Hemmakväll

Har varit en rätt bra dag fastän jag bara suttit hemma för mig själv hela dagen. Kollat film i massor, musik och jobbat på att få bloggdesignen att passa in. Tyvärr kommer jag nog behålla den för mig själv, men antagligen gör jag en åt folket snart också. Är ju så himla kul att få experimentera och lära sig mera i photoshop :)

Har hunnit plugga lite matte dessutom, var nästan roligt. Tycker allt känns så invecklat och svårt när vi har det i skolan, men när jag försökte räkna lite idag var det hur enkelt som helst. Ska sikta på att höja betyget nu om jag hinner. Nu tänkte jag ta och läsa lite, är så långt efter. Får se om jag somnar nu igen.

ilava

lördag

Idag tänkte jag faktiskt ta det riktigt lugnt. Sitta och kolla på filmer, lyssna påmusik, redigera bilder och sånt. Känner att jag är i behov av det just nu :> Ibland är det mycket roligare att vara ensam än med folk. Har hunnit kolla en film nu, den va bra men scary. Idag är jag så jävla glad av ingen anledning alls :D och jag älskar håkans nya album !

ilava

Godissug

Det blir nog bara att sitta hemma ikväll, tycker nog det är skönt.
Lyssnar på musik och pratar med folk. Ska hjälpa en kille med en uppsats om dagens ungdom & alkohol, på engelska till och med. Killar kan verkligen inte göra något på egen hand. Hah, nej men det är kul att hjälpa tycker jag.

Jag är smått sugen på godis en fredag som denna. Står en stor lösgodispåse brevid datorn fast allt gott som förr fanns i den har min kära bror käkat upp. Det är mer än rätt att jag snattar hans påskägg :D Vi hörs :*

Fredag

Har nyss kollat Dawson's Creek, en av favoriterna :> Nu sitter jag här och knaprar bort mitt nagellack medan jag väntar på att något kul ska komma på tvn. Medan jag väntar kan jag ju fortsätta med den där designen jag talade om igår. ( den blev inte alls som jag skrev ) Tror nästan jag hinner klart med den idag också !

Idag är ju fredag vilket betyder helg för mig och alla andra. Får se om jag gör något skoj idag, kanske blir att träffa någon och ha lite skoj ihop. Annars slappar jag mest. Helgen kommer gå åt plugg och sånt. Det är väl hur mina planer inför helgen ser ut, vad händer hos er ?

ilava

Design & vardag

Sånt som jag verkligen behövt göra skippade jag, smart. Men en positiv sak fick jag utav det iallafall, jag är så gott som klar med bloggdesignen. Bara några små detaljer kvar att göra, men det tar vi imorgon :) Jag är verkligen nöjd med den, ska fundera på vad jag gör med den. Om jag själv inte tar den kommer den lottas ut nångång nästa vecka antagligen. Håll utkik, ifall du är intresserad vill säga !

Nu tänkte jag lägga mig ner under täcket, kolla tv plugga och läsa lite i anne franks dagbok.  ( måste bara påpeka att den boken faktiskt är rätt bra, trodde verkligen inte den skulle va så intressant ) Går väl och sover lite tidigare idag, har sovit så lite de senaste dagarna så mina ben knappt orkat sex timmar i skolan ens.

ilava

hårproblem

När jag för några dagar sen bad mamma beställa klipptid åt mig sa hon att jag skulle får vänta ett tag med det. När lönen kommer sa hon. Gissa hur överraskat glad jag blev när hon redan fixat det igår. Mitt hår är så hemskt slitet så jag knappt vågar kolla på det längre, var fyra månader sen jag var sist. Men ja, nu återstår bara frågan hur jag ska klippa & färga det. Blondin ? Nej tack, men jag har ingen lust med brunt heller. Jag har ju tid att bestämma mig tills tisdagen, men jag börjar få beslutsångest redan. Förslag ?

ilava

Torsdag

Ska försöka blogga något smått idag även om jag har en del jag måste hinna med. Hade något sorts matte-test i skolan idag, tyckte det var rätt enkelt. Sen hände väl inget annat intressant i skolan längre. Blev rätt lättad när sista lektionen tog slut. Idag tänkte först plugga lite sen blir det photoshop antagligen.

Jag har inte hunnit berätta det, men jag håller på med en bloggdesign. Funderar på om någon ska få den eller om jag behåller den själv, får se när jag är klar hur jag gör :) Jag tror den kommer bli lite grön och somrig. Runda kanter antagligen och själva bladet man skriver på kommer åtminstone vara mindre än vanligt. Det tar nog minst till nästa vecka tills jag är klar. Om jag inte jobbar med den i helgen förstås. Har en del annat jag måste  hinna med, så det blir nog att jag tar fram den lite då och då :)

ilava

Bloggproblem

Hela bloggsystemet har varit helt sjukt idag, går inte alls att skriva nya inlägg. Eller skriva men inte publicera. Har skrivit ett och samma inlägg minst fyra gånger nu, och nu är tålamodet verkligen på noll. Så jag blir nog väldigt förvånad om jag ens får det här publicerat.

Ska försöka skriva mer senare om det ens funkar då, tills vidare tröstar jag mig med Almedal, tack.

ilava

Tankegång

En dusch gör alltid susen, man blir hundra gånger piggare efter. Tänk om man skulle duscha varje gång man var dödstrött istället för att gå och sova ? Att bli pigg genom att sova tar flera timmar, men att bli pigg genom att duscha tar kanske en kvart. Jag har mina alldeles unika tankar ibland.

House börjar om lite mer än en halv timme, kanske ska jag ta och läsa tills dess. Skulle vara smart så man får boken utläst snart.

ilava

Photoshop och sånt

image130

Det var den här bilden jag pillade så mkt med i söndags. Bara gjort en massa småsaker med den, jämnat ut huden, kontraster och sånt. Det är enkelt, till och med en som aldrig använt photoshop skulle kunnat få till sånna småsaker. Jag är rätt nöjd, kan alltid bli bättre. Blev tvungen att förminska den, därför den blev så suddig. Men förstora den, fritt fram :)

Ännu tisdag

Oh, vilken dag. Tyskan va helt okej, sen fysik och modersmål. På matrasten gick jag in på biblioteket och skaffade en ny bok till svenskan, Anne Franks Dagbok och den här gången är jag nog nöjd med valet. Femte lektionen var det dags för innebandymatchen, kände mig rätt peppad men ju mer det närmade sig desto nervösare blev man. Det gick bra för vår klass, även om vi till slut förlorade. Men det spelar inte så stor roll för vi gjorde vårt bästa.

Jag vaknade med toppen humör men nu är det uselt. Inte så konstigt heller, med endast fyra timmars sömn gymnastik och en hel del andra jobbiga timmar.  Idag tänker jag bara ta det lugnt, det är jobbigt nog att skriva det här. Så trött är jag faktiskt. Skulle varit skönt med en varm dusch nu också. Men som sagt, min tisdag blir lugn så jag får se om jag alls skriver mera idag. Behöver sömn.

ilava

Tisdag

Lovet är slut och jag ska till skolan om en kvart. Idag blir en bra dag känns det som. Jag är hur pigg som helst fastän jag gick och sova två - tre tiden :> Först blir det dubbeltyska och senare ska vår klass spela innebandymatch, jag är med i laget btw. Kan inte påstå att jag är bra, men man gör sitt bästa. Men nu måste jag börja ta mig upp härifrån så jag inte missar bussen. Ha en bra dag !

ilava

Wallander next

Tycker jag skrivit så lite idag. Har inte haft tid precis, tänkte ju också visa en bild som jag gjorde igår också men inte ens det har jag hunnit göra. Ni får antagligen se imorgon om jag inte tar mig tiden och visar ännu ikväll. Har suttit och skratt-gråtit till Parlamentet och Björn Gustavsson. Dessutom är han ju barnsligt söt :> Nu tänkte jag fortsätta kolla tv faktiskt, wallander såklart. Ni lär nog höra lite av mig ännu ikväll.

ilava

Trött och hungrig

Av någon konstig anledning blir jag jämt illamående när jag städar. Det är skumt. hah, men iallafall så är jag klar nu och funderar på att ta något smått att äta. Dagen i sin helhet har nog varit rätt slö, har inte hunnit med något. Jag orkar typ inte skriva något mer, blev trött av att springa runt med dammsugaren :>

ilava


Måndag

Pappa har suttit på datorn en god stund idag, så för min del blev det att läsa och kolla film med bror. Det var skoj ! Nu måste jag först städa lite, blir jämt så stökigt då jag är ledig. Brukar inte orka plocka bort och sånt på lov. Men nångång måste jag väl få det gjort iallafall. Måste på samma gång kolla om vi har läxor, suck. Men tänka sig, bara två månader till sommarlov. Tror det blir en grym sommar, känns nog så. Men nu ska jag sluta drömma och börja med grovjobbet.

ilava

Bedtime ?

Nu har jag suttit och kollat på en film och pillat lite i photoshop och det känns som att jag nyss vaknat. Inte ett dugg trött. Tänkte lägga mig ner i soffan en stund och läsa lite. Får se om någon rolig person dyker upp såhär sent, för ännu orkar jag inte sova. Skriver knappast mera idag så godnatt på er, puss :*

ilava

The Kooks



The Kooks - Always where I need to be

Jag tror nästan jag är smått förälskad i den här låten. Min musiksmak har förändrats rätt grovt de senaste dagarna, tänk om min mp4 skulle komma snart så skulle man ha ännu mera glädje av att lyssna på musiken. Jag tröstar mig med att tänka att den nog kommer nästa vecka, har ju varit påsk och sånt nu. Musik är mina andetag, går inte att leva utan. Musik får mig att må bra. ( visst vem mår inte bra av musik egentligen )

En isande tystnad

Buss 609, mot Mörby Centrum


En tjej ~18, som ser väldigt arg ut, sitter på bussen med en mobiltelefon mot örat. Bredvid sig har hon har ett par skridskor, vars snören är ihopbundna med varandra.
Tjejen (ilsket i telefonen): Hallå? Hej! Du vet skridskorna jag har med mig? Den ena är i storlek 39 och den andra 41! Vem fan binder ihop omaka skridskor!? Nu måste jag åka med en som är två nummer för stor! Kommer se helt flängt ut juh! Du får aldrig röra mina skridskor igen, okej?
Tjejen tittar ner på sina skridskor och spärrar upp ögonen.
Tjejen (utbrister förtvivlat): Men pappa, det är ju för fan två vänsterskridskor!


Källa: Tjuvlyssnat.se


23 mars

Jag har nog mest suttit i photoshop sen jag skrev sist. Läser lite i Comédia Infantil medan jag arbetar också. Måste va klar med den om två veckor tror jag, inte nog med att jag läser slött, hittills är den väldigt ointressant också.

Oj, gud vad klockan går. Tycker den var runt nio för en stund sen bara :o Jag kommer nog antagligen sitta här halva natten ändå så det spelar ingen roll. Min dag har varit rätt slö. Har bara suttit här och redigerat & läst och kollat film med bror & käkat glass. Men nu när det är lov ska man nog ta det lugnt, stressa kan man göra när skolan drar igång igen. hah :) nu sätter jag ifrån mig boken och gör något vettigt här i stället.

ilava

Gårdagens

image128  image129

Blev inte värst mycket bilder från igår, dessa två var dom enda som såg bra ut.
Klicka för förstoring. Ska fortsätta med andra bilder nu. Take care.

ilava


Gårdagens outfit

image127


Såhär såg jag ut på tjejkvällen. Orkade inte med något speciellt så det fick bli mina
favorit-jeans och den nya paljettoppen. Jag är inte värst förtjust i paljetter, fast det kan va
rätt snyggt beroende på. Det negativa med paljetter tycker jag är att det kliar så grymt.

Jeans - H&M
Topp - H&M
Halsband - H&M
Diadem - H&M

Bilder som väntar

Har suttit och kollat på Accepted med bror, har sett den miljontals gånger men alltid lika bra :) Nu tänkte jag ta mig an några bilder & jag borde också rensa datorn på skräp också. Det är mycket jag behöver få gjort, men så lite jag hinner & orkar med. Tänka sig bara en dag kvar av lovet, tiden går alldeles för fort.  " Inela, bilderna redigerar inte sig själva. Sluta tänka på annat och börja med all redigering nu ! "  Okej nu måste jag verkligen, jag visar sen om det blir något speciellt av dem ! :)

ilava

Tjejsnack v. 12

MOTION

Gillar du motion ? Om inte, varför ?
 - jo jag gillar det, rätt kul att få röra på sig. speciellt i sällskap.

Motionerar du/vill du motionera regelbundet, hur ofta ?
 - Motionerar inte regelbundet, bara skolgymnastiken. Men sådär 2-3 gånger per vecka skulle varit helt okej för mig.

Hur långa är/vill du ha motionspassen ?
 - nja, minst 30 minuter ska man väl nog orka motionera för att det ska kännas :>

Vilken typ av motion gillar du/ägnar du dig åt ?
 - kanske fotboll eller något sånt skulle varit roligt att börja med.

Motionerar du helst ensam, i sällskap med någon eller i större grupp ?
 - helst i sällskap med någon eller i grupp. bara tråkigt att vara ensam :)

Vill du också vara med och tjejsnacka,
och få fem små frågor att besvara varje vecka ? Joina då Tjejsnack !

Söndag morgon

Jag vaknade för kanske en timme sen, usch blev nästan lite förskräckt när jag såg hur länge jag hade sovit. Skönt att få sova ut hur länge man vill och inte behöva hålla några tider, men vill inte sova bort hela dagen heller :) Har typ suttit och käkat i mig massa påskägg till frukost, orkar inte äta någon vanlig frukost ännu.

Jag kan ju säga att allt känns lite bättre idag, ny dag nya möjligheter som man brukar säga. Nu sitter jag iallafall och lyssnar på musik. Ska nog ta och redigera bilderna från igår snart, annars vet jag inte vad jag ska göra idag. Blir väl mest att ta det lugnt som vanligt, och hålla igång bloggen :)

ilava

saying goodbye

i skrivande stund står klockan på 03:22. alldeles för tidigt för sängen ännu.
vad ska jag hitta på för kul nu ? jag är piggare än en uggla.
jag vill liksom inte sova för jag drömmer jämt om någon, och jag orkar inte jämt bli påmind

jag mår kasst så godnatt för mig


Tjejkväll

Åkte på tjejkvällen så det blev inget av bloggen idag :) Kom hem för en stund sen, det var grymt kul. Satt och pratade en hel del först och sen gick vi och fixade tacos. Mums. Jättegott var det och mätt blev man. Sen tänkte vi ha anden i glaset men vi kollade en film i stället. A cinderella story, andra gången jag kollade den idag. Men den är urgullig :) Lyckad kväll, väldigt mysig. Känns rätt länge sen vi hade en riktigt "tjejkväll" , men det här var en höjdare.

ilava

Hår & naglar

Har hunnit fixa mitt hår nu också, pannluggen hade blivit så himla lång och var jämt i vägen. Så jag klippte pannlugg, blev inte bra men inte dåligt heller. Viktigast är nog att jag blev nöjd med den. Och jag måste faktiskt beställa klipptid snart också, är flera månader sen jag klippte mig. Nu tänkte jag försöka göra utav mina naglar också, ovårdade som fan. Eller avbitna om man säger så. Det är svårt att behärska sig ibland ;> puss på er :*

ilava

Lördagens planer

Mamma gav mig uppgiften att dela ut godis åt alla dessa påskhäxor som kommer. Usch vad jag inte gillar det, men dom är så söta. Man blir nästan lite sugen på att själv gå runt och tigga godis. Fast det kom nästan ingen så jag satt och kollade på en film som gick på tvn i stället.

Idag gör jag inget mer än att slappa, åker kanske på tjejkväll hos Cecilia bara. Får se.
Nu först behöver jag en svalkande dusch. Lördagar ser oftast ut såhär för mig, slappa & träffa folk bara. Kan va något roligt med det. Min bror är sjukt bra .

ilava

E.M.D - All For Love



E.M.D - All for love
Såg dessa killar på Let's Dance för en god stund sen. Det var en annan låt jag hörde Jennie let me love you hette den om jag inte minns fel. Egentligen hade jag lagt upp den här om den funnits men nej. Fast ni borde ta och lyssna på den också om ni inte hört den.

E.M.D är ett svensk pojkband som bildades år 2007. Bandet består av de före detta Idol-deltagarna Erik Segerstedt, Mattias Andréasson och Danny Saucedo. Deras första singel All For Love har sålt 3 gånger platina. De har nu planer på att släppa sitt första album under våren och i sommar åker de även på turné.

Filmtajm

Just nu sitter jag och kollar på lite film. Turistas heter den. Usch den är bara så äcklig och jag förstår inte heller vad den handlar om. Vet bara att det är några ungdomar som fastnat på någon ö  och blivit rånade och nu dödar någon dem. Splittrar upp deras magar, nej usch. Den är nog snart slut. Turistas är åtminstone inget jag skulle rekommendera, eller så beror det bara på att jag är lite skräckslagen ännu från igår :) fortsätter blogga efter filmen.

ilava

Shoppingsug

image126
Jag känner ett riktigt shoppingsug, har försökt begränsa mina inköp de senaste månaderna vilket funkat väldigt bra. Fast en klädfattig garderob gillar jag heller inte. När vi var på klassresan var det enda jag hittade en paljettopp, på rea till och med. Och vem älskar inte rea :> Jag har ju beställt en mp4 från sverige nu också, är lite besviken på att jag inte fått den ännu. Var ju tre veckor sen jag skickade efter den. Men iallafall, när den äntligen kommer måste jag åka in till stan och se om jag får något fint av pengarna som lämnar.

Samma gamla Visa

Bankomaten vid stortorget, Falkenberg


En tjej ~15 ska ta ut pengar. Med sig har hon sin kompis som också är ~15.
Tjej 1: Asså hur fan gör man?
Tjej 2: Men följ bara anvisningarna, pucko!
Tjej 1: Vilka anvisningar?
Tjej 2: Dom på skärmen!!
Tjej 1: Jaha, men hur gör man?
Kvinnan bakom dem fnissar. Ett par minuter senare:
Tjej 1: Den tog kortet, den tog kortet!
Kvinnan bakom skrattar så hon gråter.
Tjej 2 : Men då får du väl ta tillbaka det!?


Källa:
Tjuvlyssnat.se

I-landsproblem

Dagens i-landsproblem handlar om vårt kära blogg.se.

Du har arbetat hela dagen med att få ihop en snygg bild i photoshop, och efter flera timmars hårt arbete vill du visa ditt goda resultat för allt folk. Men man kan inte ladda upp bilder just då, och hela blogg.se börjar hacka. Vilken besvikelse, några timmar senare kommer du inte längre vara lika ivrig. Den är inte lika fräsch då.

Långfredag

Blev rätt lång natt igår, låg i soffan och kollade tv till halv fem typ :> Jag hade världens underbaraste dröm men jag tänker hålla den för mig själv. Smått komisk kan man också säga att den var. Men slutpratat om mina drömmar, nu ska jag först bara städa lite, fixa mig och äta sen. Var nästan ett dygn sen jag åt sist, så hungrig är jag nog. Vad ska jag hitta på idag då ? Blir väl inte mycket för min del, kanske försöka ta mig ut en liten stund. Tycker det enda jag gör är datorn, tv och skolarbete.

ilava

One Republic - Stop and Stare



One Republic - Stop and Stare
Bandet som bildades i Colorado 2004 består av fem medlemmar. De har länge varit ett av med populäraste banden på MySpace men de fick väldigt stor framgång när producenten Timbaland mixade deras låt Apologize som man kunnat höra mest hela tiden på radion i höstas. Gitarristen Zach Filkins säger efter den stora framgången med Apologize så är de absolut inget "one hit wonder"-band. Den här är minst lika bra som deras förra, och vi får ju hoppas att dom kommer med mera såna i framtiden ! ( det här är inte One Republics officiella musikvideo ! )

Källa: Wikipedia.org


Torsdag

Internet har tyvärr inte funkat för mig hela dagen så jag kunde inte skriva, men nu är jag här ialf. Hade verkligen inget vettigt att göra än att läga mig ner och vila en stund, men jag är nog fortfarande lite trött.

Tycker skolan va så himla kul idag, eller det var nog gymnastiken som var det roligaste. Vi skulle ha spelat innebandymatch idag, men det blir på tisdag istället så vi spelade badminton och handboll :> roligare än det låter. Vi har påsklov nudå, vet inte vad jag ska göra.
Egentligen hade jag faktiskt tänkt plugga lite matte och sånt, men boken lämnade såklart i skolan :) Så jag tar nog det lugnt iallafall, och på lördag blir det tjejkväll (?) hos Cecilia.
Hur blir ert lov ?

ilava

Bloggtorka

Jag har typ spräckt upp min läpp. Det värker och jag kan knappt äta eller ens borsta tänderna ordentligt. Sån tur att det inte syns. Nu tänkte jag bara sätta mig i soffan och läsa en stund, har ändå ingen rolig att prata med.

Det känns som att bloggen håller på att dö ut, har ingen fantasi och vet inte alls vad jag ska skriva om. Sen så har jag ju lite ont om tid nu, har en del i skolan nu och så. Men på något sätt fixar jag det & jag hoppas ni stannar även om det är brist på allting här just nu :)

Onsdag

Med tanke på varje minut och sekund av min dag så kan man nog kalla den svängig. Annars helt okej :) Har nog bara tagit det riktigt lugnt sen jag kom hem. Nu sitter jag nog mest och lyssnar på musik bara. Jag har verkligen inget att prata om men hoppas er dag varit bra :)

Ett annat sätt att plugga

image125
Jag har många olika sätt att plugga, mest dåliga sätt. Allra värst är när jag har kameran och photoshop till hands, då bilr det så här ! Men nu har jag faktiskt läst igenom boken några gånger. Fast nog är det är förvånansvärt att jag ens får in något i mitt huvud så som jag pluggar. Oh, ikväll kommer house. Länge sen sist :>

Dagens nöje

Åh, bara tre sidor att läsa till förhöret och jag kommer aldrig igenom det. Satt nyss och kollade på that 70's show och vill se mera, det är bra :) sen ska jag nog plugga. Jag måste fixa mina betyg även om tiden börjar bli knapp.

dagens låt: eamon - how could you bring him home
dagens mat: jag gillade skolans mat idag åtminstone, korv & potatis
dagens händelse: tyskalektionen var kul
dagens planer: plugga plugga läsa
dagens vill ha: sommarlov
dagens saknad: <3
dagens tråkigaste: biologiförhör imorgon
dagens dummaste: jag var nog smått taskig idag.
dagens godis: mitt rukagodis :>
dagens mående: jag lever
dagens lycka: klassen & babes
dagens kärlek: hemligt :*
dagens dryck: vatten
dagens span: mig själv i en spegel
dagens telefonsamtal: har inte snackat i tele idag

Datalektion

Sitter på datalektion just nu, vi har egentligen rast men jag orkar inte röra på mig haha :> Data är ett av mina absoluta hatämnen. En timme kvar nu bara, sen ska jag hem och plugga biologi antar jag. Har förhör imorgon, handlar om människans skelett. Kan inte va så värst svårt. Annars ska jag bara slappa som vanligt och kolla tv. Jag är hungrig, men nu ska jag dra. Får väl aldrig arbetet gjort om jag inte sätter igång snart.

ilava

Konsten att växla pengar

Filmstaden Camera, Täby

Kille ~23 (räcker fram 500-lapp): Tja, kan du växla den här till hundralappar?
Kassörskan ~20: Nej, tyvärr, jag har knappt nån växel alls? Men du kanske kan gå till McDonalds och växla?
Killen tar upp en Läkerol och lägger på disken.
Killen: Då tar jag den här.
Kassörskan: Gud vad taskigt.
Killen (triumferande): Life's a bitch.
Kassörskan mumlar och tar emot femhundringen.
Kassörskan: Det blir tio kronor. Då får du fyra hundralappar och nio tio-kronor tillbaka.
Killen: Men vad fan!
Kassörskan: Life's a bitch.


Källa: Tjuvlyssnat.se


Tisdag

Jag tycker verkligen inte om tisdagar, alla dåliga ämnen samlade på en dag. Idag är mitt humör på gränsen , men jag mår bra. hah, ska nog ta och klä på mig nu så jag inte missar bussen :> take care

ilava

Godnatt bloggen

Har suttit och försökt få ihop en lagom bra dikt om klassresan nu halva dagen, men inget händer. Ingen fantasi helt enkelt. Ska nog gå och joina min säng snart, läsa lite och försöka få det här skrivet innan jag slumrar in. Och min mp3 har jag också hittat, smått glad är jag nog :) Den här dagen har varit lite förvirrande faktiskt, har nästan hänt lite för mycket :> menmen. Om jag ska orka stiga upp imorgon så är det nog bäst att gå genast. Så godnatt !

ilava

Måndag

Vilken dag säger jag bara. Klassen var smått galen idag, men det var bara skönt. På finskan fick vi bara prata ut om klassresan med varann och läraren brydde sig ett skit i vad vi höll på med. Men dom andra blev bara sura direkt man sa något. Och vi fick flera kommentarer om att det märks att vi är tillbaka, den smällen får man ta :)

Var till biblioteket idag, vi ska läsa populärromaner på svenskan nu. I en lista på en hel del författare fastnade jag direkt för Henning Mankell. Det fick bli Comédia Infantil. Och ikväll ska jag inte göra något förutom skriva en dikt jag har i läxa och sen bara lata mig. Jag har slarvat bort min mp3 och jag bara måste hitta den ikväll, musikberoende.

ilava

Måndag morgon

godmorgon , känns som en bra dag idag ! :) inte för att jag ska till skolan, bara sådär annars. Jag ska börja klä på mig snart och sen ta bussen till skolan om en kvart . ha en bra dag !

ilava

be mine

oh, jag saknar dig
godnatt kära

-


Mars

Har suttit och redigerat bilder hela dagen, därför har jag inte hunnit blogga. Har lagt upp en del av bilderna från klassresan på bilddagboken så om ni vill får ni gärna kolla på dem där, men jag tänker nog snart lägga hit några också :) Tycker den här dagen har kännts som en evighet, tar aldrig slut. Men nu ska jag ialf skriva klart min uppsats och bara ta det lugnt. Sen ikväll ska jag ännu kolla på parlamentet och wallander, två av mina favoritprogram !

Söndag

Nyss vaknat. Blev lång natt igår, satt här till fyratiden :> Imorgon är det skola igen. Känns väldigt länge sen jag var där, har haft så mkt ledigt nu på sistone och sånt.

Idag måste jag skriva uppsats och lite annat skolarbete. Annars ska jag nog bara försöka hinna redigera bilderna från vår klassresa. Söndagar är alltid slöa.

ilava

Klassresa : Fredag

Vaknade ännu tidigare idag, började med att gå på frukost. Sista gången vi åt på Ukonkivi. När vi kom till stugan igen började jag packa ner allt jag hade kvar att packa. Blev smått stressad så jag lyckades ha sönder en resväska. Lärarna kollade våra rum och om vi hade bäddat sängarna och så. Sen åkte vi iväg. Iväg från Ruka, iväg från Lappland.

Läste lite och lyssnade på musik i bussen. Fint väder ute så jag satt med kameran och tog bilder genom fönstret bara för att jag hade tråkigt. Vi stannade i Suomussalmi vid ett krigsmuseum. Vår klass började kolla på en kort film om krig såklart. Handlade om finland och själva Suomussalmi. Sen gick vi runt med en guide som berättade lite om olika saker dom hade där på museét. Han var lite dålig på svenska men man förstod nog det mesta. Efter det gick vi och åt där, äcklig mat.

Bussresan fortsatte och efter knappt två timmar var vi framme i Kajaana. Vi skulle få shoppa där, men vi hade endast en timme på oss. Först gick vi in på H&M , provade lite och sånt. Köpte bara en söt topp åt det festligare hållet och två halsband. På rea såklart. Sen gick vi till Vero Moda och sånt. Tiden gick och snart var vi tillbaka i bussen igen. Vår klass hade samlat ihop pengar som vi köpte en present av åt de lärare som följt med oss på resan ( som tack antar jag ) . Resten av bussresan satt jag nog mest och läste åt godis eller bara sov. Var väldigt trött faktiskt. Vi stannade i Kokkola på ett ABC bara, annars satt man nog i bussen hela dagen. Själva bussresan tyckte jag var väldigt tråkig, alla sov typ. Vi kom hem runt åtta-tiden. Inget man precis längtat efter, men äntligen hemma.



Ja det var min resa, dag för dag. Tyckte den var superbäst, verkligen ett minne för livet. Man fick prova på mycket nytt, vilket var skitkul. Sen måste jag nämna alla kvällar vi hade ihop med klassen. Tycker nog det kunde varit en vecka till. Jag som annars hatar snö älskade verkligen att se och få trampa i den. Jag saknar den nästan. Kändes konstigt att komma hem till ett grått och trist Malax. På något sätt vill jag tillbaka, men endå inte.

Kanske låter som att vi typ inte alls gjorde något förutom åt och skidade, men det är lite svårt att förstå det goda i den här resan om man själv inte varit med och upplevt varenda liten stund. Visar även lite bilder sen :)

ilava

Klassresa : Torsdag

Somnade rätt lätt men sen vaknade jag runt halv tre av att markus satt på min säng och stirrade på mig och pontus stod i dörren och filmade allt, haha galet :> Somnade om och steg upp runt halv åtta och gick på frukost. Sen tog vi bussen som vanligt, men den här gången till Erä-Susi Huskies där vi skulle få prova på hundspann och renpulka. Det började med att en guide berättade lite om stället och han förklarade hur man styrde hundspannet. Lät jävligt svårt när han förklarade. Sen gick vi iväg ner till hundarna. Märktes nog att de var rätt sugna på att få springa lite, så som de stod och hoppade och skällde.

Jag fick börja styra, trodde det skulle va svårt. Men det var bara att stå och bromsa in när man skulle stanna. Så enkelt var det. Efter halva sträckan bytte vi förare så jag fick sitta istället. Måste nog säga att det var roligare att styra. Efter hundspannet fick vi prova på att köra renpulka, det var väl kul att testa det också men renen var rätt slö. Sen fick vi gå och kolla på en urgullig valp som hette Topi, man kan knappast hitta någon sötare hundvalp. Vi gick in och värmde oss och drack lite sen åkte vi väg till skidbacken.

Väl där åt vi först på en liten restaurang och sen iväg med liften. Skidade ganska länge idag, men skulle inte skada att skida ännu längre. En gång körde jag på min egen skida så jag föll och en annan gång körde på ett alldeles för guppigt ställe så jag ramlade och gled iväg. Haha. Annars var det nog den roligaste dagen i backen, testade en del nya ställen att åka på. Vi lämnade in vår utrustning och åkte hem igen. Jag började packa direkt vi kom till stugan, medan andra förberedde maten till vår lilla tex mex-kväll. alla hade olika arbetsuppgifter och jag skulle bara städa undan efter maten. God mat var det och sen fick vi också glass till efterrätt. Efter maten plockade jag undan och sprang sen med en av mina väskor till bussen.

Vår lärare lovade oss att vi får vara uppe hur länge vi vill, bara för att det var vår sista natt i stugan. Satt med halva klassen, pratade och hade det smått mysigt. Jag var inte uppe så länge nångång efter tolv, hade knappast orkat stiga upp annars. Men dom andra höll nog på till fyratiden, vissa sov i bastun dessutom. Även om det fanns sängar.

ilava

Klassresa : Onsdag

Först frukost och sen bärde det av till skidbacken. Den här dagen var vi i andra backar, svarta backar vill säga. Vi tog liften upp och försökte åka ner. Det var för brant för oss så vi bestämde oss för att försöka ta oss till de lättare backarna, tur nog träffade vi på några ur klassen som visste vägen dit så vi fick hjälp av dem. Skidade inte värst länge idag, men sen åkte vi iallafall iväg på snöskovandring.

Guiderna vi hade med oss pratade finska, men man förstod lite faktiskt. Först fick vi snöskor och stavar och sen värmde vi upp lite med någon lek. Sen började vi vandra genom Kitkajoki landskap. Det var runt 4 km som vi gick, man blev trött. Sen när vi kom till en liten å stannade vi och han berättade något, minns inte vad. Skulle ta fram kameran och just i det ögonblicket tappade jag balansen och ramlade en bit bort rakt in i ett träd. Fick ett stort blåmärke av det, lyckat haha. Men det var jättefint där åtminstone och det var faktiskt kul att vandra även om det låter tråkigt.

Efter snöskovandringen gick vi i bastu och njöt av jacuzzi. Skönt var det. Väl hemma duschade jag och sen kollade vi på skräckfilm, The Hitcher hette den. Den var bra, men rätt skrämmande. Efter filmen gick vissa ut på en promenad medan andra stannade i stugan och hittade på bus åt andra. Som t.ex att blöta ner sängen och sätta våta chips under lakanet, haha :D Kvällen var galet skoj , men endå chill.

ilava

Klassresa : Tisdag

Vår morgon började med att sjunga för Jenna som fyllde år. Sen åt vi lite tårta också. Sen efter frukosten hoppade vi på bussen och åkte iväg till skidbacken. Tog en rätt lång stund tills man fick sin utrustning. Vi skidade lite in på eftermiddagen. Massa kul att skida även om det var lite kallt och blåsigt. När vi kom tillbaka till stugan slappade vi, gick på middag och efter det åkte vi iväg till Kuusamon Tropiikki där vi fick bowla, discobowling. Gick rätt bra för mig faktiskt. Har knappt bowlat förr så. Väl hemma färgade Jenna håret på några, var meningen att vi skulle kolla film men det hann vi inte med. Vi tog det bara lugnt i stället.

ilava

Klassresa : Måndag

Toppen dag. Satt nog mest halva dagen i bussen och läste en massa skvallertidningar. Första pausen var i Kalajoki där vi åt på ABC. Fy vad mätt man blev, lax och mos plus glass. Sen fortsatte bussresan och nästa stopp var i Uleåborg. Där stannade vi på Tietomaa som är ett vetenskapscenter. Vi fick bara gå runt och testa olika vetenskapliga grejer, som t.ex att resa i tiden och styra ett flygplan. Sen kollade vi en kort film om dinosaurier i 3D, rätt tråkig för man förstod inget av vad dom sa, allt var på finska.

Bussresan fortsatte och vi satt och kollade film på bussens lilla tv, hängde inte riktigt med men det var någon krigsfilm. Vi kom fram till Ruka runt sju-tiden. Började med att packa upp våra saker och bädda sängarna, sen sprang vi ut på lite pulkåkning och snöbollskrig. Efter det var det bastu och dusch som gällde. Mysigt. Som avslutning på kvällen sjöng vi finsk karaoke och åt lite. Så trött som man var somnade man direkt.

ilava

Utvilad

Vaknade för en knapp timme sen, utvilad.Har suttit och kollat lite på bilder från klassresan nu. Ni ska få se mina sen, men måste gå igenom alla först, har sådär fyrahundra stycken. Nu tänkte jag först packa upp medans jag är såhär pigg och sen ska jag berätta allt jag kommer på om vår resa ! :)

ilava

Tjejsnack v. 11

VÅREN

Vad är ett riktigt bra vårtecken ?
 - Vårblommor och när flyttfågarna kommer tillbaka.

Känner du av våren på något speciellt sätt, hur ?
 - Nej inte direkt, känns ännu som vinter för mig.

Har du sett någon vårblomma än, vilken ?
 - Nej inte ännu faktiskt.

Vad är det sämsta med våren ?
 - Tycker inte det finns något dåligt med våren.

Vad är det bästa med våren ?
 - Bästa med våren är nog att det börjar bli varmt och sommaren kommer snart, hah :)

Vill du också vara med och tjejsnacka,
och få fem små frågor att besvara varje vecka ? Joina då Tjejsnack !

Tjejsnack v. 10

RESOR

Vilka länder har du varit i ?

 - typ bara bosnien och kroatien

Vilken är favoritresan , varför ?
 - bosnien förra sommaren. Vet inte varför men kanske för att man lärde känna så mkt nytt folk

Vad vill du ha ut av din resa ? Sola, upptäcka, äventyr ?
 - Nja lite av allt, det viktigaste är ju att man har roligt.

Vad blir nästa resa ?
 - Blir väl bosnien och kroatien i sommar igen, eller sverige. Får se

Vad vore den absoluta drömresan ?
 - Hm, svår fråga. Kanske att besöka någon av de allra största städerna i USA så som L.A eller New York. Eller solresa till bahamas. Ingen aning faktiskt

Vill du också vara med och tjejsnacka,
och få fem små frågor att besvara varje vecka ? Joina då Tjejsnack !

Hemma igen

Kom hem runt åtta ikväll, bussresan var väldigt trög måste jag säga. Orkar inte berätta om själva klassresan just nu, kommer berätta allt lite dag för dag imorgon. Nu är jag så trött så jag knappt orkar sitta. Säger bara att resan var jävligt kul och ett minne för livet. Ni får veta mera sen :) Började packa upp mina saker men sen kom jag nog fram till att jag behöver vila, lång dag. Nu ska jag bara kolla på tv en stund och äta lite glass. Sen tar jag min lilla powernap. Hoppas ni haft en bra vecka för det har jag !

ilava

Ses på lördag !

Godmorgon folks :) Idag är jag på toppen humör, hann med allt på bara 30 minuter vilket är ytterst ovanligt ! Kanske borde ta och äta något smått iallafall före jag åker iväg, vi äter först där runt halv tolv eller något sånt. Min dag kommer nog mest gå åt att sitta i bussen och chilla. Ja .. ska nog äta nu före jag svälter ihjäl haha ;)

HA EN UNDERBAR VECKA, HÖRS PÅ LÖRDAG !
:D

Bedtime snart

Jag skrev ju i tidigare inlägg att jag skulle berätta lite om vår klassresa. Men nu när jag tänkt lite på det så har jag bestämt mig för att inte göra det iallafall. Berättar precis allt när jag kommer hem ! Jag lovar, är så spänd just nu så jag tror nog bara det skulle bli fel om jag försökte berätta något. Jag har inte ens nämnt var vi ska åka, hm. Kan åtminstone säga det, Ruka heter stället. Uppe i Lappland nånstans, alltså ett skidställe om ni inte redan förstått det :) Så det blir ingen blogg tills på Lördag, egentligen rätt skönt utan dator. Men som sagt så berättar jag varenda liten detalj jag kommer ihåg sen.

Sitter och väntar på att Wallander ska börja nu. Enligt vad jag såg på den lilla reklamsnutten så är det ett superavsnitt idag med ! Efter det går jag nog och sover, måste va tillräckligt pigg imorgon. Skriver antagligen något smått före jag åker men annars önskar jag er en underbar vecka ! :)

Man blir ju rädd

Konsum, Höör


Kassörskan verkar känna kvinnan ~40 som har varit och handlat.
Kassörskan: Du skulle sett för några dagar sen här.
Kvinnan: Jasså? Vaddå?
Kassörskan: Jo, det var en tjej som kom in här. Hon såg helt hemsk ut!
Kvinnan (ointresserat): Mhm??
Kassörskan: Ja! Hon hade grönt och svart hår och säkerhetsnålar överallt. Till och med i öronen! Och hennes kläder! Dom var helt trasiga! Och hon hade en massa såna armband med vassa saker på. Det är ju nästan så att man blir rädd av att sitta här och ta betalt!
Kvinnan (småleende): Det ska jag gå hem och hälsa. Det var nog min dotter.

 

Källa: Tjuvlyssnat.se

Ready to go

image123

Jag är klar med nästan allting jag planerat göra idag. Förutom att jag ska skaffa lite ny musik till min mp3 bara. Nu är jag nog mest utmattad och har varmt. Sitter och äter en såndär barnpuddig, älskar såna, choklad till och med. Haha. Verkar inte gå att ta ner ny musik just nu, sån tur jag har. Not.

Jag gör väl inte mycket mer ikväll ska bara kolla Wallander, älskar det. Synd att det kommer lite sent bara. Jag slår vad om att jag kommer ha problem att somna ikväll, brukar alltid ha det inför big days. Just nu är jag nästan världens lyckligaste inela. Fjorton och en halv timme kvar tills vi startar, jag håller koll på läget :)

Minnet på topp

Jag har hunnit packa färdigt nu, eller jag vet inte. Jag bara antar, tror jag glömt en hel del. Känner mig rätt stressad nu, eller nej jag börjar bli nervös. Redan. Fjärilar i magen, ni vet. Oj, nu kom jag på en grej jag glömt också .. extra minne till kameran. Haha, så mycket som jag brukar fota så tror jag knappast två minnen räcker. Typiskt mig. Får nte glömma uppdatera min mp3 med lite nya låtar också. Skriver mer sen ska försöka städa undan nu och packa ner det jag glömt om jag glömt något. I'm confused

ilava

Packning på gång

Nu har jag äntligen börjat packa, väskan är nästan full fastän jag bara satt dit utekläderna och handdukar. Får se hur jag ska få allt att rymmas. Måste säga att det kommer bli jävligt skönt att komma bort från allt och alla, som att ta en liten paus. Jag hoppas verkligen att veckan blir bra, även om jag vet att den blir världsbäst.


kent på hög volym

det finns ett enkelt svar, du är varm när jag är kall
du tar så lite plats, jag tar allt

Söndag

Godmorgon :) Jag har nyss vaknat, ganska sent men var jävligt trött efter gårdagen. Men nu sitter jag här iallafall, funderar på vad jag ska börja söndagen med. Har massor jag måste hinna med idag. Packa är nog den viktigaste delen, men det har jag ingen lust till nu. Sen måste jag städa och duscha och allt annat. Tror knappast jag gör mer än så idag. Ska bara kolla wallander ikväll :>  tror jag hoppar i duschen nu först.. see ya ! ♥

ilava

Rachel Bilson med stil

image122

Det är inte alla som jämt lyckas få till den perfekta outfiten, men Rachel Bilson är åtminstone ett bevis på att man kan. Härlig outfit, väldigt enkel ! Själva bilden får mig att längta till sommarn bara mer och mer.

Bilden från: Posh24.se

Blivande header ?

image121

Det här är headern som jag snackat om så mycket. Jag har lagt ner väldigt många timmar på den kan jag säga ! 2-3 dagar höll jag på. Men jag är fortfarande inte nöjd med den, tycker den ser rätt tom ut i mitten. Ser ingen personlighet i den, väldigt trist och tråkig. Annars är det helt mitt eget arbete, förutom att bror min satte till lite blur över hela. Dessutom har jag haft lite problem att få den att passa, ska se kanske om jag lyckas så behåller jag den på bloggen. Men vad tycker ni då, vad skulle jag kunna förbättra på den ? Skulle va tacksam om ni gav mig lite tips för just nu har jag ingen kreativitet kvar.

Pulktvätt

image120

Har börjat förbereda mig inför the big trip. Pulkan ska med såklart !
Grävde fram den ur pannrummet idag, och fy vad äcklig den såg ut. In med den under duschen direkt kan jag lugnt säga. Ser nästan splitterny ut nu, bortsett från alla rispor den fått från tidigare åk. Jag borde städa nu, hejdå :>

Saturday morning

Somnade på soffan igår kväll, väldigt obekvämt måste jag säga. hah :) När jag till slut vaknade orkade jag inte stiga upp utan jag låg bara och slappade och kollade på barnprogram så som Mimmi & Mojje och Svampbob Fyrkant. Det är rätt avslappnande att kolla på barnprogram ibland tycker jag :>

Var med mamma till butiken en sväng, köpte massa godis och sånt till bussresan på måndag. Härligt, får skida bort allt sen (a). Igår på lunchen räknade jag och Anela ut att första dagen som vi skidar på klassresan kommer vi förbränna ca 2333 kalorier vilket är två & en halv chokladplattor. Så vi kan nog äta en hel del :D Lugna puckar.

Annars idag så vet jag inte vad jag gör, kanske gör något med någon eller slappar bara. Tänker åtminstone inte gå på dansgalan, för dyrt för mig. Men ja jag får se vad jag hittar på sen :) vad gör ni denna Lördag ?

Filmtajm

Börjar bli lite smått trött nu, tänkte sitta i photoshop och fortsätta med min header som jag började med förra helgen. Fast blir bara tröttare av det så nu tänker jag sätta på någon film i stället. Ska kolla någon skräckfilm antar jag :) Jag brukar inte va skraj för skräckfilmer men det kan kännas väldigt otäckt att kolla själv ibland. Fast du får ju förståss komma och hålla min hand, tihi :) Godnatt ifall jag inte uppdaterar senare !

ilava

Tv-tittande

Sitter och kollar på Let's Dance just nu. Vanligtvis kollar jag inte på det, men finns inget annat kul på teven just nu så. Är på rätt bra blogghumör idag, så ni kan nog se fram emot mera inlägg snart faktiskt.

Gud vad härligt med helg ! I och för sig kommer det inte bli så mycket mer än att städa och packa men det är ju också hur kul som helst. Jag älskar att packa faktiskt, åtminstone när jag ska bort. Men när man ska hem igen så avskyr  jag det, hah :) Jag ska berätta lite om vår klassresa lite senare, har ju faktiskt inte ens berättat vart vi ska. Ni får veta allt senare ikväll !

ilava

tidsfördriv

201. bästa sex platsen? i en myrstack !
202. favorit halstablett? ingen speciell
203. är du ofta sjuk? njae, inte precis
204. gillar du anonyma bevakare? dem är söta
205. vågar du rapa högt inför andra? kanske det, men gör det ändå inte
206. skriver du mer än 2 utropstecken? aldrig
207. vad är klockan nu då? 21:10
208. vad är det för datum? 7 mars
209. vad ska du göra sen? kolla tv eller ngt
210. är du inne på msn nu? jadå
211. hur många har du blockat på din msn? ingen
212. är nallar söta? inte söta, megasöta :)
213. är jonte söt? antar det
214. vart handlar du helst mat? s-market
215. vilken är din favoritglass? magnum kanske
216. hemmakväll eller fest? fest
217. privat fest eller festa med folk på stan? nja, beror nog på
218. ditt nordiska favorit land? sverige
219. älva eller vampyr? vampyr
220. gud eller djävulen? gud
221. vilken övernaturlig förmåga skulle du vilja ha? trolla, då kan man allt
222. hus eller lägenhet, vad väljer du? hus
223. favoritgrönsak? morot :>
224. har du anorexia? haha, nej
225. vem shoppar du helst med; ensam, med kärleken, med kompisen eller med morsan? ensam kanske
226. räcker hundra kronor till mycket när du är inne på H&M? nej, knappt
227. Hur vill du dö? in peace
228. skulle du vilja att det görs en sida för dig på lunarstorm när du dör? det är inte på det viset jag vill bli ihågkommen direkt, oseriöst
229. Nedfryst, aska eller nedgrävd när du dör? aska eller nedgrävd
230. är bilddagboken den bästa sidan som finns? inte precis :)
231. hur ofta sitter du vid datorn? varje dag
232. har du klippt ditt eget hår? nej, vågar inte ta risken
233. har du gråtit efter att du varit hos frisören? njae
234. Favoritöl? helst ingen
235. vitt eller rött vin? ingen aning
236. öl eller vin? öl
237. coca cola eller red bull? cola
238. vad ska man blanda vodkan med? spott
239. havet eller sjön? havet
240. favorit ö? har väl ingen speciell :)
241. vem står dig närmast; mammsen eller pappsen? båda
242. vad klarar du dig inte utan? vänner
243. behöver du mer kärlek? ja
244. blir du full varje helg? nej, det är fjortis tkr jag
245. är du natt eller dag människa? natt
246. är du vampyr? 100 %
247. har du varit med i något rollspel? ja, om julfestpjäser räknas
248. favorit the sims- spel? the sims 2 :D
249. festa eller festival? festival även om jag aldrig vart på en ;<
250. ska du på pride? nej

Pervers snygging

Buss från Marieberg köpcentrum, Örebro


Tjej 1: Jag tycker att det är så äckligt när han slickar mig i örat. Han väcker mig alltid på det sättet! Vidrigt!
Tjej 2: Mhm?
Tjej 1: Sen kollar han på mig när jag duschar. Det känns också liite obehagligt. Men jag älskar honom ändå, han är ju trots allt en katt!


Källa: Tjuvlyssnat.se

En outfit

image118image119

Slänger hit en av veckans fem outfiter, det här var väl i tisdags skulle jag tro.
Enkel och mysig.

Jeans - H&M
Linne - H&M
Halsband - H&M Divided
Tröja - H&M Young

Fredag

Verkligen bra dag måste jag säga. På biologin satt jag och Anela och skrattade hela timmen, pratade om människans skelett och sånt. Sen slapp vi matten och hade musik i stället. Vilket var jättekul från början men sen blev man bara tröttare och smått hes. Sista timmen var det finska som gällde, men vi fick sitta och diskutera klassresan hela timmen i stället. Kul dag, såhär dagarna före klassresan har det varit jävligt bra stämning i klassen.

Har kollat Dawson's Creek nu och funderar smått på om jag ska packa lite redan. Måste iallafall plocka undan på soffan lite. Ikväll gör jag inget, slappar bara antar jag. Kanske kollar någon film eller nåt i din stilen :) ha det bäst !

ilava

Ett sätt att plugga

image117

Jag och mamma har grubblat över vilka väskor jag ska ta med mig på resan nästa vecka. Kom faktiskt inte fram till något, men jag har iallafall tre alternativ. Nu sitter jag här med ett nagellack jag tänkte prova och modersmålshäftet framför ögonen på mig. Ska skriva om mig själv på dialekt med 150 ord, lite svårt att skriva något alls om jag själv inte pratar värst mycket dialekt. Jaja, måste plugga lite fysik ikväll också om jag hinner har väl något förhör om strömkretsar imon. Ska nog gå bra :)

Ordning ja

Idag var skolan sjukt rolig faktiskt, speciellt gymnastiken. Vi var vid lågstadiet och skrinnade, pratade massa om klassresan och hade lite snöbollskrig. Det var lite om min skoldag. Idag ska jag mest plugga, har massvis med läxor och ikväll ska jag kolla private practice.

Och än en gång ser mitt rum ut som en katastrof. Har två soffor här, den ena är upptagen av alla kläder jag ska ha med på resan och den andra är full med kläder som jag slängt dit när jag försökt hitta kläder att ha på mig och på golvet ligger en massa strumpor och leggings. Ja jag kan ju inte säga att jag är värsta ordnings-människan heller haha. Nu ska jag gå och kolla om jag har en duglig pulka, ska med på resan den med :>

ilava

Tisdag

Sen jag kom hem från skolan idag har jag och mamma suttit och kollat igenom packningslistan till klassresan lite. Har skrivit upp allt jag behöver skaffa och sånt :) Så jag åker in till stan imon direkt efter skolan. En väldigt lång lista måste jag säga, hoppas jag hittar allt börjar ju närma sig nu.

Än en gång har vi en läxfri dag, så jag tänker faktiskt sitta här mest. Kolla house, lite musik och kanske läsa lite. Mer än så planerade jag inte göra idag. Kanske gör något smått i photoshop, känns länge sen sist. Vad hittar ni på då ?

ilava

En kärlekshistoria

Busshållplats, Göteborg


Två emokillar ~16 väntar på bussen.
Kille 1: Du vet Michael Jackson?
Kille 2: Mhm?
Kille 1: Ah, alltså, han tappade ju liksom sin hudfärg och blev vit, sådär fläckvis?
Kille 2: Eeh? Ja?
Kille 1: Men liksom, tänk om det funkar likadant åt andra hållet med, att en vit kan bli mörk?
Kille 2: Nääe, det tror jag inte?
Kille 1: Men? alltså, vafan är det här för nåt? (Pekar på sin arm)
Kille 2 tittar och börjar sedan skratta.
Kille 1: Vadå? Vad skrattar du åt?
Kille 2: Du vet att det där en leverfläck va?
Kille 1 (förvånat): En vadå?
Kille 2: Haha, fan Micke, jag älskar dig!

 

Källa: Tjuvlyssnat.se

En skoldag

Skolan idag var väldigt kul men på samma gång jobbig. Hände väl inget speciellt, men det var kul att träffa klassen igen. Fysiken var väl nästan bäst, orkar inte berätta vad som hände men läraren hade sammanställt en liten teaterscen där han skulle föreställa en uppfinnare och satt på ett möte och pratade om framtidens uppfinningar och sånt. Alla andra timmar var väldigt slöa och på studie sökte vi in till olika skolor. För min del blev det audiovisuell kommunikation på VYI som första alternativ, sen två olika gymnasium. Lite osäker på om jag gjorde rätt val, jag får bara hoppas.

När jag kom hem hann jag knappt sitta här någon liten stund tills jag var tvungen att åka tillbaka till skolan, var ju informationsmöte angående klassresan ikväll. Lite tröttsamt eftersom vi elever har hört allt förr men får duga . Nu ikväll händer inte mycket, inga läxor. Ska försöka blogga lite mer och sen kolla Anna Pihl :)

ilava

Kent



Kent - Socker
en av mina favoriter bland alla kentlåtar. Tänkte faktiskt inte skriva något smått om dem , om ni vill läsa något så kan ni kolla i tidigare inlägg. Men ialf, den här låten är från Vapen & Ammunition. njut

hejdå

1. favoritstad? har ingen speciell tror jag
2. favorit loka? ehm, vet inte
3. cola eller cola light? cola
4. älskar du din dator? min bästa vän :)
5. är din dator bög? bög med mig kanske
6. vad är ditt favoritplagg? klänning
7. vilka affärer handlar du oftast i? H&M
8. vart handlar du (stad) ? vasa
9. favorit tv-serie? alla möjliga
10. tycker du top model är roligt? har aldrig kollat på det men
11. vilken är din favoritbok? jag saknar dig, jag saknar dig - peter pohl
12. favoritfilm? svårt val, vet inte
13. vilken är den bästa musikgenren? indie just nu
14. bada eller sola? båda
15. katt eller hund? katt
16. åska eller sol? sol
17. vinter eller sommar? sommar
18. knarkar du? ja
19. röker du? nej, ingen idiot
20. super du? nej, ingen idiot på den fronten heller
21. äter du? när jag har lust
22. snusar du? nejdå
23. röker vattenpipa? nej inte det heller
24. är MER gott? aldrig smakat
25. tycker du om salt? funkar
26. har du kysst din egna spegelbild? ja, för jag är het
27. vad tänker du när du ser din spegelbild? god, i wish i had a twin-sister !
28. ät en banan! nej fy
29. har du runkat nångång? 24/7
30. använder du för mycket hårspray? nej
31. man ska borsta håret hundra gånger om dagen, gör du det? skulle va flint då
32. favorit säng? min egen
33. har du en snåpp? verkligen inte
34. har du sovit i en säng på ett varuhus? nejdu
35. vill du ha sex just nu? nej, inte ett dugg
36. vem av alla du hånglat med är bäst på det? tror hon hette inela faktiskt
37. favorit meny på donken? ingen
38. donken eller burger king? ingen
39. svart eller vitt? båda
40. rosa eller grönt? grönt
41. död eller levande? levande tror jag
42. rädda joppe? eh
43. tittar du på tv just nu? nejdå
44. skulle du kunna vara med i en porrfilm? inte för en miljon
45. favoirt karaktär i simpsons? tycker inte om simpsons :(
46. skulle du kunna sjunga på allsång på skansen? jodå, men jag varnar dig redan nu
48. skulle du vilja gifta dig med marilyn manson? aldrig i hela mitt liv
49. skulle du kunna tänka dig att ha sex med nån i blink-182? nej
50. städat eller stökigt? städat

Ingen bloggpaus

Har funderat lite på att ta en bloggpaus. Har en del att tänka på just nu, allt från vänner, skolan, framtiden och alla andra bekymmer. Ja ni vet vad jag menar. Känner en stor press på mig speciellt när det gäller skolan och vänner så jag vet inte om jag har tid att blogga så mycket längre. Fast sen när jag tänkte över det lite så har jag bestämt mig för att inte ta någon paus, kommer bara blogga när jag har tid. Och man har kanske märkt i tidigare inlägg i bloggen att jag har haft det lite jobbigt med saker, men i framtiden så ska jag faktiskt inte lägga ut sånt här på bloggen, det är alltför privat. Jag kommer nog skriva av mig nånstans men inte just här. Bara vissa personer kanske får tillgång till sidan. Så det blir iallafall inte nån större förändring här egentligen. take care söta

Better to forget

Länge sen jag skrev. Men jag kan skylla på tidsbrist ialf.
Jag sa jag skulle berätta om gårdagen, men jag tror knappast det löns. Eller jag varken orkar eller vill. Vi tjejer plus en till hade ordnat ett litet överraskningsparty för Sandra som fyller år imon, blev lite misslyckat. Nja, blev åtminstone inte alls som man tänkt. När alla åkt hem låg jag och Sofia i sängen och pratade om allt och inget halva natten. Sen kunde man inte somna före tidigt på morgonen. Men jag känner mig rätt pigg ändå, bara att jag typ halvskadade benet igår kväll och har en massa värk i musklerna i halva kroppen. Nåja jag lever.

Har bara hunnit duscha och fixa till mig lite sen jag steg upp. Ska snart dammsuga lite bara. Annars har jag väl inga speciella planer för dagen. Är ju sista lovdagen så tar väl det lugnt bara :) Åh, fan vad det ska bli skönt att komma tillbaka till skolan, eller jag längtar inte tillbaka till allt plugg och alla läxor. Men jag saknar verkligen klassen. Vi har ju bara en skolvecka nu och sen far vi på klassresa, ska bli jäkligt kul ! Imon på kvällen ska vi också på något möte med föräldrarna, ska få all info om resan och sånt :) see ya

ilava

Klädproblem

Egentligen borde jag inte skriva något just nu, jag borde i stället stå och gräva i min garderob efter kläder. Vet inte om jag nämnt det, men det är fest ikväll, detaljer kommer senare som sagt. Jag har absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig, tänkte nog något mysigt. Brukar ju alltid köra med klänningar när det blir fester eller tjejkvällar av något slag. Men idag är ett undantag, idag blir det nog byxor och nån mysig topp om jag hittar något sånt ! Egentligen inte speciellt viktigt vad jag har just ikväll men iallafall, jag har beslutsångest vilket jag säkert nämnt tidigare. Har satt upp håret i en tofs, ännu lite blött. Sist jag gjorde så blev det skitsnyggt, typ risigt och mycket volym dessutom :)  Nu ska jag sticka, får se vad jag hittar för kläder. Tschüs

ilava

Stressigt värre

Tyvärr hinner jag inte blogga värst mycket idag, har för mycket jag ska hinna med. Kommer bli rätt stressig dag, en hel del kvar jag måste hinna med tills kvällen. Men jag berättar allting sen åt er. Tänkte duscha nu först, sen vet jag inte, kommer nog på något jag måste göra. Men ska försöka uppdatera bloggen lite ikväll om jag hinner :) ha det bäst !

ilava

RSS 2.0