet inte. Blev inte värst bra, men funderar ialf på om man skulle kunna börja med sånt här också ? Som en egen kategori om det blir flera såna ? Eller vad tycker ni folket ? :)

Adam TenstaAdam Tensta - My Cool

Dagens outfit

image50 image51

 • Vitt linne, H&M
 • Randigt linne, H&M
 • Svart munkjacka, H&M
 • Jeans (fit sqin) , H&M
 • Benvärmare, Seppälä
 • Halsband (antik guldkedja med trähjärta) , H&M
Som ni ser så shoppar jag det mesta på Hennes & Mauritz

Ny kategori

Den här nya kategorin har jag faktiskt tänkt skapa ända sen jag bytte blogg och det är ju snart ett år sen. Men jag har inte lagt hit den eftersom min kamera inte är världens bästa, och inte klarar av att ta alltför noggranna bilder. Nu har jag ialf bestämt mig att jag åtminstone kan försöka, kameran får göra sitt bästa, resten är upp till mig, att försöka förbättra bilden lite och sånt. Ja, den nya kategorin heter Dagens outfit om du inte ännu förstått vad jag pratar om. Får se hur länge det tar tills jag ger upp, eller om jag bestämmer mig för att behålla den :)

Blommor.

Tror jag ska slänga ut julgranen nu, eller mamma tyckte vi skulle ta bort den nu i helgen så jag antar jag ska ta och göra det själv utan henne, så kanske hon blir lite glad. Tog inte så länge att vattna alla blommor, men jag ska ialf förklara och visa varför jag hatar blommor. Hemma hos oss kan du vända dig åt vilket håll som helst men din blick kommer ändå alltid möta minst en blomma ! Ni får snart se vad jag menar, jag kommer med en liten update om en stund =)

Update:
Nu ska jag visa varför man inte kan vända sig om utan att missa en blomma, med bilder.
Dessutom har jag räknat ihop att det finns 50 levande och 19 stycken plastblommor, inte konstigt att jag inte tycker om att behöva vattna dem. Egentligen hatar jag inte blommor, dom är nog fina men det värsta är att det bara är massa extra jobb med dem. (:

 (klicka för större bild )

En isbit från topp till tå

Nu har jag faktiskt varit hemma en stund. Men hur kunde jag ens tänka mig att jag skulle orka den långa biten till dessa två butiker ? Jag hade inte ens gått 15 meter innan jag förstod hur kallt det var och vände om för att hämta cykeln. Mina ben var redan då frusna som två isbitar. Verkligen svinkallt fastän de bara är -10 grader. Jag är helt enkelt inte van vid kylan tror jag. Jag fick allt jag behövde, speciellt mina efterlängtade hörlurar. Nu hoppas jag verkligen jag inte har sönder dessa lika snabbt som alla jag haft förr. Fastän jag valde att köpa de billigaste borde de nog hålla lite åtminstone. Igår hade mamma bett mig vattna "hennes" blommor, men det hann jag inte med när en vän var här, och såklart blev hon sur pga det. Så hon undra om hon alls skulle få någon hjälp idag, så jag antar att jag ska gå och vattna hennes blommor nu. När jag flyttar hemifrån vägrar jag ha blommor i min bostad, de är bara massa extra jobb, i så fall köper jag plast =) hah.

ilava

Nu sticker jag

Jag har inte kommit iväg till den där stackars butiken ännu, haha. Men jag har ju inga pengar heller, fastän jag sitter fullt påklädd här framför datorn. Jag tänkte jag skulle tigga lite pengar av mamma, hon är alltid snäll och ger när man behöver. Nästan så man känner sig lite bortskämd ? Men jag har kommit på att jag måste sticka ännu en kilometer bort för att köpa nya hörlurar till min mp3, jag har ju faktiskt haft sönder mina förra. Och då får jag ju inte glömma att nämna alla 7-8 paren jag haft sönder före dessa :) hihi. Men jag gör inget farligt med dom, de går ju bara sönder dessa sladdar :o Man ska väl lära sig hantera klumpighet också ! Nu ska jag få mina pengar och sen sticker jag ! :D Jag ska GÅ så det tar nog en stund, men det är bra för konditionen och hälsan. Och sen kan man ju kalla det för en förberedelse inför skolgymnastiken , tihi. HEJDÅ (:

Ny dag ny upplevelse

Jaha, då var det ännu en ny dag, och en ny upplevelse. Imon är det min sista sovmorgon före skolan sätter igång. Känns hemskt bara att tänka på det, men jag har lovat mig själv att försöka sköta skolarbetet och inte ge upp genast. Så får se hur det går. Skulle behöva en ny väska, känns passligt med lite nytt såhär efter nyår. Men man är ju pank så blir inget av det. Nu ska jag ialf sminka mig och sen gå en sväng till butiken bara, får se vad som händer senare idag.

ilava

Testheader

image42
( KLICKA ! )

Nu är jag klar med headern. Eller om jag ska vara ärlig, inte klar jag bara orkar inte jobba mera på den för jag vet att jag inte kommer lyckas få in den på själva bloggen ! Och hade jag inte rätt ? Klart jag hade rätt, fick inte alls in den. Tur att jag skapade en annan blogg där jag kan testa mig på designen bara, så jag lyckades inte förstöra min nuvarande design. Även om jag tog hjälp av blogghjälp jag hittat på en blog så fick jag inte in den. Men jag kanske lär mig nångång ialf. Men jag ville bara visa den för er eftersom jag lovat det, och jag bryter inte vad jag lovat. :) Här är den, inget speciellt men jag är inte specialist ännu.

Fredag ?

Som sagt så skulle jag idag bara ta det lugnt och va med en vän. Och så blev det, Sofia ringde upp mig en halv timme efter att hon väckt mig och sa att hon va på väg. Så det blev att gå i duschen först när hon kom. Vi satt nog mest framför datorn och sen kolla vi en film bara :) Det är väl vad vi gjort, inte mycket mer än så. Nu tänkte jag fortsätta på den där headern jag snackade om igår kväll. Jag gör väl inte mycket annat ikväll heller, bara sitter här. Kram !

ilava

God morgon

Klockan står på 12.30 och man har just vaknat. Telefonen ringde och sen var man uppe med ett klick. Det var soffi som ringde, hon undra om hon kunde komma hit idag. Så det blir så idag, jag träffar en vän bara inte så mycket mer. Om inte telefonen ringt skulle jag säkert sovit till två. Gick ju faktiskt i säng runt fyra så jag har något att skylla på. Inatt drömde jag om att jag fick praoplatsen jag tänkt ringa till när skolan börjar, skulle va kul. Så nu får man hoppas att man får den i verkliga livet också. Hm, jag funderar på om jag ska börja dagen med att ta en varm dusch och sen ta något gott att äta :)

ilava

God natt

Idag har det inte varit någon speciell dag, har nog suttit här hela dagen faktiskt. Även om jag ville träffa nån kär vän blev det inget av det, ingen skjuts. Men kan väl ses annan gång då. Så jag satt här som sagt, med photoshop framme hela dagen och satt på msn med allt folk bara. Så mycket mer än så har det inte blivit.

Nu börjar jag bli väldigt trött, gäspar om vart annat andetag jag tar. Så jag hann inte klart med min header som jag skrev om i mitt förra inlägg. Fortsätter imon, känner på mig att den kommer bli bra. Men får se sen hur bra. Gäsp, med detta ord önskar jag er god natt, till er som ännu inte ligger i sängen redan ! :)

ilava

Designar testheader

Shao folks ! Snart är klockan helt på allvar halv tre, och jag sitter fortfarande här framför den här datan. Och vad håller jag på med ? Jo, jag försöker designa min egen header. Det här är bara för skojs skull, jag ska inte byta design ! Inte ännu, först ska jag nog lära mig hur man gör hela designen med bakgrund och allt :) Men nja, den här headern blir nog ganska bra jag visar sen, det kan jag lova ! Undrar hur länge till jag ska sitta med den, kanske fortsätter imorgon. Om jag inte hinner med den vill säga. Annars sitter jag bara lite på msn också, inte mycket mer. Önska mig lycka till med min testheader :D

Ett moment

image41

Igår berättade jag ju att jag skulle visa lite av mina bilder som jag tog på mig själv. Har redigerat lite, men orkar inte redigera så allvarligt mycket. Här får ni se en bild åtminstone, blev mest nöjd med denna. Tycker jag har en söt och oskyldig min, men däremot tycker jag min hand förstör bilden lite. Jag tycker ju inte om mina fingrar för dom är så långa och smala så det ser lite skelettaktigt ut. Det ser bara fult ut, men annars var nog bilden bra tyckte jag åtminstone (:

Simple PlanSimple plan - when I'm gone
Simple Plan är ett fransk-kanadensiskt poppunk band. De har varit aktiva sedan 1999 och har sen dess gett ut två livealbum och två studioalbum, ett tredje studioalbum kommer ut i Februari 2008. Bandets musikstil liknar bl.a Good Charlotte, Green Day och Blink 182. Själv lyssnade jag på dem väldigt mycket för kanske ett år sen men har nog slutat. Fast jag tycker nog vissa låtar är väldigt bra, och den här videon är också bra kan jag säga ! :)

Ny plattång tack !

   
( Klicka för större bild ! )

Jag är verkligen i behov av en ny plattång. Den jag har nu är något i stil med den första bilden, den har alla dessa olika platt- och locktångar som på bilden. Fast tyvärr hitta jag ingen bild på just min, men i och för sig är dom nästa lika till utseendet. Tycker det är så snyggt med platt hår, men jag orkar inte platta när själv plattången säkert väger ett kilo bara den. Så nu har jag bestämt mig för att skaffa en ny. Men jag har verkligen ingen aning om vad man ska tänka på när man köper en. Jag vill nog helst ha en liten och lätt, och inte en alltför dyr. Bilderna satt jag bara hit för utseendets skull , men får se om det kanske blir någon av de svarta, men troligen inte ! :)
 • bild ett: BaByliss Fun Style 8 in 1
 • bild två: Babyliss PRO Wet & Dry
 • bild tre: GA.MA CP1 Ceramic Laser Ion

Matdax

Jag har ännu inte lyckats ta mig upp härifrån och börja dagen på riktigt. Och jag antar att jag borde ta och äta lite som en början bara. Om jag hittar nåt. Annars sitter jag typ bara och läser olika bloggar och lyssnar på mtv. Sen idag tänkte jag berätta om en av mina tusentals tankar för er. Tycker själv det är intressant att läsa och höra om andras tankar så kanske det vore kul för andra att höra mina också ! :) Nu ska jag nog ta och äta lite ordentlig mat, har bara suttit här hela eftermiddagen och druckit massa fanta och ätit sötsaker.

ilava

Lång sovmorgon

Lång sovmorgon idag kan man lugnt säga. Steg upp för bara en halvtimme sen, och det är väldigt länge för mig :o Har inte så mycket att berätta men. Idag tror jag inget speciellt händer. Men jag vill så gärna träffa någon idag, känns som att jag ändå bara kommer sitta här hela dagen och inte göra så mycket vettigt. Så jag hoppas jag kan hitta på något med någon då. Annars sitter jag förhoppningsvis och bloggar mest eller bara sitte med photoshop och redigerar dom nya bilderna, hann inget igår så. Nu snackar jag bara med några på msn, har knappt hunnit börja med dagen ännu haha. Ska sakta men säkert sätta igång nu.

Take care.

Hundra olika moment

Hm. Nu har jag varit lite ego, eller lite och lite. När jag väl börjat kan jag inte sluta. Så ungefär hundra bilder blev det, bara på mig själv. Men jag har nästan slängt alla bra bilder jag haft så jag behöver lite nu. Men verkar inte som att en enda bild blev så bra som jag föreställt mig. Får se, nu ska jag åtminstone bearbeta dom lite i photoshop så vi får se hur det blir. Har nog en del att göra och hinner knappast med allt idag eftersom en vän ska komma hit. Tänkte jag kanske skulle visa dem sen om det är värt att visa. :)

Andra Januari

Idag har jag inte orkat blogga så mycket ännu, men det kommer. Nu är jag nyduschad, på med sminket och har plattat håret. Så nog känner man sig lite fräschare nu. Jag har suttit här hela dagen, försökt fixa så jag kan ta ner ny musik. Det tog sin tid men till slut fick jag det lagat. Och nu har jag en hel del ny musik, härligt. Orkar inte längre lyssna på dom gamla låtarna jag har. Och som sagt får ni gärna komma med förslag på musik, sånt ni gillar. Jag lyssnar på det mesta. Idag kommer en vän hit, vi ska nog bara ha lite kul. Får se vad vi hittar på. Tycker det har blivit mycket roligare att blogga sen jag fått ny design, dessutom har besökarna ökat en hel del, kan ju bero på att jag skriver och kommenterar mera men det är åtminstone kul att veta att folk åtminstone tittar förbi lite här också ! Hoppas ni får en god fortsättning på dagen, jag ska sticka iväg med min kära kamera en stund och vara lite ego tror jag ;)

Jorden anropar tjej 1

Pendeltåg mot Kungsängen

Två moderiktiga tjejer ~18 diskuterar mobiltelefoner.
Tjej 1: Man ska egentligen inte ha mobiltelefonen i bröstfickan. Den kan sprängas.
Tjej 2: Eh, varför?
Tjej 1: Ja, du vet, blir det för kallt så kan telefonen sprängas.
Tjej 2: Men vem har mobilen i bröstfickan?
Tjej 1: Jag har det. För jag är orolig att ha mobilen här. (Pekar mot midjan) När man får barn sen så kanske det kommer ut en alien.
Tjej 2: Haha va?!
Tjej 1: Ja du vet, radioaktiviteten.

 

Man lär sig något nytt varje dag kallas det =)

Källa: Tjuvlyssnat.se

 


Tristess

Jag har absolut inget att skriva om idag känns det som. Men nu sitter jag ialf här och skriver ner lite låtar jag ska ladda ner sen när jag fixat mit program som inte funkar ! Det här är en lång lista, kanske borde dela med mig av dom bästa ? Hm, får se :) Annars om det är nån som har nån bra låt kan ni ju fast säga till för jag behöver massor, tack! Det är första januari idag och det känns som en väldigt dålig start på året att bara sitta här, jag har väldigt tråkigt om jag inte nämnt det redan. Jaha, men bättre blir det :)

En första händelse

Idag vakna jag redan halv ett och det var ju väldigt tidigt om man tänker på hur sen det blev inatt. satt här en stund men när mina föräldrar åkt bort gick jag och min bror och gjorde något att äta åt oss. Kylskåpet var tomt på läckerheter. Så bror tog några ägg och jag bestämde mig för att göra plättar. Tills vi hade allt klart var jag redan mätt av all provsmakning och vi hade också lyckats slå sönder en tallrik i tusen bitar. Sen har jag väl bara suttit här och försökt hitta någon musik ! shobi

År 2007

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? tentade om ett prov i skolan :D
2. Höll du några av dina nyårslöften? hade inga
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? nej
4. Dog någon som stod dig nära? nej, men två familjen kände
5. Vilka länder besökte du? bosnien och kroatien
6. Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008? nej, men hoppas på ett ännu bättre år nu
7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas? inget speciellt datum, men alla dessa kvällar med värstingarna kommer jag absolut inte glömma
8. Vad var din största framgång 2007? jag tog tag i mitt liv och skolarbetet speciellt
9. Största misstaget? konstigt nog har jag inte gjort så många misstag i år, inget jag ångrar åtminstone
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? nej, och då räknar jag inte med alla små förkylningar
11. Bästa köpet? har väl inte köpt annat än kläder i år
12. Vad spenderade du mest pengar på? kläder antagligen
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? vänner
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007? don't stop the music, ingenting
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? gladare
16. Vad önskar du att du gjort mer? umgåtts mer med vänner
17. Vad önskar du att du gjort mindre? slösat bort pengar på sånt jag inte använt seriöst
18. Hur tillbringade du julen? hemma med släkten
19. Blev du kär i år? jodå, som alla andra år
20. Hur många one night stands? inga
21. Favoritprogram på TV? antagligen någon av alla miljontals serier eller Made
23. Bästa boken du läste i år? Om jag kunde drömma
24. Största musikaliska upptäckten? att jag glömt bort alla piano-ackord men har ändå lust att starta band :>
25. Något du önskade dig och fick? mopedkörkort
26. Något du önskade dig men inte fick? mp4
28. Vad gjorde du på din födelsedag 2007? åminne
29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? njae, säkert något
30. Hur skulle du beskriva din stil år 2007? omväxlande
31. Vad fick dig att må bra? alla människor
32. Vilken kändis var du mest sugen på? paramore och kent
33. Vem saknade du? många beror på tidpunkten
34. De bästa nya människorna du träffade? alla dom här från i somras

Nyårsafton -07

Jaha, så blev nyårsplanerna ändrade igen då. Dels för att alla inte vetat att vi skulle in till stan och dels för att ingen kunde hämta oss. Men ganska kul var det åtminstone. Vi samlades hos mig och sen åkte vi till jenny, sköt lite smått och sen gick vi till sandra. Där åt dom först och sen kolla vi på Gustav 2. Har kollat den förr och tycker den är väldigt tråkig, usch. Men ingen orkade kolla på den så vi gick ut i stället och sköt lite raketer :> det var kul, men sen tvinga sandra oss att komma in och klä oss bättre, eller rättare sagt hon klädde på oss. Sen sköt vi lite till och gick in och spela något spel. När klockan slog tolv var vi ute och skålade och bara kolla på alla nyårsraketer. Vi kolla också en till film och lite Medium tills pappa kom efter oss. Jag kan inte säga att det här nyåret var tråkigt, det var väl kul, mot slutet mest åtminstone :)

RSS 2.0