Klassresa : Onsdag

Först frukost och sen bärde det av till skidbacken. Den här dagen var vi i andra backar, svarta backar vill säga. Vi tog liften upp och försökte åka ner. Det var för brant för oss så vi bestämde oss för att försöka ta oss till de lättare backarna, tur nog träffade vi på några ur klassen som visste vägen dit så vi fick hjälp av dem. Skidade inte värst länge idag, men sen åkte vi iallafall iväg på snöskovandring.

Guiderna vi hade med oss pratade finska, men man förstod lite faktiskt. Först fick vi snöskor och stavar och sen värmde vi upp lite med någon lek. Sen började vi vandra genom Kitkajoki landskap. Det var runt 4 km som vi gick, man blev trött. Sen när vi kom till en liten å stannade vi och han berättade något, minns inte vad. Skulle ta fram kameran och just i det ögonblicket tappade jag balansen och ramlade en bit bort rakt in i ett träd. Fick ett stort blåmärke av det, lyckat haha. Men det var jättefint där åtminstone och det var faktiskt kul att vandra även om det låter tråkigt.

Efter snöskovandringen gick vi i bastu och njöt av jacuzzi. Skönt var det. Väl hemma duschade jag och sen kollade vi på skräckfilm, The Hitcher hette den. Den var bra, men rätt skrämmande. Efter filmen gick vissa ut på en promenad medan andra stannade i stugan och hittade på bus åt andra. Som t.ex att blöta ner sängen och sätta våta chips under lakanet, haha :D Kvällen var galet skoj , men endå chill.

ilava

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0