trettioförsta oktober

kul dag, verkligen ! textilen var bäst idag, sen har vi bara haft en massa tråkiga timmar. efter skolan kom sötsandra hit, hade bara massa jävla kul :D alltid kul med den där tjejen ! ♥
imorgon blir det stan för min del, nya skor och nya jacka åtminstone sen ska jag ha en ny sjal och lite andra kläder också :)  härligt med lite nytt ! och nu ska jag försöka plugga lite engelskaprov, gonatt för mig !

trettionde oktober

jag hatar tisdagar,
har bara massa jobbiga lektioner.
försökte laga min prao-presentation
men sen kom jag på att jag inte vet vad
den ska innehålla så det var värre. så nu har
jag inget att göra heller. tråkig dag, tackhej !

tjugonionde oktober

skolan var helt vanlig idag, skratt för femton på rasterna och sömniga timmar bara ! efter skolan ringde jag angående praon igen, första jag ringde fick jag inte men sen ringde jag Almanda och fick det . yes, vilken lättnad (: fast skulle kunnat va lite bättre praoplats än det, men så går det om man är lat och inte ringer direkt. sen åkte jag in till stan med mina föräldrar, först åkte vi till besiktningsstation och jag fick en tid till provskrivning ( mopedkörkort ) har två veckor på mig att plugga så ska nog gå bra :) sen åkte jag och handla mat med dom. blev lite stressigt med provläsningen när jag kom hem, har väl läst ända till nu. geografiprov, har en massa sjöar älvar och hav som vi ska kunna utantill och jag har inte ens kollat igenom dom. går väl bra, får väl tenta annars. allt för mig ikväll , !

you are all I have ,

hold up tights

image24 image25

Här ett par Hold Up tights från Asos. Åh, så söta säger jag bara !
Dom finns också med svarta rosetter, men enligt mig är dessa finare.
Skulle gärna se minst ett par såna i min garderob. Och dom är knappt 14 E


tjugoåttonde oktober

igår blev det precis som planerat myskväll för mig själv. såg på filmen Karla, rätt sjuk film, men nog var den bra. sen kom en prinsessas dagbok 2 på fyran så den kolla jag också och till sist kolla jag scream som också gick på fyran. så man kan väl säga att det var rejält med filmer igår. idag händer väl inte så mycket, har inga läxor vad jag vet så blir nog att bara slappa typ. ska inte någonstans , om jag inte hittar på något med någon, men knappast.

tjugosjunde oktober

känns som att dagarna bara flyger förbi. det är lördagskväll och känns som att jag vakna för endast fem timmar sen även om det är mer. gick bara i duschen och sminka mig lite på morgon och sen kom grannen hit och berättade om Mary Kays smink. fick också testa en del saker. och nu funderar jag faktiskt på att beställa något sånt smink därifrån, även om det är lite dyrare. men värt är det ialf tycker jag :) har annars bara slappat. ikväll skulle det blivit solf men får knappast åka, har inget att ha på mig och har ingen ork till det heller. kommer flera danser. så jag har tänkt mig bara ha det lite mysigt för mig själv ikväll, med en bra film och något gott att slänga i sig så blir det väl en perfekt kväll ialf !

it tears me apart ,

tjugosjätte oktober

Torsdag:
på kvällen träffades vi flicks hos cecilia, gick till metropolis och beställde pizza och sen gick vi hem och kolla film och åt. kul kväll ! när jag kom hem började jag plugga lite och sen i säng bara.

Fredag:
första timmen skrev vi prov och förhör, båda gick bra tyckte jag. på gympan hade vi tråkigt innebandy och basket. och på matten fick vi ut provet, fick 6. ja, ska väl inte klaga så mkt. efter skolan åkte jag och några flicks in till stan, gick runt i lite butiker bara och senare gick vi på bio, Superbad. filmen var väl rätt bra.nu är jag skithungrig , har inte ätit hela dagen, men orkar inte börja ta fram något nu heller. ska väl sitta här en stund och sen soova, äntligen helg säger jag bara.

tjugofjärde oktober

en dålig skoldag, är så skoltrött. på geografin hade vi än en gång förhör som jag inte kunde mycket av och på matten hade vi prov. kommer garanterat få underkänt. efter skolan ringde jag sju olika företag angående praoplats, antingen har dom redan någon eller så tar dom inte emot något. så ska fortsätta ringa imon. sen har jag väl inte hunnit med mycket mera. ska kanske plugga lite engelska ikväll eftersom vi har både finskaprov och engelskaförhör på fredag, annars hinner jag inte.

what do you feel when you look in the mirror, are you proud ?

Bilder

image21      image23

känns så länge sen jag satt hit nån av mina bilder, så var på tiden nu.
dessa är alldeles nya, knappt en vecka sen jag tog dom, är själv mest nöjd med den första :) 


tjugotredje oktober

idag var alla nior till SYI, det var helt okej tyckte jag. på förmiddagen var vi först på artesan, där fick vi först sy ett enkelt dynvar och sen trycka något på det. inte så värst svårt, men efter allt läraren berättat tror jag knappast jag skulle komma långt inom den branschen. sen fick vi gå på mat, pasta med räksås. usch vad äckligt det var. sen på eftermiddagen var vi på frissa. det var sådär, fick först föna och sen locka håret på en tjej. inte värst svårt, men inte min grej helt enkelt. till sist plattade hon håret på mig. nu vet jag ialf vilka två ämnen jag inte borde välja, man måste va väldigt kreativ, och livlig fantasi kan bra behövas. i bussen ringde jag Arnolds igen och frågade om praoplatsen, samma svar som alltid fick jag. det var fullt där. steg av bussen vid HVC och gick hem. åt lite och sen skjutsade jag hem anela på cykeln, skulle ju lika bra kunnat ta bussen från skolan, tog ju ändå lika länge.
då jag kom hem började jag ringa runt angående prao, först ringde jag till fotografen Seppälä , men dom pratade mest finska så jag sket i det sen efter det ringde jag Jim & Jill eftersom jag inte kom på så många andra alternativ än en klädaffär. måste ringa imon igen, om jag inte får denna har jag ingen aning vart jag ska ringa längre. ångrar att jag inte ringde tidigare. imon har vi matteprov och jag har aldrig lyckats speciellt bra i såna prov, borde plugga men svårt att plugga till matte tycker jag :p ska försöka ialf. ikväll kollar jag house och sen inget mer. blev lite långt detta.

du är en del av mig, tänker inte förlora den delen

Paramore - CrushCrushCrush



Paramore - CrushCrushCrush
jag bara älskar Paramore så jag är tyvärr tvungen att lägga hit ett till klipp med dom ;)
Bandet som består av Hayley Williams, Josh Farro, Taylor York, Jeremy Davis och Zac Farro, ligger på skivbolaget Fueled By Ramen och släppte den 26 juli 2005 sitt debutalbum All We Know Is Falling.
Men just denna låt är från deras nyaste album RIOT

tjugoandra oktober

redan på geografin idag var jag trött på skolan och ville ha lov igen, hah. skolan var inte så speciell idag, kom på att vi har massor att plugga denna till nästa vecka. inte konstigt att man blir trött då. vår studiehandledare kom och berätta om morgondagen då vi ska till SYI på engelskan. jag fick det jag valt, frissa. men har faktiskt ingen lust att åka med imorgon, men det är en del av allmänbildningen sa pia. fyskam. när jag kom hem började jag fundera lite på praoplats och ringde till Arnolds, inget säkert ännu ska ringa imon igen. hatar att vänta. annars ikväll händer inte mycket annat än att sitta här och kolla tv om det kommer något bra. jag ska äntligen få fixa mitt hemska hår, när jag bestämt mig hur jag vill ha det vill säga :D

       maybe if my heart stops beating it won't hurt this much ,

höstlov

eftersom jag inte skrivit något dom senaste dagarna tänkte jag nu skriva lite kort om mina fyra höstlovsdagar

Höstlovsdag 1 ;
egentligen kan man nog genast räkna ut vad mitt hela höstlov kommer att gå åt. sova dator och tv. jag sov faktiskt längre än jag brukar sova när jag är ledig. till tolv cirka. sen satt jag mest vid datorn och tog det lugnt bara och snacka med allt gott folk man hitta där. kollade en film medan jag satt och prata.  A Walk To Remember  hette den. den var så jävla bra ! romantisk och sorlig på samma gång, skulle kunna se den om och om igen. tror jag kan placera den bland mina favoriter.

Höstlovsdag 2 ;
än en gång sov jag bort halva dagen, sov till tolv igen. efter det var jag väldigt duktig tyckte jag. städa och dammsuga mitt rum, men kommer inte se såhär fint ut så länge vet jag. efter det lagade jag en pizza åt mig och kolla film , Accepted  kollade jag på. den var lite komisk med drama i. jag rekommenderar er att se den ! sen satt jag väl hela kvällen framför datorn och kolla idol lite senare.

Höstlovsdag 3 ;
som sagt höstlovet skulle nog gå åt att sova. så nog sov jag länge idag med ! sen satte jag mig framför daton genast och satt där och snacka en hel del. lyssna på musik och bara tog det lugnt. och kände mig nere och allt. man hinner med mycket. sen på kvällen kom först sandra och sofia hit, vi satt vid datorn bara, senare kom anela också. kvällen gick åt att sitta framför datorn mest, sen såg vi på Alfie , en film som gick på fyran, bra lite fram och tillbaka. efter att dom hade åkt blev jag desperat och började snacka med allt möjligt konstigt folk jag hittade. ja, så kan det gå.

Höstlovsdag 4 ;

idag steg jag upp lite tidigare för att hinna lite mer, runt elva ialf. sen började jag plocka undan i mitt rum och dammsuga smått. sen dess har jag väl inte hunnit göra mycket heller. bara suttit här och lyssnat på musik och nu skriver jag detta. men annars idag händer väl inte mycket mer än att laga läxor, har endast en vilket är väldigt tur. sen kollar jag väl tv ikväll om man inte hittar på något med något. måste fixa min mp3 och kanske om jag orkar läsa lite teori. typ.

det var mitt höstlov, inte mycket annat än dator sova tv.
men man ska njuta och ta det lugnt när man har lov, right ?

i wish i could take you back ,

Good Charlotte




Good Charlotte - Hold On
rockbandet startades 1996 och namnet fick dom från en barnbok med samma namn. bandet har gett ut fyra album, men det var inte före år 2002, då de släppte albumet The Yound And The Hopeless som de blev kända utanför USA. bandet består av fem medlemmar bland annat tvillingarna Benjamin och Joel Madden som också är grundarna till bandet. bröderna har också tillsammans klädmärket DCMA, innan det hade dom märket MADE. denna låt är från albumet The Yound And The Hopeless. videon är väldigt lyckad kan jag säga, mycket känslor !


sjuttonde oktober

idag på geografin försökte jag göra engelskaläxa som jag inte gjort, så långt läraren inte såg att jag höll på med den ialf. efter det dubbeltextil, då kom humörsvängningarna med ett klick bara. resten av skoldagen var bara plågsam. efter skolan satt jag först en stund vid datorn och sen hjälpte jag bror lite. han skulle byta rum så hjälpte koppla allt elektroniskt och bråka lite med hans kompis på samma gång. vi gjorde en deal om att jag varje söndag skulle städa hans rum och få lön, men inte vet jag om dom menade allvar. fast nog skulle det va bra :) nu ska jag väl snart städa klart mitt rum också som ser ut som en katastrof . inatt sover jag ,

i love you
i miss you

sextonde oktober

känns lite tomt att inte ha skrivit på endast tre dagar här nu men :p helgen var rätt crazy dålig, men umgås man med rätt personer så blir den allt lite gladare ! sen igår var det bara lugna läget i skolan fick ut finskaprovet, 8 rätt nöjd ialf. annars hände väl inget annat igår heller. nu idag försovde jag mig och missade bussen, men man har ju tur att farsan jobbar nära hemmet så han skjutsade mig till skolan. hann precis, började med tyska i språkstudion. tråkigt för flera men. och sen hände väl inte något annat speciellt i skolan. efter skolan kom söter hit och först började datorn jävlas med oss så vi cykla till butiken medan bror fixade den :D sen var det bara att köra igång snacket ! väldigt kul kväll och nu har jag faktiskt glömt mina böcker i skolan så det är inte så trevligt. fast whatever gör läxorna i skolan väl. ännu ikväll ska jag uppdatera min mp3 och mina bilder sen kolla house om det kommer ikväll ! :) tjohej !

for a pessimist i'm a pretty optimist

trettonde oktober

jag har själv märkt att jag blivit väldigt slö med mina inlägg, det blir alltid så att jag skriver om det som hänt dagen efter. men ska väl bli bättre på det.

minns inte så mycket av vad som hände idag, vet bara att det har varit en jobbig dag. en av alla dessa humörsvängningsdagar jag har. men jag visste ialf till vem jag skulle vända mig. satt mest hela dagen vid datorn och pratade med en underbar tjej. och på kvällen kollade jag på the wedding date som gick på fyran. en dålig dag.


no matter how loud you cry

lista

- vilket är det mest pinsamma band du lyssnar på?
finns inget pinsamt band, jag lyssnar på det jag tycker är bra !
- hur många timmar har du suttit som mest vid datorn?
från morgon till midnatt kanske ?
- vilken färg har din cykel?
röd, men använder mammas som är vit-lila :)
- blondin/brunett?
brunett !
- vilken färg har du på MSN?
grå
- vilket stjärntecken är du?
jungfrun OCH lejon, beror på var man kollar
- vad åt du senast?
choklad
- har du en diskmaskin?
japp
- rakar du av dina ögonbryn?
nej, tycker dom är rätt bra annars men ;)
- har du husdjur?
nej, vill ha (A)
- vilket smeknamn gav din mamma dig när du var liten?
för pinsamt för att nämna det här. inelis, ila kallar mig vänner ialf :)
- är du kär i någon just nu?
kär och kär. halft kanske bara
- har du brutit på tyska för att imponera på en kille/tjej?
nej, onödigt
- har du sagt lol under ett samlag?
nej
- har du ätit godis för 100kr själv på en kväll?
skulle aldrig klara av något sånt
- vad är du beroende av?
vänskap och kärlek
- vad har du för fobier?
ormar spindlar ensamhet, att jag ska sabba för mig själv. allt kan väl inte kallas fobier men.
- berätta detaljerat om det äckligaste du någonsin ätit!
vet inte, äter väl bara det jag själv tycker om
- hur lång är du?
165 tror jag
- om du var ett verktyg, vilket skulle du vara?
en såg
- varför just det verktyget?
ingen aning, då kan jag såga :D
- sover du med gosedjur?
nej
- vilken mobil har du?
en dålig nokia
- vem var den senaste du fick MMS av?
ingen aning
- vem var den senaste du fick SMS av?
sandra
- vem ringde dig senast?
rebecka
- är du förlovad?
nej
- när duschade du senast?
igår maybe ?
- vem tänker du på just nu?
han, inget namn nämns här :)

tolfte oktober

först två jobbiga engelskatimmar och efter det gympa. va ut och orienterade igen. jag va med mari och vi hittade fyra av trettio kontroller, duktit ? fick typ 9 poäng, hah. efter det hade vi matte, men jag gick i stället på en au pair-föreläsning. bättre än matten ialf, var åtminstone intressant.sist men inte minst hälsolära. väl hemma satt jag vid datorn en stund och sen kom anela. nån timme senare kom ochså sassis, satt vid datorn tills anela åkte hem. sen forsatte jag och S i samma stil :)  kul kväll bara. sen när dom åkt satt jag här ännu till typ ett ? 

sweet dreams ,

elfte oktober

nu är jag trött och inte bara lite. väldigt trött.
finska geografi hälsolära och engelska, fyra alltför slöa timmar idag. men sist två timmar textil och humöret blev lite bättre. eller det är alltid kul att ha lektioner med flicks liksom :) sen när vi skulle åka startade inte ens bussen så fick sitta en liten extra stund i bussen. sen ringde jag Foto Airaksinen och  frågade om en prao-plats. men tyvärr, dom hade redan två där. suck, nu vet jag inte vart jag ska ? men vår studiehandledare sa idag att det knappast är alla som hittat en praoplats tills imorgon, bara något hon får drömma om . så man får hoppas det är lugnt. ringer någonstans imorgon då. sen idag somnade jag typ en stund, fast jag är fortfarande trött. nu vill jag bara ha en kul männsika på msn så man bara blir på lite gladare humör.

jävla sötnos, du är älskvärd !

tionde oktober

vi fick ut vårat stenförhör idag, 5 i vitsord  suck. sen kom hon med ett till förhör, helt oföberett ! dubbelsuck säger jag bara! skrev inget.  sen var resten av dagen rätt slö. när jag kom hem upptäckte jag en annons i en tidning om " Foto Airaksinen" ,  då kom jag plötsligt på att jag måste ringa dit om prao-plats. hon som tar hand om praoelever var inte där så blir tvungen att ringa imorgon igen. om jag inte får den blir det nog väldigt bråttom. fybara. ikväll händer inget tror jag, vet inte heller om vi har några läxor eftersom jag glömt alla böcker vi behöver imon i skolan. fattar inte hur jag kunde glömma det. men äh.  ha en bra fortsättning på kvällen alla ! :)

baby, i want you near me !

nionde oktober

som jag berättade i ett tidigare inlägg var flicksen hit ikväll. vi satt bara vid datorn och snackade med folk ialf. fast skulle nog ha varit skönt med en lite promenad. fast alltid lika kul med dom :) nu är det nog snart en timme sen dom åkte, men jag sitter och pratar med sötrebecka. underbarast. och lite musik letar jag efter. och tänker måste jag väl tillägga. jag tror att house börjar nu så ska väl kolla på det. jag återkommer kanske, gonatt ialf !

jag tycker alla borde läsa Livs blogg ! Tjejen fick bröstcancer när hon var 19 år och imorgon kl 20.00 kommer hon somna in, endast 20 år gammal. det är verkligen hemskt tycker jag. stackars tjej. lev varje dag som din sista säger jag bara !

take your time,
take my time


Paramore



Paramore - Misery Business
paramore är en helt okänd grupp för mig. gruppen består av fem medlemmar.
och dom är en pop-punk grupp från Tennessee, USA. tillsammans har dom tre album.
kul att veta om sångerskan Hayley Williams är att hon när hon var 13 år skaffade sig en ponny och tävlade i en gren som kallas Gymkahana. (lekar till häst) men när hon var 15 tog musikintresset fart på allvar, och gymkahanan lades på hyllan

nionde oktober

tyskan var kul med endå tråkig idag. hade som vanligt inte gjort läxan, glömde faktiskt boken i skolan. sen satt vi och hade massa lekar hela två timmar. sen finska geografi och data mitt hatämne. skulle fast kunna ha gympa bara jag slapp data. när jag kom hem städade jag upp allt som bror och hans vänner stökat till i mitt rum. och om typ en halv timma kommer några flicks hit, vi ska ha en liten kul kväll. sen ikväll händer inte mkt mer, kolla house och sen sängen bara. men pusshej !

it could be you and me , together

åttonde oktober

kom nyss hem från skolan. idag var den värre än nånsin och nu längtar jag så till nästa helg ! först på geografi hade vi stenförhör och jag hade ju som vanligt glömt at läsa. suck. men när jag fick reda på att det inte blir något prov i veckan blev jag glad för stunden ialf. engelskan gick helt trögt, gjorde färdigt våra arbeten. och sist men inte minst, matte. brandalarmen gick om vi slapp lite av timmen :) när jag kom hem ringde söt rebecka mig ! blav så glad, även om jag vanligtvis inte tycker om att snacka i tele. men vi pratade en liten stund ialf, måste träffas snart tkr jag :)  och nu ska jag väl inte göra så mycket. ikväll vet jag inte heller vad jag ska göra, kolla tv eller nån film om jag hittar något bra ! en bitter dag.

vilken färg har själen älskling ?


Chris Brown


Chris Brown - Wall To Wall
Christopher Maurice Brown som han egentligen heter är en amerikansk sångare och dansare som fick sin stora framgång år 2005 med sitt debutalbum Chris Brown. Han har också gästspelat i The OC och haft en roll i filmen Stomp The Yard.


Sarah Jessica Parker vs. Lindsay Lohan

image15

Vem bär den bäst  Sarah Jessica Parker eller Lindsay Lohan ?
själv tycker jag inte alls om klänningen, för glimmig för min smak.
fast om jag måste välja en så tycker jag nog Parker bär den bättre än Lohan

sjunde oktober

idag har inte mycket hänt, bara suttit här och slöat. sen har jag typ letat efter massa musik, hittade en hel del men inget jag direkt föll för.  sen har jag just gjort läxor och inget mer. 
om det är någon som vet nån bra låt så vore jag tacksam om ni tipsade mig, brist på bra låtar i min mp3 just nu !

i found this boy
and he's so cute !

sjätte oktober

lördag. jag och S åt frukost och sen satte vi oss vid datorn direkt. en stund satt vi och snackade med lite folk där bara. sen gick vi ut och spelade lite pingis, rätt kul men tråkigt på något vis :D  sen snackade vi lite och satt vid datorn mest före hon åkte hem.  annars satt jag väl bara och gjorde ingenting där hemma, tills några flicks kom hit och vi åkte till jenny. dom flesta satt väl på datorn och resten kolla lite tv bara. sen kollade vi alla på hip hip hora, den är väl bra. anela sovde här, gick och sova sen ialf.  tråkigt liv, jag vet.

it doesn't feel right to love you, baby


secondhand serenade



Secondhand Serenade - Vulnerable
detta är ett rockband från californien som består av John Vesely.
bandet kom med en helt ny skiva i januari, Awake, som bestod av 13 låtar, bland annat just denna.
John har dessutom en son, Jake

femte oktober

idag på gymnastiken hade vi först orienteringsprov vilket gick helt okej, visste bara inte hur man använde kompassen. sen gick vi ut i skogen och orienterade, hittade två av tre kontroller ialf :) efter skolan snacka jag lite med girls och sen kom sassis hit. satt vid datorn och hade allmänt kul för oss själva och senare åkte vi på bio. disturbia hette filmen vi kollade på, trodde den var helt normal först men hände hemskare saker i slutet. en film jag rekommenderar nog ! jag blev helt på G efter filmen och snacka allt möjligt som aldrig skulle komma ur mitt normala jag. men som sagt, kan inte va normal hela tiden heller. väl hemma satt vi vid datorn en stund och checkade läget. fast satte på en film sen även om jag somnade flera gånger. orkade inte kolla till slut.  en liten stund till framför datorn och sen i säng. jag och S snacka en hel del tills vi somnade.

det var en fredag i mitt liv för dom som är intresserade ;)

fjärde oktober

dagen började med finskaprov, vilket gick helt okej men får högst en åtta. på geografi kollade vi på olika stenar bara. efter hälsolära med film gick hela skolan till fotbollsplan. satt där resten av dagen och kollade på fotbollsfinalen, gick bra. skolan vann väl (:  så det var bra. lite galet där på läktaren där vi satt. och att spana in lite folk var väl helt kul. tyckte dom hela tiden skadade sig där på planen. har faktiskt suttit här ända sedan jag kom hem från skolan. läst lite engelska och orienteringsteori som vi har förhör på imorgon. sen har väl inte mycket mer hänt. imorgon fredag igen. känns som måndag igår, veckorna går alldeles för snabbt, känns nästan som att man slösar bort all tid. men nu ska vi va helt happy att vi är vid liv !  ska soova !

love sleeps tonight

tredje oktober

onsdagar är alltid jobbiga. hela sju timmar att kämpa sig igenom. fast klart man överlever. egentligen var skolan rätt tråkigt idag, men jag vill heller inte klaga så. idag på studiehandledning fick vi veta att praons deadline är nästa fredag, så det börjar väl bli dags att börja ringa runt för min del. väl hemma satt jag mig ner genast och började plugga, finskaprov imorgon som jag redan nämnt. har bara pluggat ord, även om det finns mer grejer jag borde plugga på. fast sen kom bror in till mig och bad mig komma ut en stund. egentligen ville jag inte eftersom jag borde plugga, men jag är bra på finska tyckte han så jag följde med. vi var ute säkert en timme och spelade pingis. tog en stund tills man kom igång, rätt länge sen vi spelade så. fast sen funka det och jag vann nästan en omgång :) annars idag tycker jag att jag har ätit så mycket så jag snart börjar spy. tycker man bara blir fet när man inte vill, men just när man vill går det inte alls ;o det är konstigt. men nu ska jag väl plugga lite till, annars klarar jag det inte. OCH måste duscha ikväll också, om dagarna vore lite längre skulle man hinna bättre ;/ lite långt inlägg men. jag tänkte lägga hit en bra låt idag, men hinner inte nu :) antingen imorgon eller i helgen ! pusshej ♥

kärleken har aldrig varit värst lätt
det har jag lärt mig


andra oktober

skola skola skola ! jag hatar skolan. sen jag kom hem har jag typ suttit och försökt laga läxor som resulterade i att jag slumrade in. vilket förklarar hur svårt det är. fast det är undan nu. annars idag har jag inte hunnit med mycket mer, som kanske också märks. nu väntar jag bara på att house ska börja. sen ska jag bara soova ! längtar till helgen, även om veckan just börjat. på torsdag har vi ett otroligt jobbigt finskaprov.

vi har haft så ont om tid
nu har den runnit ut
vi har så ont om tid
men i några få sekunder står vi ut
världens snabbaste beslut

första oktober

skolan idag var helt okej, bara oförberett förhör på matte som gick helt okej. sen kom sani hit.
det var kul, satt bara på datorn. nu jävlas jag med finskaöversättningen. svårt. inget mer att säga, tack för mig!

i wish
i wish

i wish ( this were easier )

RSS 2.0