28-29 november

onsdag; idag hade vi gymnasiedag, tyckte att psykologin var bäst. sen hade vi nog också kemi och språk och lite annat. kul dag tyckte jag ialf. efter skolan åkte jag till sandra, satt vid datorn , färga hår, fotografera och massa annat kul (:

torsdag; jag vet inte om det löns att berätta men dagen var inte ett dugg bra. känslor

now i know you were only a dream ,

27 november

skolan idag har varit rätt tråkig, började med dubbel tyska grupparbete som inte alls gick så bra.
sen kemi modersmål och data. vi hade ju dataprov idag, det gick jättebra har jag på känn :)
idag ska jag annars plugga på matteprov och skriva fackuppsats och kolla house :D
just nu sitter jag i skolan, får sitta på nätet nu när vi skrivit provet så.
imorgon har vi gymnasiedag, ska bli kul väl.

en saknad ,

26 november

rätt bra dag, skolan var ju förstås tråkig men annars var resten bra.
satt nog mest framför datorn och försökte skriva fackuppsats, gick inte så bra orka inte skriva alls :)
ist snacka man med folks och kolla tv. imorgon har vi prov har inte pluggat
eftersom att det liksom inte går att plugga men dt kommer gå bra hoppas jag.
kollade på dokumentären om viktorias hjärta också, va rätt intressant ! pusshej

23-25 november

HELGEN

fredag; direkt efter skolan skjutsa pappa mig till övermalax och jag gick till frissan. visste inte alls hur jag ville ha det men till slut blev det ialf uppklippt och typ mörkorange-rödbrunt och slingat orangeblont :) nöjd blev jag ialf. sen var det annars en helt übertråkig fredag.

lördag;
satt vid datorn på förmiddagen och sen fixa jag mig och åkte till anela. tjejkväll. först börja vi kolla lite på film, men den va tråkig så vi gick och åt pizza ist, sen satt vi väl mest och prata och kolla på mgp nodic :)
efter det kom några till mig. satt vid datorn dom andra medan jag läste och sen satt jag och sandra framför datorn typ hela natten och snacka. så det blev ingen sömn.

söndag; var meningen att jag skulle skriva min uppsats idag men jag hade ju inte sovit så det var lite brist på energi. satt mest vid datorn och sen när jag skulle kolla på summerland somna jag direkt. före jag skulle gå sova snacka jag med sötsaker bara (:

sorry people

Till dem som läser bloggen om det är någon :)
jag orkar inte längre blogga, elr jo jag orkar för jag tycker det är jätteroligt
att skriva och sånt. men som ni ser hinner jag tyvärr inte skriva lika mycket längre,
har rätt mycket skolarbete som ska göras nu i helgen och annars också.
fast jag ska försöka få igång bloggandet så fort som möjligt.
kmr kanske skriva lite idag ifall jag hinner, tålamod bara (:

TACK !

tjugoförsta november

finska: vi fyllde i något papper men hade värsta blackouten så kunde inte dom lättaste orden som öppna , hah :D
modde: skrev fackuppsats, kmr inte vidare på den.
textiltillval 2x: bästa textil nånsin, satt väl bara och snacka utan att få något gjort men de va dt som va så kul .
kemi: laborera, hej jag hatar kemi
hälsolära: fyllde i några papper
matte: fick lite gjort men jag fattar fortfarande inget och vi har prov nästa vecka great.

sen senare kom sofias mamma efter mig och skjutsade oss till hvc, och sen tog vi bussen därifrån till stan.
va på Know How hela kvällen, rätt kul fastän man bara gick runt liksom. och något att titta på [:

congratz

hej folket, jag har inte haft nån tid att skriva här på sistone
men ska ialf berätta kort om sånt som jag minns har hänt (:

i fredags kom först sandra hit efter skolan och vi satt väl först bara vid datorn och hade kul, sen på kvällen åkte vi och några till på bio och kolla 1408, den va bra lite konstig på något vis

lördag var det ungdomsdans i plax, vi flicks åkte dit. slampsamlig för femtiotolv där.
det var buu och bää.

söndagen var först en helt deprimerande dag, men sen på kvällen va jag med sofia och cecilia tänkte ha snöbollskrig men fanns ingen snö. jag försökte mig på det ialf, och föll hah. sen gick vi in och satt vid datorn bara.

måndagen var en tråkig skoldag men sen kom sandra hit och vi kämpade för att få våra förbannade H&M kläder, till slut lyckades man. ( tack sötsak )

tisdagen var trög, satt mest vid datorn och tvn. jag var lite sur, men sen sa någon något åt mig som man blev sådär allmänt cpbarn glad (:

fjortonde november

finska: kolla på film
modde: började på fackuppsatsen
textiltillval: prata mest
textiltillval: gjorde lite på min sak
kemi: kollade på olika mineraler, oskar är cool
hälsolära: prata om pulsen
matte: började förstå tan/sin/cos, äntligen

cykla till biblioteket efter skolan och lånade lite böcker som jag behöver till skolan. sen har jag nog mest suttit här, kollat på tv och försökt plugga lite geografi. inte mkt mer än så.

memories kill ,

trettonde oktober

tyskaprovet gick bra
teoriprovet klarade jag
fick nya skor av pappa
städade lite när jag kom hem
gjorde prao-presentation
va glad
nu sur.

happy days, i won't find them

nionde november

prao dag 5 :
kanske den bästa dagen på praon. jag fick sitta på kontoret och limma julkort och adressera dom. sen skulle jag adressera lite julreklam som skulle skickas ut till olika företag. fick göra massa annat också men orkar inte berätta om allt (: två sista timmarna stod jag och putsade jag lite kepsar (:  när jag slutade tackade jag för mig och sen fick jag en väska med massa grejer i. skulle gärna haft prao en lite längre tid, tyckte det var så kul eftersom man fick göra en massa olika saker ;p inte så enformigt arbete ialf. nu återstår bara att skriva prao-uppsats och powerpoint-presentation.

sen träffades flicks i övermalax och simmade, kul kväll fast kunde vart lite längre (:
i helgen ska jag plugga tyskaprov och moppe. har tre prov på två dagar, usch.

Madina Lake - One last kissursäkta folket, har faktiskt inte haft så mycket tid att blogga på sistone, har massa annat som skolan och plugg, ja du vet hur det är. men här kommer ialf lite musik, har inget speciellt bra nu så jag bara sätter hit något lagom bra för att det inte ska va så himla tyst ;) 
Madina Lake - One Last Kiss

skolmassaker i Tusby

Skolmassakern i Tusby, Helsingfors. det är väl knappast någon som har missat det. det snackas om det här överallt, i radio, i teve, i tidningar och oss människor emellan. det är verkligen tragiskt att något sådant skulle hända just här i finland. jag har läst det mesta jag hittat om det här och jag kan fortfarande inte förstå att det verkligen har hänt. idag flaggas det i hela finland från 8.00 på morgon till solnedgången. åtta döda + gärningsmannen som också avled sent igår. och för dom som inte har en aning om vad jag snackar om här så rekommenderar jag er läsa, det är verkligen hemskt att sånt händer här. mer info om händelsen hittar du på Aftonbladet  och  Vasabladet . tänd ett ljus.

åttonde november

prao dag 4 :
först när jag kom till almanda idag fick jag fortsätta sprätta onödiga trådar på fleecekepsar, sen kom janne efter mig och vi skulle gå och trycka innebandytröjor åt något lag som hette SOLFona. det var jätteskoj, var inte så värst ansträngande eftersom man fick röra på sig så man fick inte ont nånstans. sen fick jag bestämma en text och utseende på den på datorn och sen trycka det på en egen t-shirt. blev Paramore som text, helt lyckat tyckte jag :) t-shirten fick jag som tack för att jag praoat där (: efter lunchen fick jag va med sara och klippa trådar, inte alls jobbigt den här gången. fanns inte mycket mera att göra efter det så jag vikte och sorterade kläder bara. fick åka hem lite tidigare, som sagt fanns inget att göra.

när jag kom hem läste jag tidningen och allt som hänt i Tusby. så tragiskt. ska plugga och läsa lite ikväll :)


paramore-tshirten jag fixade på praon idag (:
< klicka för större bild btw >

sjunde november

prao dag 3 :
samma uppgift idag som igår, och jag blev trött efter endast tio minuter. mot slutet av dagen kom min studiehandledare på besök, prata en stund med henne bara och sen hem.
plugga lite då jag kom hem bara, inte mkt mer.

broken ,

sjätte november

prao dag 2 :
idag fick jag börja va med janne. han visade mig hur man gjorde t.ex texter som man skulle trycka på tyg. jag fick mest kolla på och sen klippa ut namn. men blev inte mkt mer än så eftersom tröjorna texten skulle tryckas på inte hade kommit. sen stod jag och gjorde typ samma sak som igår resten av dagen, packa i lådor och klippte onödiga trådar. ont i hälarna och nacken minsann.
sen jag kom hem har jag väl för det mesta fotat och pluggat och bara suttit här, nu ikväll ska jag ännu kolla house och sen i säng.


femte november

prao dag 1:
när jag kom dit fick jag genast börja arbeta fullt. fick först packa upp en massa grejs som dom skulle brodera någon text på. påsar i en hög, fickor i en hög, väskor i en hög. tre fulla lådor var det, tog hela förmiddagen. cykla hem och tog en smörgås och när jag kom tillbaka fortsatte jag packa upp tills alla tre lådor va tomma, då fick jag hjälpa tjejen klippa bort alla onödig trådar på broderiet. sen var det bara att sätta dem tillbaka i påsarna och in i lådan igen. var rätt kul på något vis. enkelt men jobbigt för man fick ont i ryggen. imon ska jag få trycka tror jag hon sa (:

annars har jag inte gjort så mkt resten av dagen, bara suttit framför datorn och pluggat vägmärken.

fjärde oktober

känns som att vi knappt haft helg, har typ inte gjort något alls. min kusin va här idag och igår, så har nog mest suttit vid datorn och kollat på film och annat skoj. men imon är det ingen skola, utan prao. fast jag vill ha lov istället. har massor med prov nästa vecka dessutom så nu i veckan ska jag bara plugga fullt hoppas jag på :) fast ibland lyckas det inte. kolla I think I love my wife idag, tyckte den va rätt tråkig. hände bara samma sak hela tiden. fast visst går den att kolla :)

andra november

först på engelskan fick vi kolla shrek 2, söt film :) sen bara en massa tråkiga timmar. kom hem och började packa och cykla till anela. på kvällen träffades flickorna hos sani,  halloweenfest. kolla film och tv och massa annat. helt enkelt en kul kväll. sen cykla jag hem i mörkret,  nästan lite läskigt (: 

första november

dålig dag, yes.
åkte bara till stan efterskolan,
hitta inget. köpte bara lite smink.
det var väl typ allt.
jag har humörsvängningar
och jag är besviken


RSS 2.0