NYTTNY BLOGG !!
DU KOMMER SKICKAS VIDARE TILL DEN NYA OM FEM SEKUNDER : )NY BLOGG !

Hey folket !

jag berättade ju att min nya blogg skulle publiceras på onsdag ? well, jag håller vad jag lovar ;) jag kommer inte skriva något på den här bloggen i framtiden, men den kommer endå ligga kvar för min egen skull ! har ju hängt på den här sidan en tid faktiskt. Ja, men iallafall så får ni börja bevaka den andra bloggen istället, med bloggkoll om ni inte riktigt förstod mig. Flytta över er till den nya helt enkelt !

MIN NYA BLOGG

Tisdag

Bloggen är klart, eller det kanske finns några få små detaljer kvar att fixa men det hinner jag med ännu ikväll. Nu ska jag ta en paus och kolla fotboll. Men som jag sa så kommer bloggen vara färdig för allmänheten tidigast på onsdag vilket är imorgon. Så ni får ännu ha tålamod tills imorgon , det blev bra och jag är extremt nöjd. Hoppas bara att ni gillar det också, sköt om er !

ilava

Snart !

det är otroligt hur pigg man är såhär sent på kvällen ! enda sen jag steg upp idag har jag suttit här på bloggen och fixat allting på den nya sidan, har bara tagit paus när jag ätit och kutat in på toa haha :D men nu är jag så gott som klar och det känns helt bra. jag tror jag är beredd att publicera bloggen för allmänheten tidigast på onsdag, är en del småsaker kvar som jag ska göra på den och imorgon måste jag städa här hemma för vi ska få gäster så det är inte säkert att jag hinner arbeta vidare :) men som sagt, helt klar snart ! nu ska jag gå och lägga mig, ha det bra.

jag åker om 26 dagar, fem veckor borta.
ska bli skönt, men jag kommer sakna det mesta här.

Måndag

HEJ :>
idag är det typ extremt regnväder här, och det sägs ju att det ska va så tills torsdag eller nått. egentligen är nog regn rätt mysigt, så jag tänker sitta här hela dagen. antagligen blir det så. annars borde jag också åka och beställa linser snart, kanske inte hinner få dem innan vi åker då. och klipptid måste jag också ha, hehu. en del tycker jag ska bli blond, så kanske jag satsar på det nästa gång. men inte sådär blondin-blond. slutsnackat, jag är vrålhungrig. pizza till frukost, kan det bli bättre ? hehu ! : )

Planer

Dagens planer

- laga mat
- ut och sola halva dagen
- redigera lite bilder från igår
- städa / läsa / kolla tv
- maybe träffa någon ( ifall ingen gör något annat vill säga )
- fortsätta fixa min nya blogg, börjar nästan gilla den lite nu !
- sen kommer klockan säkert vara otroligt mycket så då sitter jag antingen och kollar teve/läser eller lägger mig omedelbums ! :>

det är lite vad jag tänkt göra idag, så nu ska jag skynda mig så jag hinner sola otroligt länge för det är stekhett ute. hoppas ni har en bra dag, nu ska jag iallafall springa upp till bror och väcka honom ifall han sover :D om jag vågar, han har en tendens att vara fett sur på morgonen , tihi cute . HEJDÅ

ilava

Godnatt

Mamma blev otroligt glad att jag hjälpt henne idag så det lönade sig åtminstone. Har kollat en hel del teve och läst idag eftersom det var lite mulet och blåste ute. Annars hade jag antagligen legat och stekt mig i solen halva dagen. Sen har jag också hunnit redigera en hel del bilder också. Men nu har jag åtminstone suttit här och jobbat på den nya bloggen, värst av allt är nog at välja vilka färger man ska ha, det är ju trots allt nästan det viktigaste. Men nu efter att ha jobbat med det en tid känner jag än en gång "nej vad fult det här blev" . Hehu, jag blir aldrig nöjd med något ! jaja, jag börjar bli trött så jag ska nog bädda ner mig och kolla lite OTH innan jag lägger mig :)

ilava

En sommarlovsfredag

Det var meningen att jag skulle skaffa sommarjobb och av de pengar jag tjänat köpa en ny kamera. Men mamma tyckte att det inte behövdes, eftersom jag ändå kommer behöva en ny om jag slipper in på media. Så jag behöver inte betala något själv, men eftersom jag inte vill känna mig så bortskämd så lovade jag iallafall hjälpa till här hemma en del.

Jag tänkte börja idag eftersom mamma klagat igår. Tyckte att jag aldrig är hemma och sånt. Så jag ska väl städa lite och sånt bara, måste åtminstone gå och tanka min älskling ( vespan såklart ! ) hehu. Men först av allt ska jag väl ta och klä på mig, sitter här halvnaken :>

ilava

Summertimes

sommarlovet har haft en otroligt bra början för min del ! egentligen har jag väl inte gjort så mycket, har mest träffat folk varje dag, badat och haft kul. vilket är det viktigaste ju :) sofia ska snart komma hit, vi ska väl nog hitta på nåt kul idag också. jag har typ trettio dagar kvar här innan resan, längtar lite faktiskt, men ändå inte. det är en konstig känsla, ser fram emot att få träffa vissa :) nu ska jag sticka, ha det bra ! :)

Uppdate

Jag fick nyss ett mejl av någon, det var bara några få ord. Men dessa få ord fick mig faktiskt att tänka efter lite. Först blev jag otroligt arg på hur personen uttryckt sig, men sen blev jag nästan lite glad för dessa få ord lät rätt fegt egentligen.

Jag skrev ju att jag ville ta en paus från allting för att det hände så otroligt mycket och att jag vill vara ifred och tänka lite ?  Men är det inte just då man borde skriva , så känns det för mig iallafall.  Så nu tänkte jag såhär ! Jag ska försöka skynda mig och fixa den nya bloggen så fort som möjligt och börja blogga som vanligt igen. Trots allt saknar jag faktiskt det här lite :) Jag nämnde det aldrig för er eftersom jag ville överraska er men nu struntar jag i det. Jag tänker flytta till en helt ny blogg där jag börjar från ruta ett med ny design nya kategorier och allt sånt :) Tills allting är fixat bloggar jag vidare HÄR !

jag mår otroligt bra ska ni veta, pussar !
ilava

Lovely

Det har varit världens bästa helg, men det absolut bästa folket. Jag är glad att skolan äntligen är slut, och nio år är faktiskt en otroligt kort tid. Det konstaterade vi idag. Igår tog jag årets första dopp, tyvärr var det nog så kallt så kroppen knappt klarade av det, hehu. Och idag har jag solat asset av mig och det lönade ju sig för till slut kallade mig alla en neger. Det var minst lika kallt i vattnet idag som igår, men iallafall. Åt läcker mat innan vi åkte, och sådär. Mer än så orkar jag inte berätta, fast det var som sagt bästa på länge.

Nu sitter jag och redigerar och lägger upp bilder från veckan, det tar otroligt länge eftersom nätet krånglar. Imorgon vet jag inte vad som händer, antagligen ska jag bara chilla och ligga i solen om jag inte hittar på något med någon.

RSS 2.0